Şimdi Ara

Japonyada 1996'dan bugüne benzin fiyatları ! Birde bizde... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git yerleş japonyaya o zaman tutan mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuwaTr S kullanıcısına yanıt
    Evet işte beklenen adam geldi.Şükürcü zihniyet.

Bunlar hep 50 tl lik benzin alıp zamlardan etkilenmeyenler.

Konuyu bir kez okusa beyniyle bir kere düşünse konunun japonyada yaşamak olmadığını anliycak.

Biraz düşünse , fiyatların yükseklikğinden şikayet etmenin her vatanddaşın HAKKI olduğunu bilse

Herşeye yarabbi çok şükür padişahm çok yaşa demeden gerektiğinde hakkını isteyebilse.

Ama olmaz bunlar her zmn 50 tl alır etkilenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallet57 -- 27 Kasım 2017; 17:20:24 >
    sanamı danışacaktı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Japonya Kore bunlar en az bizim kadar kırılma noktaları yaşamış ancak sıfırdan bir şeyleri başarmış milletler Samsung Sony, bunlar tek başlarına bizim tüm cumhuriyet dönemi patentlerimizi ezip geçecek değerdeler, fazla söze gerek yok

Amerika babalari olmasa gorurdum ben onlari.

• Bütün bu tartışmaları engellemek için satın alma gücü paritesi diye bir şey var..
    Vlog sorar akıllının biri şimdi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı firmada çalışıyorum. Almanya, İngiltere ,ABD ve Japonya'dan ürün getiriyoruz. Japon mallarının fiyatları Yen vinsinden 2004 ten beri aynı. Daha öncesini bilmiyorum.

Diğer ülkelerin malları her sene %3 ila %8 arası o ülke para birimi cinsinde zamlanıyor.

• Japonya dunyanin en buyuk 3. Ekonomisi bi haddimizi bilelim bir de artık şu otv deprem hikayesini unutun otvnin depremle bir ilgisi yok

• dodomoco kullanıcısına yanıt

• Bizde yükselen ve kalkan şeyleri indirmek kolay olmuyor, alışmışız biz. Japonların ise aşırı üretimden dolayı deflasyon ve negatif faiz problemi var yani adam diyorki gel bankadan para çek üstüne ben sana para verecem.
  • _Pulse_ kullanıcısına yanıt
    Sana mı*

Fikrimi saygı çerçevesinde belirttim. Seni ilgilendirmiyor.

• hayallet57 H kullanıcısına yanıt
    Senin amacın belli. Her şey düzelsin birden sorunlar kaybolsun istiyorsunuz. Böyle bir şey yok. Değişimi istiyorsan sen de bir şeyler yapmalısın. Sorsan bugüne kadar ne yaptın hakkını nasıl hukuki yollardan aradın desem bu ülkeye ne gibi bir katkıda bulundun desem, verecek bir cevabın var mı ?

Hukuki yol diyorsunuz sanırım hiç mahkemeye gitmemişsiniz.

En erken davanın kaç yılda tamamlandığından ,kaç kere gitgel yaptığından haberin varmı ?

Kimi kime şikayet edicen hem ? üstüne biz suçlu çıkarız.

Keşke keşke keşke hukuki yollardan aradımmı bir sonuç elde edebilsek keşkeeee
  • hayallet57 H kullanıcısına yanıt
    Peki davanın geç tarihlere ertelenmesi ya da verilen mahkeme tarihi neye göre oluyor bir fikrin var mı ? Ben görüşümü fikrimi yazdım burası bir forum yasaksa silinir kaç kere ban yedim ben burada gereği neyse yapılır beni savcıya versen ne olacak sanıyorsun ? Ver arkadaşım git uğraş ? Ön kapıdan girip arka kapıdan çıkacağım ne değişecek ?

Kardeş seni mahkemeye vericem fln demedim yanlış anladın sanırım.

Genel olarak konuşuyorum ülkedeki haksızlıklar adaletsizlikler fln.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.