Şimdi Ara

Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
8.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

virus yok diyen var mi bilmiyorum ama mrna bir halta yaramiyor. aksine evrilmesini sagliyor. oldurmeyecegi adama bulasiyor, orada direnc kazanip evriliyor. sonra delta beta deka hekta vs vs versiyonlari cikiyor. kac defa mrna olacaksin? soyler misin? yan etkileri cikarsa hic mi uzulmeyeceksin? bosuna mi facebook , youtube bu vaka yuzunden sagligini kaybetmis insanlarin bile videolarini siliyor. sence bu etik mi?

• https://www.youtube.com/results?search_query=vaccination+side+effects+

buyrun videlolarin hepsi silinmis! neden asi yuzunden aci ceken insanlarin videolarini silebilirler? amac nedir? sadece asi sonrasi vucudunun gosterdigi semptomlari diger insanlar ile paylasmak isteyenlerin susturulmasinin amaci ne olabilir?

• RXDfv24 R kullanıcısına yanıt

Ben de 37.

Bir noktada topluma karışmak için aşı zorunlu. Mrna için benim de kafamda soru işareti olsa da şirket yemeği geliyor mesela insanlar aşı olmanı bekliyor.

Ne kadar uzatsam da en sonunda sinovac olup geçtim, insanı avm'ye bile sokmuyorlar alt tarafı decathlon'dan bir şeyler alacaktım.

• Nasty Vaccine Side Effectsvimeo
    Nasty Vaccine Side Effects
    https://vimeo.com/566939309

bu insanlara yazik degil mi? kim odeyecek bunlarin gunahini? bu videolar hep de bu yahudi yonetimi meydalar tarafindan siliniyor. ilginc gelmiyor mu hic?

İkinciyi vurduriyim tamamdır zaten.

Alerjik durumlar da yaşanabiliyor, collateral damage denen bir şey var.

Aşı olunmasa bir toplum kendi haline bırakıldığında felç duruma gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 31 Ekim 2021; 18:58:20 >
  • 1.6 M vaka nedir 😱

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aşıya karşı olmaktan ziyade bu aşıyı çıkaranlara güvenemiyor olmam.

ABD ile ÇİN arasında Huawei krizinden hemen sonra dünya çok farklı bir yöne çekildi.

Başta korona olmak üzere bir çok belalar başımızdan eksik olmuyor.

Belki birazda Bilim Kurgu filmlerinden dolayı şüphecide yaklaşmış olabilirim ancak bir çoğumuz biliyoruz insanoğlu çok acımasızdır.

Bu salgının nasıl ortaya çıktığına dair tatmin edici bir bilgi olsa ona göre aşı yapılır veya yapılmaz insan bir karar alır.

Açıkçası ben insanoğlunun acımasızlığını anladığım günden beri bu tür şeylere biraz şüpheli yaklaşıyorum.

Aşı olup olmama konusunda kararısızım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 31 Ekim 2021; 20:10:43 >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

komploya gerek yok.

avrupada ve amerika'da banka ekonomisi var. hayat bankalar etrafindan donuyor. devletler ve milletler bu bankalara borclular. her gun bankaya birseyler kazandiriyorsun yani her gun bankaya borclusun. devletler bu borclarla buyurken, buyuk devletler ise bu yuku, daha kucuk devletleri yani onlarin halklarini da ezerek sistemlerini yurutuyorlar.

bu corona virusleri 60 senedir biliniyor ve 60 senedir bir ilac gelistiremediler.

6 ayda ise MRNA asisi gelistirdiler ve onay verdiler. cunku vermek zorundaydilar. Yoksa?

Yoksa ... hastalik yayilirsa, batili medeniyetlerin halklari ac kalirsa ... o zaman ne olur?

sistem sorgulanir.

sistem neydi? Bankacilik etrafinda donen ve her gun globalize olan bir dunya ekonomisi. global nokta amerika yani bankalar. parayi basanlarlar, paraya yon verenler.

dikkat ettiysen tum avrupada bu asilamaya yani MRNA asilarina karsi olanlar SAG parti.

avrupada ve amerika'da ise kimler iktidar? adi demokrat veya sosyalist ile biten ne varsa sol egilimlidir.

bu yuzden sol egilimler asi destekcisi olmaktalar hukumet olarak. cunku bunlarin sisteminin cokmemesi gerekli.

soyle ozetliyeyim.

Almanya 1946-2005 arasi borclanma 3 trilyon dolar

Almanya 2005-2020 borclanma 3.5 trilyon dolar.

2005-2020 arasi almanyanin basina merkel gecti. merkel kimdi? Merkez demokrat. yukarida ne yazdim? demokrat veya sosyalist ne gorursen sol egilimdedir.

ve bankerler bu sol egilimleri severler.

neden dersen ...

yotube uzerinde no-go zones yazarsan gorursun.

ardindan en basit hali ile Barbara Spectre Lerner yazinca anlarsin.

bizim internette sol egilimlilerin , muhfazakar kesimi gostererek alay ettikleri 'yeni donya duzeni gurulyomus qanqa' , aslinda barbara lerner spectre'nin o meshur interview'inda soyledigi dir. oyle bulandirdilar bu olayi ki insanlar artik ciddiye almaz oldu.

yani asi komplo degil. sadece sistemin devam ettirilmesi, yani insanlarin uyanmamasi icin zorunlu secenek olarak sunuldu/goruldu.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

1 tane daha olup bitecekmiş :) Bir de tarih versene biteceğine dair..

Ben 40 yaşımı geçtim, 2 çocuğum var ve doktor aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiçbir aşı sorunu yaşamadık olduk aşılarımızı geçtik çünkü o zaman kimse bize üreticilerin sorumluluk almadığı aşıları dayatmadı.

İşin komiği rakamlar ortada. 0-19 yaş arasında kovid, mevsimsel gripten daha az öldürücü. 0-65 yaş arasında öldücülüğü 0.05%

Bu temel gerçekleri 1 gün bile TV'de duymadığımız gibi . Şimdi beni bırak hamile kadınlara bile aşı diyorlar. FDA, ABD'de 5 yaşına kadar onay verdi.

Normal bir zamanda değiliz ve olmadığımızı, hala uyuyanlar çok acılar çekerek öğrenecek..

Bir sıvının aşı olabilmesi öyle aylar içinde değil yıllar içinde olur. 5 aylık Faz 3 ile bütün dünyaya aşı sunulmasını, risk grubunda olmayanların aşılanmasını normal sananlar Gates'in konuşmalarını da normal sanıp DSÖ'yü yöneten Gates'e inanlardır..

Evet Gates siz daha uzun yaşayın diye aşı yatırımları yaptı :) İyi rüyalar..

Orcun Gunyoutube
    Bu video aşağıda linkini verdiğim Harbi Haber sitesindeki videonun kısaltılmış halidir. Bu videoda zengin elitlerin dünya nüfusunun fazla bulduklarını ve nüfusun azaltılması gerektiğini kendi ağızlarından dinleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/c/HARB%C4%B0HABER/videos
    https://www.youtube.com/watch?v=NO-_hhGHPaI&feature=youtu.be

• nucro kullanıcısına yanıt

Dostum napiyim ailen doktosa? o zaman git Aziz Sancar yanında staja başla...

İkinciyi olunca bir yıl daha var, onu da atlatırım atlatabildiğim kadar. Belki corona o zamana iyice azalır artık ne diyim?

Aynı almanya yenilince biz de yenildik hesabı, çimdi kaydiyoyog mu oydun çen?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Bankacılık sistemi üzerine yorumunuz +1 ancak virüs üzerine yorumunuz -1

Hastalıklar gövdemizde, gövdemizin içinden başlar, dışardan giren kütlesiz birer molekül olan virüs ile değil.

Ölüm virüsle mi oluyor ? Her gövdenin doğal bir yaşam süresi var. diyelim ki 70 yıl. Modern Tıppın kahramanca çalışmaları ile bu 80 yıl oldu deniliyor, hadi 80 de degil 90 olsun. 90 yaşına geldiğinde gövde bir geridönüşüm makinasına girmek üzere bekleyen birşey gibi görünüyor. Havada dolaşan kütlesiz virüsün gelmesine gerek yok o gövde zaten ölecek. Yaşamı cok büyütmeyin. Do not overestimate life.

Virüs öldürmez. Hasta hiç yapmaz. hasta olmaya meyilli gövdede, virüs gövde nezdince üretilir. DNA'mızda virüs kodları var. DNA demişken, DNA yalnızca bir tanımlamadır. İnsanların bir tanımlaması. DNA kendi kendisine koddan protein, hücre üretmez. Bilgisayar programı düşünün. O program kendi kendisine exe üretir mi ? DNA diye tanımlanan doğal kodlara protein / hücre ürettiren bir güç olmalı, nedir o ? Modern Tıbbın "kök hücre" 19. yy tıbbının mikrozima dediği en temel yaşam birimi üretiyor. Mikrozima doğanın bir parçası. Ancak doğayı anlayamadığımız, doğadan koparıldığımız gerçek bilimden uzaklaştırıldığımız için bunlar size anlaşılmaz gelecektir. Virüs, ilaç bunlar anlaşılır geliyor ama. Cunku fazla tutarlı. virüs adında kötü karakter var, ilaç adında bi kahraman ile onu yok edebiliyorsunuz. Film gibi :) Film senaryosu tutarlı olmalı. Ancak doğa film değildir :) TV'de cıkan haberler bir film gibi Her akşam filme yeni bi heyecan ekleniyor. Sürükleyici film gibi. O filmi izlediğiniz sürece doğayı anlamanız daha da zorlaşacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

uydur uydur yaz sana ancak aşı karşıtı aveller inanır... yalancı troll...

dedi soytarı dikkat et 2 varyant bulaşmasın mezarı boylarsın aşısızlar ölecek...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.