Şimdi Ara

Japonya Olurmu ?(Anket Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Japonya Olurmu ?(Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 16.1.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Orijinalden alıntı: painscream

Japonya'ya gitmek isterdim. Bana da bir vatandaşlık ayarla beraber gidelim :D :)

ben gidersem neden olmasın,baldızı sana yaparız

Tamam hocam gidersen hatırlatırım. Unutturmam kendimi bak :)
  • quote:

Tamam hocam gidersen hatırlatırım. Unutturmam kendimi bak :)

tamam ben gidersem senide sölerim ama sana bilet gönderip ailesine karşı çıkacak bir kız olur mu bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten.Roshi123 -- 15 Eylül 2010; 18:24:19 >
  • Benim hayallerim gibi olmuş aynen mutluluklar dilerim, ama evlenme işi çok erken değil mi yav
  • Verdi mi ?
  • ya bırak hocam 2 yıl bir insan seni 1 böbrek için uğraşmaz bırak bende o kadar para alacağımı bilsem yine uğraşmam birde kız gelmiş misafir etmişsin felan korkma bişi olmaz kızı biraz internetten araştır vs dh araştırmcı kimliğini kullan

sana örenrşm ya askerden sonra yada okul bitince evlen daha çok erken ve biraz daha tanımış olursun

birde böyle konu açarken konu dışı özel e aç böyle abuk sabuk cevaplar görmezsin görürsende şikayet edip tazminat alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Eylül 2010; 18:28:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

Benim hayallerim gibi olmuş aynen mutluluklar dilerim, ama evlenme işi çok erken değil mi yav

Çok erken ama umut kapısı diyorum,belki orda imkanlar iyidir orda okursam stajımı da amerikada yaparsam geleceğim daha iyi olur diye düşünüyorum.Ama yakuza olayını araştırıyorum bu tür olaylar yaygınmış kandırılan insanlar varmış.Japonya için değil ama başka ülkelerde varmış onu araştıryorum.
  • anıme asıan takıl atıl maceraya en kotu gıder donersın hangı sehırde
  • Bileti al sonra parayı cebine indir bunuda biz söylücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

ya bırak hocam 2 yıl bir insan seni 1 böbrek için uğraşmaz bırak bende o kadar para alacağımı bilsem yine uğraşmam birde kız gelmiş misafir etmişsin felan korkma bişi olmaz kızı biraz internetten araştır vs dh araştırmcı kimliğini kullan

sana örenrşm ya askerden sonra yada okul bitince evlen daha çok erken ve biraz daha tanımış olursun

Bende vazgeçer diye korkuyorum,o beni aldırmazsa yanına bir daha böyle fırsat yakalayabilceğimi sanmıyorum.Zaten soğuk davranıyor bu aralar düşünücem dediğim bu konuyu.Ailemle kamera'da konuş tanış diyor.Onlar beni soruyormuş

• Orada tanıdığı türkler varmış seni dönercide işe sokarım dedi,bir süre ailemle yaşıcaz ben mezun olunca ev tutarım dedi.Kafam gittikçe karışıyor.Keşke buluşmasaydım hayatım alt üst oldu.Amcam git yeğenim sen oraya benide çağırırsın diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten.Roshi123 -- 15 Eylül 2010; 18:35:27 >
  • asian kaçar mı
  • "Japonya Olur mu?" bu sorunun tek cevabı var. O kızı türkiyedeki yakınlarından çok uzaklara gidebilecek derecede seviyor ve onun da seni gerçkten sevdiğinden eminsen git.
  • kız hamile olabilir hocam. çocuğu aldır biran önce.
  • Beni sevdiğinden emin değilim,ama hoşlandığından bir şeyleri göze aldığından eminim.Şimdi japonlar çekik gözlü olmayan çocukları olsun istiyormuş.Bunun için çocuk yapıp boşananlar varmış.Paronayak oldun diyecekseniz ama oraya gitmem demek arkamdaki herşeyi bütün yaşantımı bırakmak demek.Gidersem japon vatandaşı olacağım için bir daha geri dönüşü olmayacak.
  • quote:

kız hamile olabilir hocam. çocuğu aldır biran önce.

öyle birşey olamaz tabiki,en azından benden yana yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten.Roshi123 -- 15 Eylül 2010; 18:51:10 >
  • quote:

Orada tanıdığı türkler varmış seni dönercide işe sokarım dedi,bir süre ailemle yaşıcaz ben mezun olunca ev tutarım dedi.Kafam gittikçe karışıyor.Keşke buluşmasaydım hayatım alt üst oldu.Amcam git yeğenim sen oraya benide çağırırsın diyor

Aboooo Amcan girdiyse işin içinee

• Osaka'da yaşıyor arkadaşlar kız,bu şehir hakkında bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Aboooo Amcan girdiyse işin içinee

Onun düşüncelerini asla ciddiye almam son derece çıkarcıdır,aylardır amca bana bi iş bul derim ilgilenmez bu olayı duyunca en sevdiği yeğeni oldum
  • quote:

Osaka'da yaşıyor arkadaşlar kız,bu şehir hakkında bilgisi olan varmı ?

Japonya'nın en büyük adası olan Honşu'nun Kansai Bölgesi'ndeki Osaka Körfezi'ne dökülen Yodo Nehri'nin döküldüğü yerde bulunan Japonya'nın Tokyo'dan sonraki en büyük şehri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

Osaka'da yaşıyor arkadaşlar kız,bu şehir hakkında bilgisi olan varmı ?

Japonya'nın en büyük adası olan Honşu'nun Kansai Bölgesi'ndeki Osaka Körfezi'ne dökülen Yodo Nehri'nin döküldüğü yerde bulunan Japonya'nın Tokyo'dan sonraki en büyük şehri.

Yani büyük yer iş güç sorun olmaz diyorsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.