Şimdi Ara

Japonyada Hayat Kurmak ile ilgili Olan Herşeyi anlatıyorum [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
365
Cevap
56
Favori
30.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Tüm hayallerimi yıktınız hocam

Orada ingilizce öğretmeni nasıl olunuyor hiç bir fikrim yok. Burada'da olurum ama işte değer mi bilinmez.

Üniversite ingilizce öğretmenliği bölümünden mezun olup sağlam bir ingilizceniz varsa kappnyada ingilizce ders veren ve uygun olan her orta,lise,üniversite de başvurunuzla öğretmen olabilirsin,japoncanda çok iyi olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten dil öğrenmek benim için eğlenceli oluyor her kelimee ve her kalıpta o milletin düşünme şeklini anlıyorsun.
    Üniversiteye hazırlanıyorum eğer dil edebiyatı değilde öğretmenliğe gidersem 4 yıl içerisinde hem almanca hemde japonca düşünüyorum bakalım hayat neler gösterecek.
    Teşekkürler bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Hocam zaten dil öğrenmek benim için eğlenceli oluyor her kelimee ve her kalıpta o milletin düşünme şeklini anlıyorsun.
    Üniversiteye hazırlanıyorum eğer dil edebiyatı değilde öğretmenliğe gidersem 4 yıl içerisinde hem almanca hemde japonca düşünüyorum bakalım hayat neler gösterecek.
    Teşekkürler bilgiler için

Ne demek hocam,merak ettiğin başka bir şey olursa bu konuya istediğin zaman mesaj yaz cevaplarım

• Ev alma kiralama gibi işleride merak eden varsa çekinmeden sorun.

• Part time işler hakkında ve insanlarını merak eden varsa sorabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Baklava Sevmeyen Antepli

Bir doktor ne kadar maaş alıyor peki?

Bu arada akıl hastanesinde idari psikokolog olursanız türk lirasına göre 4500 lira maaşa ulaşabiliyormuşsunuz,şimdi öğrendim.

• Sırf şurası için Tokyo'ya gitmek istiyorum.

Japonyada Hayat Kurmak ile ilgili Olan Herşeyi anlatıyorum [ANA KONU]

Bu arada bilgiler için teşekkürler, eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Sırf şurası için Tokyo'ya gitmek istiyorum.

Japonyada Hayat Kurmak ile ilgili Olan Herşeyi anlatıyorum [ANA KONU]

Bu arada bilgiler için teşekkürler, eline sağlık.

Böyle yerler çok hocam her yerde manga dükkanı bulabiliyorsun,japoncan varsa çok şanslı oluyorsun çünki dehşet derece ucuzlar ne demek ben teşekkür ederim

• Ayrıcalıkla japonyayı ve sokaklarını merak ediyorsanız "Ano Hana" adlı animeyi izleyin,animedeki her yer gerçek hayattan alınmıştır

• Kulturleri bizomkine benziyor mu ve turklere bakislari nasil hocam

• Şu anda ftr okuyorum bir yandan da hayalim olan tıp için çalışıyorum arkadaş tıp ı sormuş ben de ftr yi sorayım bi fizyoterapist için de aynı imkanlar var mıdır hocam.Ayrıca erasmus ile ilgili bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Merhaba, Türkiyede Gastronomi okuyup Japonyaya nasıl yerleşebilirim ?

En şanslıları ve en niteliklilerinden birisi olabilirsin,sana hemen yardımcı olayım.

Uğraştığın iş Restaurant olacak zaten, aşçılık bilginde varsa GR sayesinde kesinlikle mükemmel bir işe sahip olacağının garantisini verebilirim, eğer çok büyük meblağlarla Restaurant açmak istersen, Kyoto ve Tokyo taraflarını düşün, paraya para demezsin, veya Saitama gibi Osaka gibi metropollere yakın şehirlerde ulaşım alanlarının yanında bir restaurant açman yeterli sen kendi işini istemiyorsan büyük aşçılık yerlerinde şef veya patron olarakta çalışabilirsin veya ünlü bir restaurantta da aynı şekilde şef veya patron olursun, ama Japonya gibi yemek kültürünün çok geniş olduğu bir yelpazeye başarıyla atılırsan çok rahat şekilde yaşayabilirsin.

Üniverste çok farkediyor mu peki ?
    Birde Japonca'ya zaten kulak aşınalığım baya var, kendi imkanlarımla Japonca öğrenebilir miyim ? :d
    Orada restoran falan açmaya param yetmez ama orada şef-yardımcı şef olarak çalışmayı isterdim. (Gerçi bölümümle çok ilgisiz bir iş yapsam bile sıkıntı olmaz benim için orada...)

Üniversitede aşçılıkla ilgili bölümlerden birinde okuman senin metropollerde iş bulmanı sağlar,önemli bir unsur bu,internetten bile japonca öğrenebilirsin çok kolay bir dil ve türkçeyle benzerliği çok,normal şehir restaurantlarında çalışacaksan Kanji öğrenmek gerekecek, ayrıyetten japon yemek kültürünü çok iyi bilmelisin, kolay aslında.

Bölümü sev,seviyorsan oku,hayatını berbat etme sakın sevmediğin bölümde olarak, Markette part time çalışarak bile rahat geçinebildiğin bir yerden bahsediyoruz, heleki aşçılık çok önemli, zaten kendi işini açmakta o kadar masraflı değil aslında, 50.000 lik bir sermaye ile açabilirsin, ancak çalışanları tanıdığın olmalı tabikide,lisedeki bölümünde ve üniversitedeki bölümünde güvenilir arkadaşlar edinmeye çalış senin gibi Japonyaya aşina olan

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Themono

Şu anda ftr okuyorum bir yandan da hayalim olan tıp için çalışıyorum arkadaş tıp ı sormuş ben de ftr yi sorayım bi fizyoterapist için de aynı imkanlar var mıdır hocam.Ayrıca erasmus ile ilgili bir bilginiz var mı?

Yataklı Tedavi Merkezleri (Üniversite, Devlet ve Sigorta Hasteneleri vb...) ftp aynı şekilde ilgilendiği tüm branşlarda hastahanelerde çalışabilir Erasmus hakkında maaşesef bir bilgim yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Kulturleri bizomkine benziyor mu ve turklere bakislari nasil hocam

Kültürleri bizimkilere hiç benzemiyor,zaten yazmıştım bakış açılarını ama gine yazayım,japonlar kuzey kore hariç tüm yabancı insanlara bakışı birbirine benzer,ilk başta konuşmazlar sonra yanınıza gelir selam verirler

• Japonyada komşuluk ilişkileride çok geniştir halen devam etmektedir,abime yan evdeki tatlıcı komşusunun her pazartesi tamako ve onigiri verip onla konuştuğunu bile biliyorum

• Alfabelerini nasıl öğrenip yazarım. Yada alfabeleri şu garip çizgilerden oluşan harfler mi ? Bunu açıklar mısın.

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoNx

Alfabelerini nasıl öğrenip yazarım. Yada alfabeleri şu garip çizgilerden oluşan harfler mi ? Bunu açıklar mısın.

Teşekkürler..

Kanji ile öğreniyorsun,kursa gitmeni tavsiye ederim,orada anlatırlar

• Insaat muhendisliginin getirisi var midir hocam ingilizce ile birlikte ?

• Japonya da hastanelerde,ambulanslarda acil tıp teknisyeni olarak çalışabilir miyim?Sağlık alanında yani
  • Tıp sorularında gerekli olan cevabı veriyorum,evet diplomanız ve lisansınız varsa her yerde veya üstüne okuduğunuz o bölümde işe girebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.