korona yalan bill gates how to lie with statictis |
Japonya'da ağır Covid-19 vakaları yüzünden hastanelerde yer kalmadı (4. sayfa)
-
-
Kime ne anlatıyorsunuz hocam, gelen diğer mesaja bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saydiginiz hasliklarla covid in ne alakasi var. gunde 20bin yeni hiv vakasi oluyor mu turkiyede? ayrica butun doktorlar bilim adamlari asiyi olun diyor ve kendileri de oluyor iken sizin soylediginizin daha dogru olduguna inanmaniz da ayri bir olay.
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur_Morgansaydiginiz hasliklarla covid in ne alakasi var. gunde 20bin yeni hiv vakasi oluyor mu turkiyede? ayrica butun doktorlar bilim adamlari asiyi olun diyor ve kendileri de oluyor iken sizin soylediginizin daha dogru olduguna inanmaniz da ayri bir olay.
Covid dediğin nezlemsi hastalık, saydıgım hastalıkların yanında cok basit kalıyor ve saydıgım hastalıklarla uğraşan insanlar varken corona hastalık kaygısı icinde olanlar, psikolojisi sağlıklı biri yani örneğin ben tarafından komik olarak değerlendiriliyor..
Ben tüccarlık yapan kimseye inanmam. TV'ye cıkan adam da tüccardır.. İster doktor olsun ister dı$ kapının mandalı olsun. Ayrıca bir hastalık hakkında fikir ve bilgi sahibi olmak için mutlaka doktor olmak gerekmiyor. Sen grip olunca ölmeyeceğini bilirsin gidip doktora ben ölecek miyim diye sormazsın.. corona da aynı $ey. yakınlarımızda gördük, istatistikleri okuduk bunlar yeterli..
ayrıca tıp bilim değildir belki 1000. kez yazacağım daha bilim nedir ne değildir bunu bile bilmiyorsunuz ama fikriniz cok..
bilim: matematik, fizik, kimya, biyoloji gibi $eylerdir.. mesela hawking mesela einstein mesela matematikçi pisagor newton ar$imet falan bilim adamıdır..
Tıp ve mühendislik zanaattir meslek dalıdır.. teknik bir meslek gibi düsünebilirsin.. bazı bilimleri bünyesinde bulundurabilir mühendislik de bünyesinde matematik ve fizik barındırabilir ama sen mühendise bilim adamı diyor musun? yani doktora da bilim adamı denmez.. fizikçi matematikçi falan bunlara denir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 13 Eylül 2021; 16:59:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Programming GuruCovid dediğin nezlemsi hastalık, saydıgım hastalıkların yanında cok basit kalıyor ve saydıgım hastalıklarla uğraşan insanlar varken corona hastalık kaygısı icinde olanlar, psikolojisi sağlıklı biri yani örneğin ben tarafından komik olarak değerlendiriliyor..
Ben tüccarlık yapan kimseye inanmam. TV'ye cıkan adam da tüccardır.. İster doktor olsun ister dı$ kapının mandalı olsun. Ayrıca bir hastalık hakkında fikir ve bilgi sahibi olmak için mutlaka doktor olmak gerekmiyor. Sen grip olunca ölmeyeceğini bilirsin gidip doktora ben ölecek miyim diye sormazsın.. corona da aynı $ey. yakınlarımızda gördük, istatistikleri okuduk bunlar yeterli..
ayrıca tıp bilim değildir belki 1000. kez yazacağım daha bilim nedir ne değildir bunu bile bilmiyorsunuz ama fikriniz cok..
bilim: matematik, fizik, kimya, biyoloji gibi $eylerdir.. mesela hawking mesela einstein mesela matematikçi pisagor newton ar$imet falan bilim adamıdır..
Tıp ve mühendislik zanaattir meslek dalıdır.. teknik bir meslek gibi düsünebilirsin.. bazı bilimleri bünyesinde bulundurabilir mühendislik de bünyesinde matematik ve fizik barındırabilir ama sen mühendise bilim adamı diyor musun? yani doktora da bilim adamı denmez.. fizikçi matematikçi falan bunlara denir..
Alıntıları Gösterben doktora bilim adami mi dedim neden 2 paragraf yazi yazdiniz alakasiz bir konuda. konuyu saptirmayin simdi. siz acik acik, covid hakkinda benden daha cok arastirma yapmis yillarini bu islere vermis insanlardan daha dogru biliyorum diyorsunuz yani degil mi? bunun cevabini verin once.
size gore de saglik bakaninin tv ye cikip asi olun demesi de mi tuccarlik yani? yani saglik bakani tv ye cikip insanlara yalan mi soyluyor yani? bu adamlar herseyi yanlis soyluyor da siz dogru mu soyluyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu uzakdogu insaninin cozemeyecegi bir sorun yok
Isinize bakın
quote:
Orijinalden alıntı: John___DoeGeçen salı covid testim pozitif çıktı. Akşamına filyasyon ekibi favipravir teslim etti. Dediğiniz gibi 16 doz favipiravir kullandım 1 ve 2. alımda.
38, 38,5 derece ateş berbat durumdayken 3. günümde beni normale döndüren parol ile birlikte favipravirdir. İşin içine girmeden, süreci yaşamadan etmeden, yorum yapmaya devam ederseniz birilerinin sizin altı boş cümlelerinizden feyz almasına vesile olabilirsiniz. Ben bunun yaşanmaması için sizi uyarıyorum!
Doktor musunuz ?
Favipravir ile alakalı yapmış olduğunuz çalışma yada makalelerinizi paylaşmanızı bekliyorum !
Bu kadar fikre nasıl sahip oldunuz, hangi araştırma grubuyla beraber çalışarak bu rijit cümleleri kullanabiliyorsunuz ?
ARKADAŞLAR SİZİ UYARIYORUM, FORUMLARDA HERKES DOKTOR, HERKES AVUKAT, HERKES SAVCI, HERKES ÖĞRETMEN, HERKES PSİKOLOG !!
Araştırın, bilgiyi bulmaya çalışın ama satır aralarında geçen cümlelerden etkilenmeyin. Şayet etkileniyorsanız forumları kullanmayın.
Herkese bol sağlık ve sıhhat diliyorum.
İlacı kullanmadan önce sana ne gibi testler yapıldı, doktor ilacı yazmadan önce seni muayene etti mi?
Sende işe yaradı sorun yok herkes kullansın öyle mi? Lütfen kafanızı ana akım medyadan kaldırın ve tedavi ediyoruz mantığı altında yapılan sorumsuzca davranışları sorgulayın. Benim babam doktor. Neler yaşandığını gayet iyi biliyorum. Kimseye test vs. yapmadan videoda dediği gibi yoldan geçene ilaç yazıldı. Bu doktorluk değil!
Dibek KimyayoutubeTabip Odası'ndan "Zorla reçete yazdırılma ve tedavilerine karışılma" tepkisi.. Bursa Tabip Odası Başkanı Doç.Dr. Alpaslan Türkkan : Hekim sorgusu yapılmadan, sadece şüphe üzerine bile başvuran herkese, kalbe zararlı etkileri olan ilaç tedavisi dayatılıyor ! Tabiri caizse, "bu ilaçlar yoldan geçen herkese yazılıyor" Hekimlere reçete baskısına Tabip Odası'ndan tepki..!!!https://www.youtube.com/watch?v=6HR93rjJ9S8Sana verilen ilaca da dikkat ettin mi bari kullanım tarihi geçmiş ilaç gönderip göndermediklerine. Bunlar bu ülkenin gerçekleri ve bunları sorgulamak için doktor olmak gerekmiyor.
Okumak araştırmak gerekiyor.
Murat EmiryoutubeCumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Dr. Murat Emir, 27/05/2021 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda COVID-19 tedavisinde kullanılan ilaçlara ilişkin konuşma yaptı.https://www.youtube.com/watch?v=GOF5osc3VW0
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur_Morganben doktora bilim adami mi dedim neden 2 paragraf yazi yazdiniz alakasiz bir konuda. konuyu saptirmayin simdi. siz acik acik, covid hakkinda benden daha cok arastirma yapmis yillarini bu islere vermis insanlardan daha dogru biliyorum diyorsunuz yani degil mi? bunun cevabini verin once.
size gore de saglik bakaninin tv ye cikip asi olun demesi de mi tuccarlik yani? yani saglik bakani tv ye cikip insanlara yalan mi soyluyor yani? bu adamlar herseyi yanlis soyluyor da siz dogru mu soyluyorsunuz?
Alıntıları Gösterbilim adamları a$ıyı olun diyorlar demiyor musun? kendi dediğini inkar mı ediyorsun, yoksa laf ola beri gele mi yazıyorsun? sen a$ı olun diyen doktorlar bilim adamları var derken kimi kastedeceksin? matematikçi fizikçi tv'ye cıkıp a$ı olun mu diyecek? tabii ki bilim adamları olarak doktorları kastediyorsun.. fakat gercek bilim adamlarına bence hakaret ediyorsun..
Alıntı
metni:covid hakkinda benden daha cok arastirma yapmis yillarini bu islere vermis insanlardan daha dogru biliyorum diyorsunuz yani degil mi? bunun cevabini verin once. aynen onlardan daha doğru biliyorum çünkü kendi vücudum için en doğrusunu ben bilirim.. bir başkası beni ilgilendiren kararlarda benim yerime doğruyu bilemez. isterse allame-i cihan olsun.. beni ırgılamaz.. mevzu beni ilgilendiriyorsa en dogrusunu da ben bilirim.. herhangi birisi cıkıp bana cıva bilesigi, alüminyum hidroksit ya da bu ikisini icermese bile, herhangi bir ilac a$ı falan enjekte etmeden önce, bana fikrimi sormalıdır eğer sormuyorsa ve bu a$ıyı olmak mecburiyetinde falan seklinde beyanlar veriyorsa, bu ki$iyi dikkate almak söyle dursun bu kisi ya da kisileri direkt düsman olarak görürüm.. benim acımdan yabancı ülkenin dü$man askerinden bile bir farkı yoktur.. ha başkalarının sağlıgı falan filan bu toplara girmeni tavsiye etmem çünkü a$ının bulastırıcılık virüs kapma ve hatta hasta olma acısından bir etkisi yok.. virüsü a$ılılar da bulastırabiliyor..
Alıntı
metni:size gore de saglik bakaninin tv ye cikip asi olun demesi de mi tuccarlik yani? yani saglik bakani tv ye cikip insanlara yalan mi soyluyor yani? bu adamlar herseyi yanlis soyluyor da siz dogru mu soyluyorsunuz? hükümet baskıcı ve hukuku yok sayan bir hükümet oldugundan bu soruna cevap veremem.. her soruya cevap vermek mecburiyetinde olmadıgım icin bu konudaki düsüncemi kisisel güvenlik sebebiyle yazmaktan imtina ediyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 13 Eylül 2021; 18:7:53 >
-
Ben bitirmeyeceğini biliyorum ama bitireceğini sananlar var. Sorun orada... onu anlatmaya çalışıyorum ama arada bir de sana laf anlatıyoruz.
-
oğuz boşuna izleme sen, bu senin izlediğin ifşalardan değil..
-
sen nasıl dersen öyle olsun khardesm.
-
Kendisi de bir Tıp Doktoru olan Ryke Hamer, 6 yıl telefon rehberi ezberleyin, tıp eğitimi işte onun gibi diyor.
Yıllarını vermek ≠ gerçek sağlığı bilmek.
Ayrıca aylık ücret (maaş) alarak yapılan bir işte para ve mesleki kaygılar en önemlidir. Her meslek erbabı gibi doktorlar da bu işi para güdümlü yapıyor.
Ancak örnegin öğretmenlige iliştirildiği gibi doktorluga da kimileyin "kutsal meslek" betimi iliştiriliyor.
Sağlık bakanı dediğimiz kişi temelde politikacı. Unutmayalım, o kişiler oraya politik bi parti çevresinden geldi.
"Bu adamlar herşeyi yanlış söylüyor" demeniz yanıltıcı. Bu adamlar ara sıra doğruyu söylüyor. 50 milyon aşı ısmarladık ksımı örneğin doğru neden cunku hastaneler gırtlağına kadar aşı ile dolu. Ya da "varyantla savaşmak için aşı olmayana her hafta PCR testi zorunluluğu getirdik" sözü de doğru cunku bir arkadaşım aşı olmadı ve işyeri ona "bakanlık istediği için PCR testi olmanız gerekiyor" demiş.
Gördüğün gibi bu adamlar herşeyi yanlış söylemiyor. Arasıra doğru da söylüyorlar :)
Gerçek sağlık ve biyolojik yaşam konusunu ben oldukça iyi biliyorum cunku 19.yy'da yapılmış sayısız deney ve çalışmaları, diretk kaynağından okudum + deneyimledim. Özellikle 21.yy'dan bu yana akademiler, medya, kitlesel bilim yayınları vs'den gerçek sağlığı öğrenmek biraz zor. Kimi kişiler 19.yy bilimi eskidi artık yenisi var diyor ancak 19.yy'da öyle köklü deney ve çalışmalar yapılmış ki, hiç eskimeyecek kapsamda. Onların eskimesi için biyolojik yaşamın eskimesi gerekli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sorgulayan bilim inanılan bilim oldu.
denemesi bitmemiş sıvı aşı sayılmaz.
deneme sürecinde olduğumuz sürekli değişen aşı olunma adedi, geçerliliği ya da ne yapılıp yapılmayacağının bilinmemesi.
-
Alıntı
metni:aynen onlardan daha doğru biliyorum çünkü kendi vücudum için en doğrusunu ben bilirim.. bir başkası beni ilgilendiren kararlarda benim yerime doğruyu bilemez. isterse allame-i cihan olsun.. beni ırgılamaz.. mevzu beni ilgilendiriyorsa en dogrusunu da ben bilirim.. herhangi birisi cıkıp bana cıva bilesigi enjekte ederken bana fikrimi sormalıdır eğer sormuyorsa bu ki$iyi dikkate almak söyle dursun o kisi ya da kisileri direkt düsman görürüm.. tamam hocam.
-
Türkiye gerçek verileri açıklasa Japonya falan solda sıfır kalır. Dünyadaki en yogun hasta ve vefat sayısında ilk 5'e oynar Türkiye.
-
aşı karşıtlarından kaynaklı... aşılı oranı aşısızlardan az olduğundan...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
"aşı karşıtlığı ne Türk kültüründe ne İslam kültüründe yoktur" tümceniz yanlış. gövdeye ne olduğu belirsiz bir eriyik hem de 2-3 değil, 2024'e kadar 10 doz enjekte edilmek isteniyor ve buna karşı durunca "bu türk ve islam kültüründe yok" oluyor... Pes ettim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 13 Eylül 2021; 18:44:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Kendisi de bir Tıp Doktoru olan Ryke Hamer, 6 yıl telefon rehberi ezberleyin, tıp eğitimi işte onun gibi diyor.
Yıllarını vermek ≠ gerçek sağlığı bilmek.
Ayrıca aylık ücret (maaş) alarak yapılan bir işte para ve mesleki kaygılar en önemlidir. Her meslek erbabı gibi doktorlar da bu işi para güdümlü yapıyor.
Ancak örnegin öğretmenlige iliştirildiği gibi doktorluga da kimileyin "kutsal meslek" betimi iliştiriliyor.
Sağlık bakanı dediğimiz kişi temelde politikacı. Unutmayalım, o kişiler oraya politik bi parti çevresinden geldi.
"Bu adamlar herşeyi yanlış söylüyor" demeniz yanıltıcı. Bu adamlar ara sıra doğruyu söylüyor. 50 milyon aşı ısmarladık ksımı örneğin doğru neden cunku hastaneler gırtlağına kadar aşı ile dolu. Ya da "varyantla savaşmak için aşı olmayana her hafta PCR testi zorunluluğu getirdik" sözü de doğru cunku bir arkadaşım aşı olmadı ve işyeri ona "bakanlık istediği için PCR testi olmanız gerekiyor" demiş.
Gördüğün gibi bu adamlar herşeyi yanlış söylemiyor. Arasıra doğru da söylüyorlar :)
Gerçek sağlık ve biyolojik yaşam konusunu ben oldukça iyi biliyorum cunku 19.yy'da yapılmış sayısız deney ve çalışmaları, diretk kaynağından okudum + deneyimledim. Özellikle 21.yy'dan bu yana akademiler, medya, kitlesel bilim yayınları vs'den gerçek sağlığı öğrenmek biraz zor. Kimi kişiler 19.yy bilimi eskidi artık yenisi var diyor ancak 19.yy'da öyle köklü deney ve çalışmalar yapılmış ki, hiç eskimeyecek kapsamda. Onların eskimesi için biyolojik yaşamın eskimesi gerekli.Hocam $ahsen tıp mesleğine hayatımda hiç ilgi duymadım. Bu meslek, bana hep kasvetli ve ic karartıcı gelmistir. Genellikle fakir ailelerin cocukları, i$ garantisi ve para icin bu alanı tercih ediyorlar. Zaten hastanelere yani devlet hastanelerine bir git, heriflerin suratı sirke satıyor.. Cünkü yaptıkları meslekten nefret ediyorlar.. Eski doktorlar daha elit kesimdendi. Yani babamızın zamanındakiler.. Benim babam emekli avukat onun sayesinde cok hukuk kitabı da okudum ama bu mesleğe de yönelmedim. Cünkü bu da ic karartıcı bir meslek. Ceza avukatı olsan cezaevine gideceksin mahkumlarla konu$acaksın, hakimlerle uğraşacaksın, icra avukatı olsan, milleti haciz edeceksin, ocağını söndüreceksin, bo$anma davalarına baksan, milleti bo$ayacaksın.. karı kocanın yuvasını yıkacaksın belki ilerde pi$man olacaklar.. hehehe Onun yerine amcamın mesleğine yöneldim.
Ayrıca kutsal meslek olayına gelince, bizim ülkede bilim ve bilim adamı yoktur. Hawking ingiliz, Einstein alman yahudisi, Feynman Amerikalı yahudi bilmemne.. Bu kadar meşhur olmayanlar olsun yani bilime gerçek bir katkı sağlamıs ama daha küçük çaplı bilim adamları olsun onlar var mı? onlar da yok.. Bizim memleketten tek bir gerçek bilim adamı çıkmış mı? Herhangi bir bulu$a imza atmı$ mı yok.. Elin adamı kara deliklerin içinde ne var ondan konusuyor, bunlar nezle grip corona'dan konusuyor.. Bunlar da doktorları ilah zannediyorlar.. Ben küçümsemem ve meslek erbabı olarak sayarım ama gercek ne yazık ki budur.. Adam ülkesinde bilim ve bilim adamı olmadıgı için, teknik bir meslek dalında çalışan adama yani doktora bilim adamı diyor öyle sanıyor..
Herneyse ben alanım olmayan ve ilgi duymadığım bir meslek dalında yazmak istemem ama bunlar beni buna mecbur ediyorlar. Ortada kıytırık bir hastalık var, millet seri ölüyor diye bize yutturacaklar.. Ölüyorsa zaten gripten de ölecek.. Ölsün ölsün 2 - 3 katı ölsün.. Bu kadar yaygaranın sebebi bu mu? Doktor ya da tıp profesörü değiliz ama biz bunu yiyecek kadar aptal mıyız? sanki dünya nüfusu yarı yarıya eksilmi$.. Sanki bizler Allah'ın dağında ya$ayan, cahil köylüleriz, elimizin altında internet yok, istatistikler yok, yabancı dil bilmiyoruz, bunlara gidip bize a$ı vurun diye koşacağız falan zannediyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 13 Eylül 2021; 19:18:0 >
-
Güzel araştırma. Bu radyasyon konusunda bir sıra dışılık var. medyada onca radyasyon havadisi , radyasyondan olduğu söylenen sakat doğumlar vs, var ancak gerçekte birşey yok :)
Cahit Aral "radyasyon konusunda benden başka kimse konuşamaz" demiş. Covid yaygarasındaki Ceyhun soyadlıyı (yoksa Ceyhan mıydı neydi) anımsattı bu kişi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 13 Eylül 2021; 20:28:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Covid'te doktorlar gibi avukatlar da kötü bir sınav verdi. Covid'te yalnızca hukuk değil yasalar da bir kenara itildi. Bu duruma karşı hiçbir avukattan yorum dahi gelmedi. Türkiye'de gerçek mühendislik yok diyordum. Ülkede avukat da yokmuş. Bak Almanya'da bu Corona yaygarası ilk koptuğu sırada Markus Haintz adında bi avukat tüm Avrupa'da onlarca kentte gösteri düzenledi, Covid uygulamalarının yasalarla hukuğa karşı olduğunu anlattı. Örneğin şimdi Twitter'da baktım, şunu paylaşmış
İsrail sağlık bakanı aşı pasaportu olayının ne tıbbi ne de salgınla alakalı hiçbir geçerliliği olmadığını söylemiş. Bizde bir tek Avukat göster bunları araştıran ileten var mı yok.
Doktor konusuna gelince. HIV virüsünün AIDS adında ölümcül hastalığa yol açtığına inandığım dönemde yaşadığım bişeyi anlatayım. AIDS oldum mu diye test amaçlı Kızılay Kan Merkezine kan vermeye gittim. Kan verince AIDS / Eliza testi de yapılıyor, sonucu iletiyorlar. Bir kere öyle gidip testte negatif cıkmıştım. Neyse yine kan vermeye gittim. Bu sefer bir form doldurtturdular. Formda son 6 ay mı, 1 yıl mı, su an anımsamıyorum evlilik dışı ilişkiniz oldu mu gibi bi soru vardı, onu evet diye seçtim. Hemşire formu aldı, doktorun odasına bıraktı. Sonra kan vermek için beklerken hemşire "doktor odasına cağırıyor" dedi. Doktorun odasına gittim. Doktor aynen şunun gibi birşe dedi "Burada evllilik dışı ilişkiye girdiğini işaretlemişsin. Dinimize aykırı bir yaşam yaşıyorsun. Senin kanın kirli, Başkasına kanını veremezsin" !!! Başka söze gerek yok sanırım! Bu doktorluk mesleğini birşey sanıp kale almak bile yanlış. Sonradan uyandım ben de. Doktorların verdiği ilaç, aşı, serumlarla nerdeyse ölecek duruma düşen Aajonus Vonderplanitz'in Tıp Meslegi konusundaki sözü ile bitirelim mi: Tıp mesleğinin söylediği şeylerin %99 tersini yapın, daha sağlıklı olacaksınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X