Şimdi Ara

Japonya Nerededir? Halkımız Sahnede (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ev sahibi suçlu oldu yani, hırsızda hiç suç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 15 Mart 2011; 21:21:00 >
  • Gayet başarılı bir haber.Bilenler tabii ki habere konulmayacak,haberin amacı bu zaten.Ülkemizde oy kullanan vatandaşların durumu.

Ülke iyiye gidiyor elhamdülillah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voltron1980s

Bu olay mılletı asagılamak degıldır.Nüfusun buyuk bolumunun bilgi sevıyesını ortraya koymaktadır. Hüsnü Mübareği şarkıcı sanan bır mılletın Japonyanın adını duymaması normaldir.

İyi bari Japonya uzaydadır dıyen cıkmamıs.Gerci uzayın bile nedemek oldugunu ulke nufusunun %50 sının bılmedıgıne emın olun.

Nüfusun büyük bölümü müOrda kim bilri kaç bin kişiye sormuşlardır ve sadece bilemiyenleri gösteriyorlar burda.Sen biraz fazla küçümsüyosun halkını
  • Bilmek zorundalar mı ? Bence değil.

Japonyanın nerede olduğunu bilmek bana bir artı sağlıyor mu ? Hımm, hayır
  • japonyanın nerde olduğunu bilince ne oluyor madalya mı veriyorlar nerdeyse nerde çokta fifilayta
  • japonya nerde yurt dışında
  • Tsumani
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefes123

japonyanın nerde olduğunu bilince ne oluyor madalya mı veriyorlar nerdeyse nerde çokta fifilayta

fifialfa aklıma geldi.

Öhöm,konuya gelirsek;gayet normal bir şey bu.Adamlar bir torba kömüre oy satıyor.İnsan olsa o oyun ne kadar önemli olduğunu bilir.Kömüre değil doğalgaza bile satmaz.
  • Millet. Ee heralde sadece bilmeyenleri yayınlıyorlar. Böyle basit sorularda bilenleri de yayınlasalar adamlar belki orda 3 saat dikiliyor. 3 saat izler miydiniz yani?

Sadece bilmeyenleri koyuyolar bla bla diyerek kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz bilmiyorum ama herhalde böyle olacak.

Ayrıca bunu halkı aşağılama olarak görenler de biraz özeleştri yapmaktan zarar gelmez. Böyle adamlar var işte sokakta gerisini düşün. İşin kötüsü bunlar da oy veriyor. Sonra da Müjdat Gezene kızıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Tsumani

aynen onu söyleyen adama koptum

Tsunami nedir?

Tsumani şey böle rüzgar falan

Rüzgarlamı oluşuyor

Hea ya böle rüzgar esiyo yer gıpraşıyo
  • Abi yok artık bilmiyorum de geç yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

Millet. Ee heralde sadece bilmeyenleri yayınlıyorlar. Böyle basit sorularda bilenleri de yayınlasalar adamlar belki orda 3 saat dikiliyor. 3 saat izler miydiniz yani?

Sadece bilmeyenleri koyuyolar bla bla diyerek kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz bilmiyorum ama herhalde böyle olacak.

Ayrıca bunu halkı aşağılama olarak görenler de biraz özeleştri yapmaktan zarar gelmez. Böyle adamlar var işte sokakta gerisini düşün. İşin kötüsü bunlar da oy veriyor. Sonra da Müjdat Gezene kızıyorsunuz.

japonya ve oy

• güney kuzey demiş ehh babacım benim hangisi tutarsa heralde sallamış çifte şans oynamış amcam
  • Bu haberlerde iyice baydı ama.Ne zaman böyle mnemli şeyler olsa hemen gidip sokakta 100 kişiye sorarlar.Bunların içinden bilemeyen 20 kişiyi alır bir video olarak yayınlarlar.Ondan sonra izleyenlerde ''aa bakın herkeze soruyorlar kimse bilmiyor'' diye şaşırıyorkar.Gerçi .oğu durumun farkında.İzleyenlerde artık haberin seçme bir haber olduğunu biliyor.

@Xenm
    Paşam sen istemiyosu diye oydamı kullanmayacak bu insanlar bilmiyorum ne kadar farkındasın ama onlar insan.Ha sen kendini insanlardan üstün bir varlık olarak görüyorsan o başka.
    Bu arada içinde bulunduğun kibir duygusundan bir an önce kurtulmanı dilerim.

• - Japonya nerde?
    - yurtdışında
    - tamam

tabi adam aptal değil ama hayatında ilk defa kamera karşısına geçince anlık olarak saçmalayabilir yani, insanlık halidir

aslında herkesten tam yerini bilmesini beklemek anlamsız. ama enazından asyada olduğunu bilmeleri gerekir heraldi
  • 1500 kişyle raportaj yaparsın, dünyada zeki geriliği oranı %2-3 arasıdır

1500 * 2/100

al sana 30 kişi

sonra vidyo yap insanlara göster, milletde bütün türkleri gerizekalı sansın

Generalization deriz buna psikolojide. Uğur dündar ın ben zaten ülkenin hayrına haber yaptığını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 15 Mart 2011; 22:07:59 >
  • Hey gidi Uğur Dündar sende böyle işlere alet oldun ya ne diyeyim artık. Milletin beynini saçma sapan yapımlarla uyuşturan senin kanalın ve diğerleri ucuz rayting heabı yapıp özellikle seçip sorduğunuz insanlardan böyle cevaplar almanız kimin ayıbı. Reyting için kendi insanını aşşağılayacak kadar küçülmek. Yazıklar olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Hey gidi Uğur Dündar sende böyle işlere alet oldun ya ne diyeyim artık. Milletin beynini saçma sapan yapımlarla uyuşturan senin kanalın ve diğerleri ucuz rayting heabı yapıp özellikle seçip sorduğunuz insanlardan böyle cevaplar almanız kimin ayıbı. Reyting için kendi insanını aşşağılayacak kadar küçülmek. Yazıklar olsun ...

• fark ettiniz mi eskiden bilen bir kaç kişiyi de gösterirlerdi şimdi montajda onlarıda atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

fark ettiniz mi eskiden bilen bir kaç kişiyi de gösterirlerdi şimdi montajda onlarıda atıyorlar.

Aynen.Eskiden 10 bilmeyenin yanına 1-2 bilen koyarlardı.Şimdi oda yok.
    Olayı iyice dramatize ediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.