Sen ve senin gibiler çözümsüzlük ve kaos ile beslendiği çok net. Yaşamadan etmeden içinde olmadan maval okumaya devam et sen. Son kullanma tarihi 1 ay geçmiş Favipravir beni ayağa kaldırdı. Senin kafada olanlar suan yoğun bakımda. Fikrın yok linkin çok bu yolda devam et sen. Benim senin gibilerle harcayacak 1 saniyem bile yok. Nasılsa sen burda herkese maval okuyacak kadar boşsun. Hayatta bol şans fazlaca ihtiyacın olacak ondan diyeyim. Sonsuza dek BYE ! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı (5. sayfa)
-
-
Bi' şey dikkatimi çekti. Japonya federal bir devlet değil ki eyaletleri olsun. Japonya üniter bir devlettir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: John___DoeSen ve senin gibiler çözümsüzlük ve kaos ile beslendiği çok net. Yaşamadan etmeden içinde olmadan maval okumaya devam et sen.
Son kullanma tarihi 1 ay geçmiş Favipravir beni ayağa kaldırdı. Senin kafada olanlar suan yoğun bakımda.
Fikrın yok linkin çok bu yolda devam et sen. Benim senin gibilerle harcayacak 1 saniyem bile yok. Nasılsa sen burda herkese maval okuyacak kadar boşsun. Hayatta bol şans fazlaca ihtiyacın olacak ondan diyeyim. Sonsuza dek BYE !
Bak bu videoda sağlık çalışanları aşı baskısını protesto ediyor.
Köy kahvesindeki Hilmi dayı değil bunlar. Fransadaki sağlık çalışanları.
Video gömülü olarak oynatılamıyor, görebilmek için tıklayıp youtubeda açman gerek.
Tabi görmeye niyetin varsa.
Edit:
Her zaman belirtiyorum, tekrar belirteyim.
Aşıya karşı değilim, baskıya karşıyım.
Aşı çok faydalı bir şey olabilir, ve siz istediğiniz kadar aşı olabilirsiniz, benim açımdan sıkıntı yok.
Kimseyi aşıdan caydırma niyetim yok. Dayatmalar ve hakaretler son bulsun kafi.
AFP News AgencyyoutubeHealth workers gather in Paris to demonstrate against mandatory vaccination imposed by the government within their profession. From September 15, unvaccinated staff will no longer be able to practice and may be dismissed. Interested in licensing this video ? Get in touch 👉 http://u.afp.com/UBbQ N.B.: AFP’s services and content are for professional use onlyhttps://www.youtube.com/watch?v=L2jzg64_Jug
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 13 Eylül 2021; 21:45:44 >
-
Gerçekler acıdır. Benim 2 çocuğum var ve emin ol istediğim ve beklediğim son şey kaos.
Ama biraz araştırınca doğru kaynaklardan dünyanın nereye gittiği çok açık.
Keşke ben yanılsam. Keşke Gates herkesin iyiliği için aşı yatırımları yapmış olsa. Ama ne Gates'in ailesinin öjenik olduğundan haberi var ne ID2020 arkasında kimlerin olduğundan ne de Büyük Resetçilerin amaçlarından.
Ben kötümser değilim, yeterli bir orana ulaşıldığında ( %20-30 arası tahminim ) bu saçmalıkları daha fazla kişi yutmamaya başladığında oyunu kuranlar ister istemez planlarına ulaşamayacaklarını anlar ve oyun biter.
Bitmez ise olacaklar çok net: Prof Hariri'nin anlattığı gelecek :
Fatma ÖmeroğluyoutubeVeri 21. Yüzyılın ekonomisinde yeni bir ürüne dönüşecek. Tekstil, otomobiller ya da silahlar değil; bedenler ve zihinler geliştirilecek. Bu çağ bir ‘dijital diktatörlük’ ortaya çıkarabilir.https://www.youtube.com/watch?v=bg27nJb7Rck
-
Dundu galiba birsey yardimci diiue biri avaz avaz krtde. Ahmet saltuga bagirriiyordu.Yokk cipmip bilmemne takiyorlar,kripto para icin yatilar kriotcular,fransa devrimide bunun gibi oldu bla bla bla deyip durdu.Nasil bir zihin bu.Birde terbiyesiz.Ahmet bbey gibi durust,nazik,oturrmasii kalkmmasini bilen,zarif ki her kelimesinde vasfini ilan etmekte olan bir kisiye bunlarin siylenmesi.Birde tv5 mi o mu yayin8 varmis.Allah akil fikir versin bu ve bennzerlerini takip edene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortada daha aşı yokken Hamza Yardımcıoğlu aşı pasaportu diye bir şeyin uygulamaya koyulacağından bahsediyordu.
Ne saçma di mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: onkubaBir türlü anlayamadığınız nokta şu, normal vaka ile yoğun bakıma düşen vaka arasında uçurum var. Kimse aşı olan covide yakalanmaz demiyor. Covide yakalanırsa kolay atlatır yoğun bakıma düşmez deniyor. Sağlık sistemini boş yere meşgul etmez, covidi ağır geçirip yayma oranını artırmaz deniyor.
Daha nasıl anlatılsın sizlere. 1+1'i anlamıyorsunuz.
Alıntıları GösterSizin de bir türlü anlamadığınız nokta şurası, grip gibi bu virüsünde varyantları var. Zaten son günlerde vefat edenlerin çoğu bu varyantlardan kaynaklı büyük ihtimalle. Çevremde gördüğüm en az 1 aşısını olmuş, 50 yaş üstü kişiler vefat etti çoğunlukla. Yani aşıyı olursan rahatsın diye bir dünya şu an için yok. Sağlık sistemini de kimse meşgül etmek istemez ama bu sene ülkemize 5 milyon turist geldiyse bunun en az 4,5 milyonu ne aşılı ne de kurallara dikkat eden türden. Üstüne 5 milyon mülteciyi de ekle yani 10 milyon kişi de sıfır kurallara uyma var. Alavere Dalavere Kürt Mehmet nöbete işine döndü bu olay.
-
Türkiye de ölüm ve yakalanan sayısı çok daha fazla. Tabiki mevcut hükümet ve medya bunların 10da birini gösteriyor kayıtlarda. O yüzden Japonya'da ki vaka sayıları fazla gibi görünüyor bize. Yaşlı nüfusları var. Bence iyi bile kurtarıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: nucroGerçekler acıdır. Benim 2 çocuğum var ve emin ol istediğim ve beklediğim son şey kaos.
Ama biraz araştırınca doğru kaynaklardan dünyanın nereye gittiği çok açık.
Keşke ben yanılsam. Keşke Gates herkesin iyiliği için aşı yatırımları yapmış olsa. Ama ne Gates'in ailesinin öjenik olduğundan haberi var ne ID2020 arkasında kimlerin olduğundan ne de Büyük Resetçilerin amaçlarından.
Ben kötümser değilim, yeterli bir orana ulaşıldığında ( %20-30 arası tahminim ) bu saçmalıkları daha fazla kişi yutmamaya başladığında oyunu kuranlar ister istemez planlarına ulaşamayacaklarını anlar ve oyun biter.
Bitmez ise olacaklar çok net: Prof Hariri'nin anlattığı gelecek :
Fatma ÖmeroğluyoutubeVeri 21. Yüzyılın ekonomisinde yeni bir ürüne dönüşecek. Tekstil, otomobiller ya da silahlar değil; bedenler ve zihinler geliştirilecek. Bu çağ bir ‘dijital diktatörlük’ ortaya çıkarabilir.https://www.youtube.com/watch?v=bg27nJb7RckVideo konusunu daha önce çoğu yerden duymuş ve izlemiş birisiyim. Ama bu videoda herşeyi çok daha oturmuş ve sistematik bir şekilde anlatması. Öngörüleri ve analizleri on numara. Bu tarz başka videolar varsa onları da paylaşır mısın ? Bu tarz geleceğe ve insanlığa dair videoları izlemeyi çok seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi
Bu tablo aşı karşıtlığının sonucudur. İnsanlar bu tablodan ders çıkarmalıdır.O tabloyu al duvarına as herşeyide çok biliyorsunuz o aşıların yan etkilleri ilerleyen yılarda bir bir çıkarsa vay bizi zehirlediler duvara astığın tabloya bakrsın.
baktılar asılar hayat kurtarıyor vakalar düşüp hastalık bitiyor ee bi yerde hastalık biterse bu işin rantıda biter dediler ve ası karsıtlarını olusturdular
-
Kaynak yabancıların ahaberi 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Covid'te doktorlar gibi avukatlar da kötü bir sınav verdi. Covid'te yalnızca hukuk değil yasalar da bir kenara itildi. Bu duruma karşı hiçbir avukattan yorum dahi gelmedi. Türkiye'de gerçek mühendislik yok diyordum. Ülkede avukat da yokmuş. Bak Almanya'da bu Corona yaygarası ilk koptuğu sırada Markus Haintz adında bi avukat tüm Avrupa'da onlarca kentte gösteri düzenledi, Covid uygulamalarının yasalarla hukuğa karşı olduğunu anlattı. Örneğin şimdi Twitter'da https://twitter.com/haintz_markus baktım, şunu paylaşmış
İsrail sağlık bakanı aşı pasaportu olayının ne tıbbi ne de salgınla alakalı hiçbir geçerliliği olmadığını söylemiş. Bizde bir tek Avukat göster bunları araştıran ileten var mı yok.
Doktor konusuna gelince. HIV virüsünün AIDS adında ölümcül hastalığa yol açtığına inandığım dönemde yaşadığım bişeyi anlatayım. AIDS oldum mu diye test amaçlı Kızılay Kan Merkezine kan vermeye gittim. Kan verince AIDS / Eliza testi de yapılıyor, sonucu iletiyorlar. Bir kere öyle gidip testte negatif cıkmıştım. Neyse yine kan vermeye gittim. Bu sefer bir form doldurtturdular. Formda son 6 ay mı, 1 yıl mı, su an anımsamıyorum evlilik dışı ilişkiniz oldu mu gibi bi soru vardı, onu evet diye seçtim. Hemşire formu aldı, doktorun odasına bıraktı. Sonra kan vermek için beklerken hemşire "doktor odasına cağırıyor" dedi. Doktorun odasına gittim. Doktor aynen şunun gibi birşe dedi "Burada evllilik dışı ilişkiye girdiğini işaretlemişsin. Dinimize aykırı bir yaşam yaşıyorsun. Senin kanın kirli, Başkasına kanını veremezsin" !!! Başka söze gerek yok sanırım! Bu doktorluk mesleğini birşey sanıp kale almak bile yanlış. Sonradan uyandım ben de. Doktorların verdiği ilaç, aşı, serumlarla nerdeyse ölecek duruma düşen Aajonus Vonderplanitz'in Tıp Meslegi konusundaki sözü ile bitirelim mi: Tıp mesleğinin söylediği şeylerin %99 tersini yapın, daha sağlıklı olacaksınız.
Türkiye'de düzgün ne var ki, düzgün mühendis, düzgün avukat, düzgün doktor olacak Düzgün yol bile yok.. Arabamın lastiği 1 ay içinde 2 sefer patladı..
-
Aşı olmayan ağır hastalar yüzünden hastaneler diğer hastaları kabul edemiyor ameliyatlar aksıyor sorun bu yoksa aşı olmayan ölsün banane kendi tercihi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370Aşı olmayan ağır hastalar yüzünden hastaneler diğer hastaları kabul edemiyor ameliyatlar aksıyor sorun bu yoksa aşı olmayan ölsün banane kendi tercihi
Hangi hastanede çalışıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: dockhangerbaktılar asılar hayat kurtarıyor vakalar düşüp hastalık bitiyor ee bi yerde hastalık biterse bu işin rantıda biter dediler ve ası karsıtlarını olusturdular
Oyun büyük desene. Adam hem aşı firmalarının hayat kurtardığını, hem de yine aynı firmaların hastalık bitmesin diye uğraştığını söylüyor. İki kişi de buna puan vermiş.
La biriniz de demiyor ki "aşı firması aşının etkisini azaltmak yerine niye aşı karşıtı propaganda yapsın ki" diye.
İşte millete "süzün yüzünüzdön büz dö hosto oluyoz ğöööööö" diye saldıan zeka bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 14 Eylül 2021; 13:59:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bizde de durumun aksine maske mesafe gibi şeyler yaz başında kaldırıldı, şimdi de okulların açılması ile birlikte toplu alanlar da arttı.
Dün akşam dikkatimi çekti market restoran benzinlik vs. hiçbir çalışan ya da müşlteri maske takmıyor artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 14 Eylül 2021; 11:46:39 > -
Onların sonucu olarak TV'de yayınlanan vaka sayıları, kırmızı şehirler, artar mı diyorsunuz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
3. soru çok damar: 3- Gates ve diğer zenginler, insaları seviyor ve bu sebeple aşı yatırımları yaptı di mi kardeşim?
Aşı yanlıları bu soruyu nasıl yanıtlar, ilgimi çekti :)Aynı mantıkla zenginlerin yatırım yaptığı her şeye karşı da çıkabilirsin. Amma da derin soruymuş. 30 saniye düşünen böyle bir soru sormaz zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X