< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı (10. sayfa)
-
-
Bu aşısızlar hastaneye geldiğinde tedavi edip boş yere mesai harcamayın kendinizi yormanıza gerek yok.
-
Bilimsel makalede, 68 ülkenin rakamları ortaya çıkınca beklediğimiz çipe sarılma saçmalığı gecikmemiş:)
Sıfatınıza bakıp size güvenen insanlara yazık...
FDA, 5 yaşına kadar aşıyı onayladı... bence görevini(!) yap ve 5 yaşındaki çocuklara da üreticilerin sorumluluk almadığı kovid aşılarını yap sen.. Çok güzel yükselip büyük adam (!) olursun..
-
www.cumhuriyet.com.trÇin'in güneyinde ölümcül panik: Bulaşanların yarısı ölüyor!https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/cinin-guneyinde-olumcul-panik-bulasanlarin-yarisi-oluyor-1880568
Ya bırakın 3. dozu felan KUŞ GRİBİ geliyor Ölümcül hemde yüzde 50 öldürme oranı var. ACİL AŞI LAZIM...
-
sen önümüzdeki yılı göreceğini sanıyorsun?... bence o zamana 50'lini görmüş oluruz...
-
küçük atta civcivlerde yesin google ile bir şey kanıtlayamazsın... aşısızlar aşılıdan fazla...
-
Asilari dogrulamak icin sertifika veriliyor. Her ne kadar ugrasilsada bu sertifikalar manipule edilebiliyor. Asilari dogrulamak icin bu sertifikalar asi icine entegre edilecektir. Buda zaman icinde gerceklesecek. Suanki durumda asi sertifikalari her ne kadar asinin icinde cipe
entegre edilmemissede, bir konsere gitmek, seyahatlerde kapilari acan bir cip gorevini gormekte. Bu sebeple artik bu tartisma yersizdir, sertifika ha asinin icinde olmus ha disinda farkeden birsey yok ve cip olayi dolayli yoldan burdan bakildiginda komplo teorisi olmaktan cikmistir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşım aşı dediğimiz şey bugüne kadar milyarlarca insanı sapır sapır dökülmekten kurtarmış bilimsel bir çözümdür.
Gittim sinovac aşımı oldum, bir tane daha olacağım ve bitecek. Amma abarttınız işi ya..
Japonya'ya gelince oranın nüfusu yaşlı nüfus diye biliyorum, olan biten gayet normal.
-
Sen kaç yaşındasın burada langur lungur konuşuyorsun?
Bir de aşı ol tavsiyesiyle kan davası mı başlayacak?
Bir Aziz Sancar olmadığını tahmin ediyorum.
-
gece 12 de Herkez sokakta covidli bir şekilde dolaşıyor aynen...
buna kesin bakın...
【LIVE CAMERA】渋谷スクランブル交差点 ライブ映像 - YouTube
HD Canlı Cam Shibuya Modi Koen-dori Street, Tokyo (webcamtaxi.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 31 Ekim 2021; 17:53:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X