Şimdi Ara

Japonyada 1996'dan bugüne benzin fiyatları ! Birde bizde... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Dolar üzerinden hesaplı grafik. Yen değil.

Tsunami sonrası yapılan şey fırsatçılık değilse nedir? Ben ona takıldım. Bir tek bizim buralarda olur sanıyorduk.

Çok büyük fırsatçılık hem de .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Japonyada cami yok o yuzden istatistik gecersiz.

Mesaj ironi ama yine de bilmeyenler için Tokyo Merkez Camii. Atatürk'ün maddi manevi desteği ile yaptırılan camii.

Bilgi icin tesekkurler hatta sen yazinca ben de hatirladim o camiyi. Tabiki vardir cami ama olay ironi dedigin gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Japonya Kore bunlar en az bizim kadar kırılma noktaları yaşamış ancak sıfırdan bir şeyleri başarmış milletler Samsung Sony, bunlar tek başlarına bizim tüm cumhuriyet dönemi patentlerimizi ezip geçecek değerdeler, fazla söze gerek yok

• quote:

Tsunami sonrası yapılan şey fırsatçılık değilse nedir? Ben ona takıldım. Bir tek bizim buralarda olur sanıyorduk.

Grafiğin DOLAR üzerinden olduğunun YEN üzerinden olmadığının herkes farkındadır. Artık şu dolar yen muhabbetini kesin. Ben orada konu sahibine benzin litresinin 2 yen olamayacağını göstermeye çalıştım.

Konu sahibi ilk mesajını düzenlesin.

Nükleer felaketi bizim ülkemizde yaşananlarla bir tutmamak lazım. Böyle bir durumda bile en fazla iki katına çıkmış yakıt fiyatları. Bizim ülkemizde ne nükleer kaza ne de doğal bir felaket yaşanmamasına rağmen neredeyse her hafta yakıt fiyatlarına zam geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

quote:

Grafiğin DOLAR üzerinden olduğunun YEN üzerinden olmadığının herkes farkındadır. Artık şu dolar yen muhabbetini kesin. Ben orada konu sahibine benzin litresinin 2 yen olamayacağını göstermeye çalıştım.

Nükleer felaketi bizim ülkemizde yaşananlarla bir tutmamak lazım. Böyle bir durumda bile en fazla iki katına çıkmış yakıt fiyatları. Bizim ülkemizde ne nükleer kaza ne de doğal bir felaket yaşanmamasına rağmen neredeyse her hafta yakıt fiyatlarına zam geliyor.

Sen de kes artık negatif enflasyon olan ülke ile % 180 enflasyon yaşamış bu ülkeyi kıyaslamayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Japonyada cami yok o yuzden istatistik gecersiz.

Mesaj ironi ama yine de bilmeyenler için Tokyo Merkez Camii. Atatürk'ün maddi manevi desteği ile yaptırılan camii.

TheCaliph_ ide kaybettik

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Japonya Kore bunlar en az bizim kadar kırılma noktaları yaşamış ancak sıfırdan bir şeyleri başarmış milletler Samsung Sony, bunlar tek başlarına bizim tüm cumhuriyet dönemi patentlerimizi ezip geçecek değerdeler, fazla söze gerek yok

Bekir hocam Japonya neysede onlar yine gidiyordu daha iyi durumda ama Güney Kore berbat durumdaydı adamlar nasıl ilerledi helal olsun

• Gerry Lane kullanıcısına yanıt
    Aslında klasik olanı yaptılar hocam, insanlarını eğitim ve gözlem için Batı'ya yolladılar, bizimkilerde Tanzimat döneminden itibaren batının üstünlüğünü kabul edip bu tarz işler yaptı lakin bizimkiler hain olarak yada orada kalıp ülkeye dönmeyerek bu yapılana karşılık verdi, Koreliler ise kendilerinden beklenenleri yaptı ve sonuç Nissan oldu Samsung oldu vesaire bizim ise tek bilinen noktamız kebab

• quote:

Aslında klasik olanı yaptılar hocam, insanlarını eğitim ve gözlem için Batı'ya yolladılar, bizimkilerde Tanzimat döneminden itibaren batının üstünlüğünü kabul edip bu tarz işler yaptı lakin bizimkiler hain olarak yada orada kalıp ülkeye dönmeyerek bu yapılana karşılık verdi, Koreliler ise kendilerinden beklenenleri yaptı ve sonuç Nissan oldu Samsung oldu vesaire bizim ise tek bilinen noktamız kebab

kebap he?

adam olana çok bile bekir hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

quote:

Sen de kes artık negatif enflasyon olan ülke ile % 180 enflasyon yaşamış bu ülkeyi kıyaslamayı.

Tmm bro kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NG Ç. -- 27 Kasım 2017; 14:2:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

1 hafta önce TV'de haberlerde seyrettim. Banliyö treni 20 saniye erken hareket ettiği için TV ekranından halktan özür diledi Japon yetkililer.

Böyle bir ülke ile bizim ülkenin idarecilerini kıyaslamak (Süleyman Demirel'in tabiri ile) abesle iştigal.

Honda ürettiği göçüklü Civic ler için özür dilemiyor ya? japondan japona dürüstlük değişiyor galiba..

ülkeden ülkeye değişebilir.

bizim ülkemizde kefen giyip askerlikten kaçanlara şaşırmadığımız için öyle şeyler hiç sıkıntı olmuyor.zaten bu göçük işi fazla abartılıyor.

tofaş uzun yıllardır araba diye tabut sattı,böyle şeyleri dert etmek lazım.

kusura bakma da, ben 120 bin lira para verecem. araba ciddi ciddi göçmeye başlayacak. ve satıcı da senden kaynaklanıyor diyecek. cinayet sebebidir bence.

• quote:

Nissan değil de Hyundai Kia falan

Nissan Japon ya hani

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda Japonya'ya da değinmiştim de aklımda kalmış, ne fark eder hepsi bizim olmayan yerli otoyu yer bitirir ona bakmanız lazım

• quote:

abdulhamiti izliyosun dimiama güzel dizi bende izliyorum

• Turkiyenin grafigi var mi peki dolar bazli. Trde de benzer bi grafik oldugunu dusunuyorum.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Aynen o diziden gaza gelip 1100 lira maaş alıyorum hocam bunu Osmanlı'ya değil Türkiye cumhuriyetine de söyleyebiliriz, 1930 lardan itibaren bir çok öğrenci zor şartlar altında okumaya ve dönüp burada birşeyler yapması için Avrupa'ya gönderilmiş lakin bunların çoğu geri bile dönmemiştir, bu olayların bize yansıması 50 yıl geriden gelme olarak yansımış belki 100 yıl Japon'lar da Koreliler de bu durumda sözde milliyetçi Türklerden on kat daha milliyetçidir diyebiliriz zaten günümüzde de bu olay görülüyor

• eskileri bilmemde şimdi olsa bende geri gelmem manyakmıyımsuriyeliler benden kıymetli. bolca çocuk yapıyolar sebebi bu heralde

halkın yarısı zombi gibi kendinden geçmiş. sonumuz hayrola

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle

• anladığım kadarıyla dini engel görmüyorlar
    olay şu
    insanlara din iman dedin mi olay orda bitiyor
    sorgulama düşünme tartışma yok oluyor
    e haliyle de 1 adım ilerleme olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.