Sorduğu yer aksaray metronun ora böyle cevaplar normaldir
quote:
Orijinalden alıntı: Imnobody
Türkleri aşalıyor resmen bu kanal, ben onca ülke gezdim, onca yer gözdüm, bizim insanımız gibi olaylara anında pratik çözüm üretebilen başka bir ırk görmedim.
Başımdan geçen bir olay, isveçdeyiz, parti çıkışındayız, tren istasyonundayız, şehire gidiş trenleri full çekiyor, tıklım tıklım dolu anlatamam, son istasyondan bir istasyon önceyiz, dedim arklara, diğer istikamete giden trene binelim, nasıl olsa geri döncek, bomboş oturcak yerde buluruz diye. Orda isveçli arkadaşlar benim türk mantığıma hayran kaldı valla
Benim dediğimi yaptık, millet birbirini ezerken trende, biz otura otura rahat rahat geldik :)
Türkleri ezmiyor halkımızın eğitim seviyesini gösteriyor . Ayrıca bu bir televizyon ve reyting denen şey sayesinde ayaktakalır televizyon programları adam tabiki ayrıca gidip eğitim ve gelir seviyesi düşük bölgelerde soruluyo sorular yanin ülkenin yarısından fazla olan kısmında aslında Türk milletini aşağılamıyolar bunlar Türk milletine öğretmiyenleri aşağılıyorlar
Ayrıca diğer arkadaşlarıda anlamıyorum niye halkın ezildiğini düşünüp kanala programı küçük görüyosunuz bu işler program küçük görmeyle çözülmez veya bilkentte okuyup rahat arabanla gezmeye benzemez veya evinizde sıcacık koltuğunuzda oturup yorum yazmaya benzemez bu insanların çoğunun geliri asgeri ücret çoluk çocuk para kazanmaya çalışıyorlar bu adamların haritayı açıp ülke bulmaca şehir bulmaca gibi oyunlar oynamaya ne vakti ne parası oldu hem burdaki yorumlarıyla ordaki insanları ezenler hemde sırf kanal gerçekleri gösteriyo diye bunlar Türk Milletini küçük görüyo diyenler biraz düşünün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme