Açıklanan tablolara inanıyor musunuz ? |
Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: iGroNBizde de durumun aksine maske mesafe gibi şeyler yaz başında kaldırıldı, şimdi de okulların açılması ile birlikte toplu alanlar da arttı.
Dün akşam dikkatimi çekti market restoran benzinlik vs. hiçbir çalışan ya da müşlteri maske takmıyor artık.
Ninja sub zero gibi maske takmak hastalığı engellemez aksine artısına sebep olur çünkü kullanılan maskeler kötü bir bez parçasından olusuyor ve bu maskelerin sürekli hijyenik olması lazım fakat millet onu arka cebine koyuyor ve 1 sene hic yıkamadan kullanıyor.. nasıl bir virüs ve mikrop yuvası oldugunu sen düsün.. bu hastalığı herhangi bir sekilde engelleme sansınız yok. ne a$ıyla ne maskeyle bundan kurtulamazsınız..
-
:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maske takarak salgını durduracağını sanan tipler, arasıra maskeyi indirip biraz konforlu soluk alıp sonra yine maskelerini kaldırıyorlar. Bu komediyle metroda, otobüste, markette özellikle açık havada sokaklarda cok sık karşılaşıyorum. Sokakta maskeli dolaşıyor, ancak bir bakmışsın maskeyi indirmiş sonra yine kaldırmış. Ama o arada virüsü yaydın işte :) Akşam TV'ye bakıp vaka sayılarını artmış görse "tüh bugün maskeyi cok indirdim ondan vakalar artmış" diye düşünebilir bu kişiler :)
Hiç ölmemiş insanda yok, geçimişe bak hiç varmı etrafında 200 yaşında insan, bana 1 tane göster lütfen..
Sendeki bu mantıkla hiç hastaneye uğramaman lazım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Programming GuruNinja sub zero gibi maske takmak hastalığı engellemez aksine artısına sebep olur çünkü kullanılan maskeler kötü bir bez parçasından olusuyor ve bu maskelerin sürekli hijyenik olması lazım fakat millet onu arka cebine koyuyor ve 1 sene hic yıkamadan kullanıyor.. nasıl bir virüs ve mikrop yuvası oldugunu sen düsün.. bu hastalığı herhangi bir sekilde engelleme sansınız yok. ne a$ıyla ne maskeyle bundan kurtulamazsınız..
Alıntıları Gösterİş yerinde yan masamda oturan arkadaş Covid geçirdi, hasta olduğu gün, bütün gün öksürüyordu bende maskeliydim.
Maske kullanımı konusundaki dikkatsizliklere hak veriyorum, bu kişinin kendi iradesinde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
:)
Tablolar konusunda, herkesin görüşü kendine diyim.
Ayrıntıya girmiycem, arkadaşım pandemi hastanesinde çalışıyor.
-
Arkadaşınız Pandemi Hastanesinde çalışıyor demek? Öksürene, başı ağrıyana Covid dedikleri yetmedii gibi hastanelere de Pandemi demeye başladılar demek :) Neyse, herkese hayırlı işler dilerim :)
quote:
Orijinalden alıntı: iGroNİş yerinde yan masamda oturan arkadaş Covid geçirdi, hasta olduğu gün, bütün gün öksürüyordu bende maskeliydim.
Maske kullanımı konusundaki dikkatsizliklere hak veriyorum, bu kişinin kendi iradesinde.
Alıntıları Göstersenin bagisiklik sistemi sana bulasmasini engellemistir maskeyle alakasi yoktur ben 2 yildir corona yok gibi geziyorum maske taktigim tek yer supermarketler falan
orada da kapida kocaman maskesiz girilmez yaziyor ondan takiyorum daha corona kapmadim gerci bir ara hafif bir nezlemsi birsey gecirir gibi oldum hemen gecti bize corona falan islemez biz turkuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 14 Eylül 2021; 18:27:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Maske takarak salgını durduracağını sanan tipler, arasıra maskeyi indirip biraz konforlu soluk alıp sonra yine maskelerini kaldırıyorlar. Bu komediyle metroda, otobüste, markette özellikle açık havada sokaklarda cok sık karşılaşıyorum. Sokakta maskeli dolaşıyor, ancak bir bakmışsın maskeyi indirmiş sonra yine kaldırmış. Ama o arada virüsü yaydın işte :) Akşam TV'ye bakıp vaka sayılarını artmış görse "tüh bugün maskeyi cok indirdim ondan vakalar artmış" diye düşünebilir bu kişiler :)hocam maske falan hikaye ama en komigi acik havada yolda falan yururken maske takmak olsa gerek sanirim acik hava ile kahvehane ortamini ayirt edemeyecek kadar noron olumu yasamislar aluminyuma bagli olmali kesinlikle.. baska izahi yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Programming Guruhocam maske falan hikaye ama en komigi acik havada yolda falan yururken maske takmak olsa gerek sanirim acik hava ile kahvehane ortamini ayirt edemeyecek kadar noron olumu yasamislar aluminyuma bagli olmali kesinlikle.. baska izahi yok..
Alıntıları GösterAynı fikirdeyim, geçen yaz hep sahil kıyılarını denetlediler, maskemiz yüzümüzde olsun lütfen diye uyara uyara geziyorlar ama arkamızda nargile kafe var, kapalı alanda nargile tüttürmek serbest.
-
Sahsin sectigi kelimelere ggenel tutumuna hele aniden bagirmasina bu kadar nazik bir kisiye karsi olan takindigu tutuma bakin,tek bilimsel kanit ortaya sunamamasinida ekledikmi ufocu haaktannisimli biri vardı,onun cinai ancak terbiyesiz ve dengesiz bir karakter ortaya cikiyor.Gormeyen bu olanlarida ugurlar olsun denilerek ugurlaniyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nucroGerçekler acıdır. Benim 2 çocuğum var ve emin ol istediğim ve beklediğim son şey kaos.
Ama biraz araştırınca doğru kaynaklardan dünyanın nereye gittiği çok açık.
Keşke ben yanılsam. Keşke Gates herkesin iyiliği için aşı yatırımları yapmış olsa. Ama ne Gates'in ailesinin öjenik olduğundan haberi var ne ID2020 arkasında kimlerin olduğundan ne de Büyük Resetçilerin amaçlarından.
Ben kötümser değilim, yeterli bir orana ulaşıldığında ( %20-30 arası tahminim ) bu saçmalıkları daha fazla kişi yutmamaya başladığında oyunu kuranlar ister istemez planlarına ulaşamayacaklarını anlar ve oyun biter.
Bitmez ise olacaklar çok net: Prof Hariri'nin anlattığı gelecek :
Fatma Ömeroğluyoutube
Veri 21. Yüzyılın ekonomisinde yeni bir ürüne dönüşecek. Tekstil, otomobiller ya da silahlar değil; bedenler ve zihinler geliştirilecek. Bu çağ bir ‘dijital diktatörlük’ ortaya çıkarabilir.https://www.youtube.com/watch?v=bg27nJb7Rckevet şuan da virüsü yüzde yüz bitiren aşı yok ama kapanmalar bitti aşılar sayesinde vakalar azaldı vaka sayısına bakılınca
2-3 sene içinde covidi tamamen bitirecek aşılar bulunacak veya 5-6 .dozlarda sonra kovide yakalanmıcaz
-
Avrupa Birliği / EU'nun 2019'da yayınladığı roadmap on vaccination belgesinde aşı pasaportu 2019-2022 arasında devreye alınacak sekilde planlamış ancak plan çizelgesinde 2018 de var, buradan bu planın 2017'ye dek yapıldığı anlaşılır ki buradan da 2017'ye dek aşı pasaportunun planlandığı sonucu çıkar.
bu bilgileri ilettiğim pandemistlerden kimisi bu bilgilere inanmadı, nerdeymiş o belge göster dedi.Belgeyi gösterdim (altta). Belgeyi gördükten sonra ortalıktan sıvıştılar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu güzelmiş, yeni gördüm.
Aşı pasaportlarını 2018 öncesinde planlamışlar senin de yazdığın gibi.
Gerçekten çok öngörülüler. Ne planlıyorlarsa oluyor. Büyük reset ne zaman acaba? Bi o kaldı beklediğimiz.. Gerçi resetlemek için önce yıkmak gerekir, sanıyorum şu anda yıkım aşamasındayız..
-
Aşı pasaportu 2017'ye dek tasarlanmış birşey. Bir pandemist dahi bunu duyunca irkiliyor. Ancak akşama TV'de vaka maka vs bakınca eski moduna geri dönüyor.
Aşı pasaportu diye brşeyin olabiliyorsa din pasaportu gibi birşey de olabilir. Aşın oldun mu, hangi aşı oldun soruları ile dinin var mı, hangi dindensin sorular birbirine paralel. İkisi de benzer gizlilik ve kişisellik öğeleri içeriyor. Aşı pasaportu ile insanın kendi vücudunda olup bitenlere karışmak ile, insanın gönlünden geçen dine karışmak birbirine oldukça yakın şeyler.
Yani bunlar planlı mı diyorsun, hayatta inanmam :)
Her gün 1 Yeni Bilgitwitter
“Geleceği öngören kişi Bill Gates 2015 Virüsün çıkacağını söyledi 2018 Pandemi simülasyonu yayınladı https://t.co/gCYc4tPv2D 2019 Biontech 55 milyon dolar yatırım yaptı. https://t.co/y8bdE2SBdu https://t.co/jUs1aH8WAt”https://twitter.com/HergunYeniBilg/status/1436652881990594567 -
quote:
Orijinalden alıntı: froster2006Sahsin sectigi kelimelere ggenel tutumuna hele aniden bagirmasina bu kadar nazik bir kisiye karsi olan takindigu tutuma bakin,tek bilimsel kanit ortaya sunamamasinida ekledikmi ufocu haaktannisimli biri vardı,onun cinai ancak terbiyesiz ve dengesiz bir karakter ortaya cikiyor.Gormeyen bu olanlarida ugurlar olsun denilerek ugurlaniyor..
Tabi ki öfkeli olacağız!
Hakkı yenen, zulüm edilen bizleriz, sen değilsin.
Sen hiç avrupada aşı olanların sokağa döküldüğünü gördün mü?
Tabi ki hayır. Zulüm gören onlar değil.
Aşısız diye ayrıma ve baskıya uğrayan milyonlar sokaklara dökülüyor. Çünkü onlara zulüm ediliyor.
Avrupadan farklı olarak, bizim ülkemizde ekstradan aşı fanatikleri var.
Çünkü sizler avrupalılar kadar medeni değilsiniz. Sizinle aynı düşünmeyen kesime baskı yapıyorsunuz.
DSÖ baskısı yetmiyormuş gibi bir de aramızdaki fanatiklerin saçma baskılarına maruz kalıyoruz. Tabi ki öfkeli olacağız!
Mesaj yazmadan önce azıcık düşünün ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 15 Eylül 2021; 17:37:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X