virus oldurmez derken? soyle sorayim. arabayla giderken lastik patladi. arabanin icindeki adam 120 ile giderken bu sebepten kontrolunu kaybederek kaza yapti ve oldu. simdi burada suclu kim? araba mi surucu mu yok mu yoksa lastik mi? evet virus, insan karsisina cikip tetik cekip oldurmuyor. bak bu ornek de olayi ozetler. simdi tetgi ceken mi oldurur yoksa silah mi yoksa kursun mu? yani bu fonksiyonlarin tamami insanin omunde rol oynar tetigi ceken ile. bu yuzden vucuda girip cogalan, metabozimayi bozan, vucudun zamanla yorgun dusup yetmemesini saglayan virus mu oldurucudur yoksa iflas eden ic organlar mi yoksa asinin etki etmemesi mi? dna'dan proteine cevirinin ne oldugunu da biliyorum. ne kadar bioteknik olmasam da muhendislik derslerinde gostermislerdi, dna metaheuristics olarak gostermislerdi. ayrica diger konuda da bir bilg muhendisi olarak bakinca bana gore; dna bir kod ve insan bedeni de onun entegre edildigi sistemdir. dna ayrica icine entegre oldugu sistemler uzerinden surekli kendini gelistiren kod parcacigidir. ureme esnasinda bu evrilme kodlar Y olarak babadan, X olarak anneden alinarak ayrica yeni bedende daha evrilmis kod olarak yeni sistemin uretiminde kullanilir. yani bir nevi organik makinelerdir canlilar. |
Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı (12. sayfa)
-
-
sen neyle kanıtlıyorsun japonyada bakanmısın yada başbakan mı.sabah iyi güldürdün .senin hiçbir kanıtın yok salla salla dur. ufak atta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 1 Kasım 2021; 10:52:24 > -
Yalan haber.
-
Korkaklık bir subhuman özelliğidir. Korkak insanlardan nefret ederim. Aman virüs bulaşacak, aman hasta olacam.. Yok ölecem.. Yok ailem ölecek.. Yok veletlerim ölecek.. Korkmaya devam edin.. Azrail nasılsa sizi er geç yakalayacak fakat ölürken küçüleceksiniz.. Ağlayacaksınız doktorlara yalvaracaksınız, Allahla pazarlık yapacaksınız.. Ben ise Hayatı korkusuzca yaşıyorum. Kafam çok rahat.
En fazla çekerim emaneti veririm ağzıma mermiyi..
Korkmaya devam edin..
-
küçük atta civcivlerde yesin... mRNA aşılar minimum %90 işe yarıyor... aşı karşıtları ağlıyor...
-
sallayan sensin aşı karşıtı troll... inşAllAh aşı karşıtları komple geberir...
-
oha daha sen benim ne yazdığımı anlayamamışsın ben aşı karşıtı değilim ki aşımıda oldum
-
yav he he...
-
kim geberecek 2-3 seneye göreceğiz..... git tabutunu şimdiden yaptır ve eve koy, lazım olacak.
-
Bu haberi yapan editorun kaynagi nedir? Suanda Japonya hastalik sayisi azalan ve yeni vakalarin en az goruldugu ulkelerden biri. Gunluk vaka sayisi tum ulkede 86 ya dustu. Ayrica Ivermectin adli Japonlarin bulusu olan parazit ilacininda Japonyada covid tedavisinde kullanildigi ve etkili oldugu biliniyor. Japonyada hayat normale donuyor. Haberin yapildigi donem vakalar anlatildigi gibi ise Japonya gunesin dogmasindan onceki karanlikta imis.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 mil yon tl iddiasına varmısın.
-
dedi konuşan ceset... aşısızlar ölüyor... delta varyantları öldürüyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 2 Kasım 2021; 23:28:0 > -
a-haber olmasın... sürekli sallıyorlar sadece Türkiye virüsü yendi haberide yakındır...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X