Şimdi Ara

Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
8.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Avrupa Birliği / EU'nun 2019'da yayınladığı roadmap on vaccination belgesinde aşı pasaportu 2019-2022 arasında devreye alınacak sekilde planlamış ancak plan çizelgesinde 2018 de var, buradan bu planın 2017'ye dek yapıldığı anlaşılır ki buradan da 2017'ye dek aşı pasaportunun planlandığı sonucu çıkar.

bu bilgileri ilettiğim pandemistlerden kimisi bu bilgilere inanmadı, nerdeymiş o belge göster dedi.Belgeyi gösterdim (altta). Belgeyi gördükten sonra ortalıktan sıvıştılar :)

Ortalıktan sıvıştılar ama yine de ikna olmadılar di mi hocam?

Bunların kafa cidden çok değişik.

1 kanıt ile 1000 alimi yenebilirsiniz, ama 1000 kanıt ile 1 cahili yenemezsiniz.

Çünkü cahiller bilgi ile kanıt ile değil, demagoji ile ve çeşitli psikolojik operasyonlarla yönetilir.

Cahiller koyun gibidir, şu yöne git deyince gitmezler. Ya değnekle korkutmak, ya da otla samanla kandırmak gerekir. Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı 

Tavistock Enstitüsü yıllardır cahil kitleleri yönlendirme üzerine çalışmalar yapar.

O bahsettiğiniz salakların düşüncelerini ve davranışlarını yönetmek kolay değildir.

Bakın siz ikna edememişsiniz mesela. Sizden veya benden "cahil çobanı" olmaz. Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı 

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Tabi ki öfkeli olacağız!

Hakkı yenen, zulüm edilen bizleriz, sen değilsin.

Sen hiç avrupada aşı olanların sokağa döküldüğünü gördün mü?

Tabi ki hayır. Zulüm gören onlar değil.

Aşısız diye ayrıma ve baskıya uğrayan milyonlar sokaklara dökülüyor. Çünkü onlara zulüm ediliyor.

Avrupadan farklı olarak, bizim ülkemizde ekstradan aşı fanatikleri var.

Çünkü sizler avrupalılar kadar medeni değilsiniz. Sizinle aynı düşünmeyen kesime baskı yapıyorsunuz.

DSÖ baskısı yetmiyormuş gibi bir de aramızdaki fanatiklerin saçma baskılarına maruz kalıyoruz. Tabi ki öfkeli olacağız!

Mesaj yazmadan önce azıcık düşünün ya.

Alıntıları Göster

Oncelikle sen diyemesdiniz bana siz diyebilirsiniz ancak.Avrupali zulm etmiyormus ha.Nordex bir bakim nete kimmis ne imis.Sahalarina gelen personellerden ya covid testi istemekte yada asi karti talep eekte.Direnen personeller icinde ucretsiz izin uygulamasina basladi,tum dunyada.

Ne menem bir zihne sahipsiniz ancak Atatürk'ün dedigi gibi benim.soyledigim.ile nilim arasinda kalirsaniz bilimi secin lafi zihninizde anlam bulmamis,bulmazda bu vakitten sonra.Ferdinizi c.b.ye anlatin bir mektup yazin zulm edildigini aynen burada yazdiginiz kelime ve uslubunuz ile kaleme alin macaniz sikiyorsa.

Kisaca sizi MARKO PAŞAYA havale ediyorum,ugurlar ola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Oncelikle sen diyemesdiniz bana siz diyebilirsiniz ancak.Avrupali zulm etmiyormus ha.Nordex bir bakim nete kimmis ne imis.Sahalarina gelen personellerden ya covid testi istemekte yada asi karti talep eekte.Direnen personeller icinde ucretsiz izin uygulamasina basladi,tum dunyada.

Ne menem bir zihne sahipsiniz ancak Atatürk'ün dedigi gibi benim.soyledigim.ile nilim arasinda kalirsaniz bilimi secin lafi zihninizde anlam bulmamis,bulmazda bu vakitten sonra.Ferdinizi c.b.ye anlatin bir mektup yazin zulm edildigini aynen burada yazdiginiz kelime ve uslubunuz ile kaleme alin macaniz sikiyorsa.

Kisaca sizi MARKO PAŞAYA havale ediyorum,ugurlar ola.

Alıntıları Göster

1- Avrupada onu yapan firmalar bir yerlerden gelen talimatlarla veya kanun zoruyla yaparlar. Halk arasında biribirine karşı "sen niye aşı olmuyon, sen bizi hasta ediyon, senin yüzünden salgın bitmiyö" gibi bir baskı ve zorbalık yok.

Avrupada yaşayan bir tanıdığın varsa ona sor.

2- Atatürk'ü birazcık anlayabilmen için önce uluslararası siyasetle ilgili bir ton kitap okuman gerek. Dünyada dönen dolapları bilmeden ne Atatürk'ü anlayabilirsin, ne de yaşadığın dünyanın farkına varabilirsin. Boş gelip boş gidersin.

İmzamdaki Şok Doktrini isimli kitabı öneririm.

Dünyanın senin sandığın gibi bir yer olmadığını öğrenmekte çok çok geç kalmışsın.

3- Merak etme CB ve çevresindekiler zaten halkın nabzını gayet iyi yokluyorlar.

Bazı ülkelerde aşı kanun yoluyla mecbur edildi. (örneğin dibimizdeki yunanistan)

Sence bizde neden aynısı yapılmıyor da PCR testi dayatması gibi yan yollara başvuruluyor?

Çünkü aşı olmak istemeyenlerin arasında büyük miktarda İslamcı kesimin bulunduğunu biliyorlar. Desteğini kaybeden bir iktidar, o vakitten itibaren iktidar olarak kalamaz. Bunu çok iyi biliyorlar. Tek bilmeyen sensin.

Geçen perşembe sağlık bakanı okullarda rastgele PCR testi yapılacağını söylemişti.

Cuma günü veliler okul idarelerine noterden binlerce "ihtarname" yağdırınca sağlık bakanı çıkıp ikinci bir açıklama yaparak geri adım atmak zorunda kaldı.

Öyle sizin sandığınız gibi zorla birşeyler yaptırmak kolay değil. Hükümet halkın tepkisini çok dikkatli takip ediyor.

Burada "eşşek gibi olacaksınız" diyen terbiyesiz cahiller ise hayal dünyasında yaşıyor.

Yedi düvele direnmiş bu millete kimse zorla bir şey yaptıramaz, hele ki "eşşek gibi" ifadesini kullanarak asla!

4- Sana "siz" diye hitap etmem için önce insanların kişisel tercihlerine ve temel haklarına saygı duymayı öğren, sonra da klavyenin tuşlarına daha dikkatli basmayı.

Yazdıklarının yarısı okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 15 Eylül 2021; 20:43:9 >

• quote:

1- Avrupada onu yapan firmalar bir yerlerden gelen talimatlarla veya kanun zoruyla yaparlar. Halk arasında biribirine karşı "sen niye aşı olmuyon, sen bizi hasta ediyon, senin yüzünden salgın bitmiyö" gibi bir baskı ve zorbalık yok.

Avrupada yaşayan bir tanıdığın varsa ona sor.

2- Atatürk'ü birazcık anlayabilmen için önce uluslararası siyasetle ilgili bir ton kitap okuman gerek. Dünyada dönen dolapları bilmeden ne Atatürk'ü anlayabilirsin, ne de yaşadığın dünyanın farkına varabilirsin. Boş gelip boş gidersin.

İmzamdaki Şok Doktrini isimli kitabı öneririm.

Dünyanın senin sandığın gibi bir yer olmadığını öğrenmekte çok çok geç kalmışsın.

3- Merak etme CB ve çevresindekiler zaten halkın nabzını gayet iyi yokluyorlar.

Bazı ülkelerde aşı kanun yoluyla mecbur edildi. (örneğin dibimizdeki yunanistan)

Sence bizde neden aynısı yapılmıyor da PCR testi dayatması gibi yan yollara başvuruluyor?

Çünkü aşı olmak istemeyenlerin arasında büyük miktarda İslamcı kesimin bulunduğunu biliyorlar. Desteğini kaybeden bir iktidar, o vakitten itibaren iktidar olarak kalamaz. Bunu çok iyi biliyorlar. Tek bilmeyen sensin.

Geçen perşembe sağlık bakanı okullarda rastgele PCR testi yapılacağını söylemişti.

Cuma günü veliler okul idarelerine noterden binlerce "ihtarname" yağdırınca sağlık bakanı çıkıp ikinci bir açıklama yaparak geri adım atmak zorunda kaldı.

Öyle sizin sandığınız gibi zorla birşeyler yaptırmak kolay değil. Hükümet halkın tepkisini çok dikkatli takip ediyor.

Burada "eşşek gibi olacaksınız" diyen terbiyesiz cahiller ise hayal dünyasında yaşıyor.

Yedi düvele direnmiş bu millete kimse zorla bir şey yaptıramaz, hele ki "eşşek gibi" ifadesini kullanarak asla!

4- Sana "siz" diye hitap etmem için önce insanların kişisel tercihlerine ve temel haklarına saygı duymayı öğren, sonra da klavyenin tuşlarına daha dikkatli basmayı.

Yazdıklarının yarısı okunmuyor.

Alıntıları Göster

Bakin arkadasim diyorum hitap etmek amaci ile dusun yakamdan.İster olun siter olmayin,ne haliniz varsa gorun,biraz huzur verin.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yakanıza yapışmadı ki? Yalnızca konuya ilişkin bilgi iletti. Alıntıladıgınız yorumda birçok bilgi var.

Bakın ben de yeni bir bilgi ileteyim: amerika'daki millet meclisi diyebileceğimiz "congress" ve millet vekili diyebileceğimiz "congress members" ve meclis personeli diyebilecğeimiz "staff", Joe Biden'in aşı zorunluluğun (vaccine mandate) dışında (exempt) imişler! 325 Milyon Amerikalı aşı olmak zorunda o 325 Milyonun vekili olanlar zorunda değil. Cok ilginc değil mi? Bak bunlar benim abartmam ya da imajinasyonum değil, komplo sitelerinden de degil, yığınsal medyada çıkan bir bilgi:

newsweek
    Members of Congress and their staff are exempt from Biden's vaccine mandate
    https://www.newsweek.com/members-congress-staff-exempt-biden-covid-vaccine-mandate-1627859

members of congress and staff exempt from vaccine mandate

Hm şimdi düşündüm de.. Bizim Millet Meclisinde 600 vekil var. Onlara aşı yapıldı mı? Yapılmadı gibi :) Medyada yığınla bilgi cıktı, 600 vekil aşısını oldu bilgisi cıkmadı ya da ben görmedim. Durup biraz düşünme anı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaş yakanıza yapışmadı ki? Yalnızca konuya ilişkin bilgi iletti. Alıntıladıgınız yorumda birçok bilgi var.

Bakın ben de yeni bir bilgi ileteyim: amerika'daki millet meclisi diyebileceğimiz "congress" ve millet vekili diyebileceğimiz "congress members" ve meclis personeli diyebilecğeimiz "staff", Joe Biden'in aşı zorunluluğun (vaccine mandate) dışında (exempt) imişler! 325 Milyon Amerikalı aşı olmak zorunda o 325 Milyonun vekili olanlar zorunda değil. Cok ilginc değil mi? Bak bunlar benim abartmam ya da imajinasyonum değil, komplo sitelerinden de degil, yığınsal medyada çıkan bir bilgi:

https://www.newsweek.com/members-congress-staff-exempt-biden-covid-vaccine-mandate-1627859

Hm şimdi düşündüm de.. Bizim Millet Meclisinde 600 vekil var. Onlara aşı yapıldı mı? Yapılmadı gibi :) Medyada yığınla bilgi cıktı, 600 vekil aşısını oldu bilgisi cıkmadı ya da ben görmedim. Durup biraz düşünme anı...

zamanında ülkemize aşılar gelmeden önce milletvekilleri herkesten önce gizlice oldu o yüzden özellikle duyurmadılar yoksa kaos çıkardı

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Çöyle olurdularla böyle olurdularla olmaz. Belge , kanıt göstereceksiniz. Var mı belge, kanıt ?

• quote:

Çöyle olurdularla böyle olurdularla olmaz. Belge , kanıt göstereceksiniz. Var mı belge, kanıt ?

haklısınız ama cinayet işlemek isterseniz telefonu kapatıp elinize eldiven gecirirseniz parmak izi bırakmadan giydiğiniz giysileri işiniz bitince yakarsanız ortada delil bırakmazsanız nasıl delil oluşturulabilir nasıl belge oluşturulabilir yolsuzluk yapmak için belge üretirmisiniz?

karda yürüyüp izini yok edersen fbi veya cia bile bulamaz

• quote:

Tabi ki öfkeli olacağız!

Hakkı yenen, zulüm edilen bizleriz, sen değilsin.

Sen hiç avrupada aşı olanların sokağa döküldüğünü gördün mü?

Tabi ki hayır. Zulüm gören onlar değil.

Aşısız diye ayrıma ve baskıya uğrayan milyonlar sokaklara dökülüyor. Çünkü onlara zulüm ediliyor.

Avrupadan farklı olarak, bizim ülkemizde ekstradan aşı fanatikleri var.

Çünkü sizler avrupalılar kadar medeni değilsiniz. Sizinle aynı düşünmeyen kesime baskı yapıyorsunuz.

DSÖ baskısı yetmiyormuş gibi bir de aramızdaki fanatiklerin saçma baskılarına maruz kalıyoruz. Tabi ki öfkeli olacağız!

Mesaj yazmadan önce azıcık düşünün ya.

Alıntıları Göster

Bazı aklı evveller ingiltere örneği vermiş güya neden ölümler var diye feveran içinde yaygara yapıyorlardı abuk subuk konuşup çenesi kayık bir şekilde möön eşi olmeeem gısır yapıyoee cip takıyoe kanser yapıyoe eylülde toplu ölümler başlayacakmış da kolda mıknatıs yapışmış da bilmem neymiş de kedi gibi miyaklayıp duruyorlardı hep facebook ve twitterde doğrulanmamış yayınlara itibar gösterip hayatında kızamık verem sarılık aşıları olup sorgulamamış tipitipler şimdi de fatih erbakanın dediği şeylerede inanmaya başladılar 3 gözlü 5 bacaklı yaratık falan olacakmışşşşşşşşş yahu aklınız beyniniz nerede yetişmiş ormanda mı tarlada mı anlayamıyorum

Cahil cühela kesimin birbirlerine gazlayıp durduğu ülkemizde 20 milyon aşısızlar maalesef kaybedilmiş olarak görülüyor

Bakın ben burada aşı oldum sizde olun demedim ama siz karşınızdakilere ben aşı olmam sizde olmayın demekle aptallığınıza ve vicdani sorumluluk almayışınız manidar oluşturuyor

Bari akıl verdiğiniz aşı olmayın dediğiniz kişilere akıl verip virüse yakalandığında arkasında destek bari olmuyorsunuz ya daha da şizofren oluyorsunuz delikanlı olun destek olmayın ama boş akıl da vermeyin

Kendiniz aşı olmayın kimse zorlamıyor ama aşı olmak isteyene engel olmayın abuk subuk söylenenlere akıl karıştırıp kaybolmayın ortalıkta dik durun...

Size göre covidin verdiği zararı problemini tartışmıyorsunuz gelip faydası olan bir şeye karşı olmanız size neyi kazandıracak ?

İsrail ve abd sizin gibi düşünmüyor onlar bile kendi ırkına silah sıkar mı?

Sizin bu yaptığınız aynısını hindistanlılar yapıyor aşıya güvenmiyorlar inanmıyorlar ineklerin zıçtığı gübrelerini orasına burasına sürüp komple sürüyorlar oh be kurtulduk diye gevşek gevşek gülüyorlar.....

Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadıAmerika'nın Sesiyoutube
    Hindistan’da doktorlar halkı Corona virüsüne karşı inek dışkısı kullanmamaları yönünde uyarıyor. Originally published at - https://www.amerikaninsesi.com/a/inek-diskisiyla-coronadan-korunmaya-calisiyorlar/5886551.html
    https://www.youtube.com/watch?v=sD30iGQieaQ&feature=youtu.be

biontech kurucusu aşı olmamış diyenler varsa almancası videoyu izlesin

Özlem Türeci ve Uğur Şahin, 2021 yılının ocak ayında COVID-19 aşısı olduklarını açıkladı. Enfeksiyon riski nedeniyle tüm çalışanlarının da COVID-19 aşısı olduklarını açıkladı

intagramda salağın biri ortaya bir sey attı 40 akıllı çıkaramıyor herkes atlayınca doğru olmuyor asılsız haberlerle covid can almaya devam ediyor

Güya uğur şahin aşı olmadı diye sayfasında vik vik vik yaptı herkes inandı ama şu an kendisi ortalıkta yok

https://www.instagram.com/p/CPSVyc_Dp8w

Birde antikora bağlı artıştan dolayı Nobel ödülü sahibi Luc Montagnier yaşama şansının olmadığını söylemiş neremle güleceğimi bilemedim antikor bir kere öyle bir şey yapma şansı yok zamanla azalır ve yine aşı olursunuz ama covide yakalanıp atlatanlar yüksek bir anikora sahip oluyor atlatamayanlar aşısız olduğu için feci son bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 15 Eylül 2021; 23:35:16 >

Hocam medyada bilgisi dahi olmayan birşeyi savunarak 600 M.vekili aşı olmuştur diyorsunuz. Sanırım, siz aşı olduğunuz için 600 vekil de öyle yapmıştır diye bekliyorsunuz ancak hepsi o kadar bu yalnızca bir beklentiniz olabilr, gerçek değil.

Beklentiler ≠ gerçekler. Beklentileri değil gerçekleri konuşalım diyorum.

Bakın siz aşı olmanıza ilişkin yüksek çözünürlüklü net cekim aşı sertifikası gönderdiniz. O yüzden aşı olup olmadığını tartışmıyorum bile cunku oldun, belgeli. 600 vekil'in senin gönderdiğin gibi bir aşı sertifikası bile yok. Yok, 600 vekil aşı olmasa da bakın aşı olduk bunlar da sertifikalarımız diye Internette sertifikalarını koysalar, oradan baksak hiç olmazsa bir dayanağın olacak, ama o da yok :) Boşuna tartışmayalım diyorum o yüzden :)

Hocam biontech CEO'sunun aşı olurken cekilmiş videosu var mı? Ancak iğne girerken görülecek, pistona bastırıp sıvıyı enjekte edildiği de, igneyi çekerken ignenin ucu da görülecek. Bunu deme nedenim, kimi ünlülerin "stunt needle" denilen sahte iğne ile aşı oluyormuş gibi yapmaları. Bu dediğim stunt needle'ın net olarak saptandığı videolar var. Aynı şekilde Pfizer CEO'su Alber Bourla. Twitter'da stüdyo pozu gibi bi poz vererek aşı olduğunu açıklamış. Açıklamalar ile aşı oldumlarla olmaz. Yeryüzünün en büyük aşı üreticisinin CEO'su ise aşı olurken videosu ile bunu gösterecek, ancak bunu bile yapamıyor :)

Aşıdaki cip olayı, Hindistan'da insanların inek olayları vs. saçmalık. Saçmalıkları referans göstererek ilerlemeye çalışıyorsan durumun biraz zor :)

• quote:

Hocam medyada bilgisi dahi olmayan birşeyi savunarak 600 M.vekili aşı olmuştur diyorsunuz. Sanırım, siz aşı olduğunuz için 600 vekil de öyle yapmıştır diye bekliyorsunuz ancak hepsi o kadar bu yalnızca bir beklentiniz olabilr, gerçek değil.

Beklentiler ≠ gerçekler. Beklentileri değil gerçekleri konuşalım diyorum.

Bakın siz aşı olmanıza ilişkin yüksek çözünürlüklü net cekim aşı sertifikası gönderdiniz. O yüzden aşı olup olmadığını tartışmıyorum bile cunku oldun, belgeli. 600 vekil'in senin gönderdiğin gibi bir aşı sertifikası bile yok. Yok, 600 vekil aşı olmasa da bakın aşı olduk bunlar da sertifikalarımız diye Internette sertifikalarını koysalar, oradan baksak hiç olmazsa bir dayanağın olacak, ama o da yok :) Boşuna tartışmayalım diyorum o yüzden :)

Haklısınız diyorum ben susuyorum zira ortada kanıt olmayınca haklılık payım da kalmıyor maalesef googlede milletvekilleri gizli aşı oldu diye haberler görüyorum ama iddia olduğu için kanıt üretmiyor-üretilemiyor

Sizinle seviyeli tartışmak güzel en azından ortayı buluyoruz yoksa tartışamazsak problemin çözümünü bulmak olası değil daha doğrusu üzerine politika üretmediğimiz için olaya objektif bakış açısıyla gerçekçi odaklanmak önemli

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

Bazı aklı evveller ingiltere örneği vermiş güya neden ölümler var diye feveran içinde yaygara yapıyorlardı abuk subuk konuşup çenesi kayık bir şekilde möön eşi olmeeem gısır yapıyoee cip takıyoe kanser yapıyoe eylülde toplu ölümler başlayacakmış da kolda mıknatıs yapışmış da bilmem neymiş de kedi gibi miyaklayıp duruyorlardı hep facebook ve twitterde doğrulanmamış yayınlara itibar gösterip hayatında kızamık verem sarılık aşıları olup sorgulamamış tipitipler şimdi de fatih erbakanın dediği şeylerede inanmaya başladılar 3 gözlü 5 bacaklı yaratık falan olacakmışşşşşşşşş yahu aklınız beyniniz nerede yetişmiş ormanda mı tarlada mı anlayamıyorum

Cahil cühela kesimin birbirlerine gazlayıp durduğu ülkemizde 20 milyon aşısızlar maalesef kaybedilmiş olarak görülüyor

Bakın ben burada aşı oldum sizde olun demedim ama siz karşınızdakilere ben aşı olmam sizde olmayın demekle aptallığınıza ve vicdani sorumluluk almayışınız manidar oluşturuyor

Bari akıl verdiğiniz aşı olmayın dediğiniz kişilere akıl verip virüse yakalandığında arkasında destek bari olmuyorsunuz ya daha da şizofren oluyorsunuz delikanlı olun destek olmayın ama boş akıl da vermeyin

Kendiniz aşı olmayın kimse zorlamıyor ama aşı olmak isteyene engel olmayın abuk subuk söylenenlere akıl karıştırıp kaybolmayın ortalıkta dik durun...

Size göre covidin verdiği zararı problemini tartışmıyorsunuz gelip faydası olan bir şeye karşı olmanız size neyi kazandıracak ?

İsrail ve abd sizin gibi düşünmüyor onlar bile kendi ırkına silah sıkar mı?

Sizin bu yaptığınız aynısını hindistanlılar yapıyor aşıya güvenmiyorlar inanmıyorlar ineklerin zıçtığı gübrelerini orasına burasına sürüp komple sürüyorlar oh be kurtulduk diye gevşek gevşek gülüyorlar.....

Amerika'nın Sesiyoutube
    Hindistan’da doktorlar halkı Corona virüsüne karşı inek dışkısı kullanmamaları yönünde uyarıyor. Originally published at - https://www.amerikaninsesi.com/a/inek-diskisiyla-coronadan-korunmaya-calisiyorlar/5886551.html
    https://www.youtube.com/watch?v=sD30iGQieaQ&feature=youtu.be

biontech kurucusu aşı olmamış diyenler varsa almancası videoyu izlesin

Özlem Türeci ve Uğur Şahin, 2021 yılının ocak ayında COVID-19 aşısı olduklarını açıkladı. Enfeksiyon riski nedeniyle tüm çalışanlarının da COVID-19 aşısı olduklarını açıkladı

intagramda salağın biri ortaya bir sey attı 40 akıllı çıkaramıyor herkes atlayınca doğru olmuyor asılsız haberlerle covid can almaya devam ediyor

Güya uğur şahin aşı olmadı diye sayfasında vik vik vik yaptı herkes inandı ama şu an kendisi ortalıkta yok

https://www.instagram.com/p/CPSVyc_Dp8w

Birde antikora bağlı artıştan dolayı Nobel ödülü sahibi Luc Montagnier yaşama şansının olmadığını söylemiş neremle güleceğimi bilemedim antikor bir kere öyle bir şey yapma şansı yok zamanla azalır ve yine aşı olursunuz ama covide yakalanıp atlatanlar yüksek bir anikora sahip oluyor atlatamayanlar aşısız olduğu için feci son bekliyor

Alıntıları Göster

İşte karşısındaki kişinin sözlerini "işine geldiği gibi çarpıtan" bir fanatik daha.

1- Ben senin aşı olmana karşı değilim. kimseyi ikna etme çabasında değilim. istediğin kadar aşı olabilirsin.

Ben sadece bize baskı yapılmasına karşıyım.

Aşı çok faydalı bir şey olabilir, sen istersen her hafta yeni bir doz ol. Benim için sıkıntı yok. Özgürsün.

Ama unutma ki BEN DE ÖZGÜRÜM.

2-İnek boku videolarını araştırdığın kadar Oktay Sinanoğlu'nun videolarını araştırsaydın, daha bilimsel bir bakış açısına sahip olabilirdin.

Karşındaki kişiyi cahil göstermek için kendini yırtıyorsun ama olmuyor be gülüm. Başaramıyorsun.

Seni havada karada mat ederim ben.

3-Çip hurafe değildir.

Çip cahil dedikodusu değildir.

Çip komplo teorisi değildir.

Bak az önce CNN Türkte şöyle bir haber çıktı. Youtube'dan canlı yayını geri alıp bakabilirsin.

Dijital paraya geçiş için hazırlıklar yapılıyor. Bu dijital para için deri altına yerleştirilen bir çip cüzdan olarak kullanılacak. dijital paranız deri altındaki çipe yüklenecek.

Bak bu cümleler CNN Türk'e telefonla bağllanan yetkilinin bizzat söylediği şeyler.

Şimdiye kadar "komplo teorisi" deyip dalga geçtiğiniz şeyler, şimdi bir bir gerçek oluyor.

Ama utanmıyorsunuz. Yüzünüz hiç kızarmıyor.

Bu fotoğraf bugün CNN Türk yayınından 09:02'de çekildi.

Bizim çok bilmiş cahil zerzevatlara göre ise her şey komplo teorisi.

Size FDA onaylı margarin yemenizi öneriyorum.

Her gün en az 1 kalıp margarin yeyin. Toplum için iyi bir şey yapmış olursunuz.

Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı

• Bu arada sayfayı her açışımda DH'nin yeniden otomatik olarak indirttiği bu zıkkım ne?

İsminde biontech geçiyor, ve sayfayı yenilediğimde falan tekrar tekrar indiriyor. Benden hiç bir onay almadan kendiliğinden iniyor.

Hayırdır DH?

Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı
  • quote:

İşte karşısındaki kişinin sözlerini "işine geldiği gibi çarpıtan" bir fanatik daha.

1- Ben senin aşı olmana karşı değilim. kimseyi ikna etme çabasında değilim. istediğin kadar aşı olabilirsin.

Ben sadece bize baskı yapılmasına karşıyım.

Aşı çok faydalı bir şey olabilir, sen istersen her hafta yeni bir doz ol. Benim için sıkıntı yok. Özgürsün.

Ama unutma ki BEN DE ÖZGÜRÜM.

2-İnek boku videolarını araştırdığın kadar Oktay Sinanoğlu'nun videolarını araştırsaydın, daha bilimsel bir bakış açısına sahip olabilirdin.

Karşındaki kişiyi cahil göstermek için kendini yırtıyorsun ama olmuyor be gülüm. Başaramıyorsun.

Seni havada karada mat ederim ben.

3-Çip hurafe değildir.

Çip cahil dedikodusu değildir.

Çip komplo teorisi değildir.

Bak az önce CNN Türkte şöyle bir haber çıktı. Youtube'dan canlı yayını geri alıp bakabilirsin.

Dijital paraya geçiş için hazırlıklar yapılıyor. Bu dijital para için deri altına yerleştirilen bir çip cüzdan olarak kullanılacak. dijital paranız deri altındaki çipe yüklenecek.

Bak bu cümleler CNN Türk'e telefonla bağllanan yetkilinin bizzat söylediği şeyler.

Şimdiye kadar "komplo teorisi" deyip dalga geçtiğiniz şeyler, şimdi bir bir gerçek oluyor.

Ama utanmıyorsunuz. Yüzünüz hiç kızarmıyor.

Bu fotoğraf bugün CNN Türk yayınından 09:02'de çekildi.

Bizim çok bilmiş cahil zerzevatlara göre ise her şey komplo teorisi.

Size FDA onaylı margarin yemenizi öneriyorum.

Her gün en az 1 kalıp margarin yeyin. Toplum için iyi bir şey yapmış olursunuz.

Alıntıları Göster
    Dijital para meselesi de kokmuş oldu, işin içine "Türk" kelimesi girdiği zaman bilin ki bir pislik vardır...

Elalem parasız ütopik uygarlıklar kurma peşinde, bunlar zorla deri altımıza çip takıp para yükleyecek. Kulak arkamızdan başka deri altımız da kalmış sevilmeyen, demek ki aşılarda da var bir şeyler çünkü görünenin arkasında mutlaka başka sistemler de çalıştırırlar. Geçenlerde yazmıştım, televizyon kanalları bile Token çıkarıyor, tüm bu yeni saçmalıklar bir noktada birleşecek demiştim...

Çalıp çırpıyorsunuz, hamuduyla götürüyorsunuz, yediniz doymadınız bir de fiziksel bedene müdahale ediyorsunuz. Ben size kendimi ellettirmiyorum oldu mu?

• quote:

Allah askina yakanailktirmeyin.Bennkimse ile diyaloga girmek istemedim.Makul olan bilgiyi alirim.Lutfen cevap yamayin.Kac gundur bu devam etmekte,sizden rica ediyorum.İsteyen istedigini yapsin.C.b.ye yazssin emramini ayni kelimelerle.Ben bilime inanirim,siz neye inanirsaniz aynen devam edin.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    "Ben kimse ile diyaloga girmek istemedim"

Kimse ile diyaloga girmek istemiyorsanız, forumda işiniz ne? :)

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Cehalete çare olmuyor aşılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.