Şimdi Ara

Japonya'dan iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadasım Japonya'ya gidecek ordan arkadasıma iphone siparişi vercem ama ordan kontratsiz iphone alınabilirmi ? Fiyatı ne kadar olur ? Bu konuda bilgisi olan birisi varsa yardımcı olursa çok memnun olurum ...
    Şimdiden teşekkürler ...

• Japonya'da ki iphone 4 ile burada ki iphone 4 arasında bir fark var mı ? Türkçeleştirme falan olmuyormuş gibi bir şey duydum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Japonya'da ki iphone 4 ile burada ki iphone 4 arasında bir fark var mı ? Türkçeleştirme falan olmuyormuş gibi bir şey duydum da

GPS ten nerede olduğunu anlıyor ve restore yaparsan direk Türkçe çıkıyor en üstte seçeneklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Japonya'da ki iphone 4 ile burada ki iphone 4 arasında bir fark var mı ? Türkçeleştirme falan olmuyormuş gibi bir şey duydum da

GPS ten nerede olduğunu anlıyor ve restore yaparsan direk Türkçe çıkıyor en üstte seçeneklerde

Yani japonyadan getirtmeye kalkışsam bi sorun yaşamam öyle mi ? Normal olarak kullanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Yani japonyadan getirtmeye kalkışsam bi sorun yaşamam öyle mi ? Normal olarak kullanırım

Sim kilidi yoksa ve pasaport kaydınız varsa bir sorun olacağını sanmıyorum
  • Japonya'da cihazlar Softbank'a sim kilitli Apple Store'dakiler. Amazon.co.jp gibi sitelerden bulması lazım normalde yok sim kilitsiz japonyada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.