Şimdi Ara

Japonyada hiç kargoyla birşey getirten birisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün ebay den fotograf mak. aldım fakat kargonun gönderileceği adreste uzun süre kalamıcam. Kargonun kaç günde elime ulaşacağı konusunda bilgisi olan var mı?

Benim ürün
    quote:

EMS
    International Air Parcel Post

ile yollandı. Daha önce bu posta şekliyle ürün getirtmiş biri varsa acaba kaç günde geldiğini söyleyebilir mi?

• emin misin japonyadan geleceğine genelde fot . mak. honk kong'tan gelir
  • ems sitesinden kontrol et tnt ile çin den 3 günde geliyor mallar
  • Sitesinden kontrol ettim ama 3-5 gün yazıyor fakat gümrükten sonra ptt eskişehire anca 3-5 günde getirir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

emin misin japonyadan geleceğine genelde fot . mak. honk kong'tan gelir

tokyodan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 14 Ocak 2009; 21:33:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Number47

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

emin misin japonyadan geleceğine genelde fot . mak. honk kong'tan gelir

tokyodan geliyor

süper valla aslında hep japon sitelerinden alışveriş yapmak istemişimdir ama ingilizce seçenekleri olmuyor çoğunun.
  • ben getirtmiştim.bana tokyodan 9 günde geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan Gelicek olan var mı ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben japonyaya bir kez gittim. süreklide oradan kargola birşeylerde geliyor bana. sana tamini olarak süreyi söyleyeyim. 5 ila 8 gün arası. bana şu ana kadar gelen kargolar bu süre zarfında elime ulaştı. en muhtemel sire ise 7 gün.
  • EMS çabuk gelir. Siparişten sonraki 3-4 gün içinde elinde olur. Ben Hong Kong'tan getirtmiştim.
  • Çok teşekkür ederim içim rahatladı kargonun şuanki durumu

• Ben de Ebay aracılığıyla Tokyo'dan fotoğraf makinesi aksesuarları satan bir satıcıdan orjinal lens adaptör parçası satın almıştım.
    Aynı şekilde ems ile geldi. İstanbulda elime ulaşması yaklaşık 12 günü buldu. Ama sonuçta Türkiye'de bulamadığınız birşey ise bu kadar beklemeye değer.
    Türkiye'ye girdikten sonra 5-6 gün kadar bekletiyorlar o yüzden uzun sürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

Ben de Ebay aracılığıyla Tokyo'dan fotoğraf makinesi aksesuarları satan bir satıcıdan orjinal lens adaptör parçası satın almıştım.
    Aynı şekilde ems ile geldi. İstanbulda elime ulaşması yaklaşık 12 günü buldu. Ama sonuçta Türkiye'de bulamadığınız birşey ise bu kadar beklemeye değer.
    Türkiye'ye girdikten sonra 5-6 gün kadar bekletiyorlar o yüzden uzun sürüyor.

Ben de ebay aracılığıyla aldım da şöyle bir sorun var ebaydan adresi değiştirdim fakat paypaldan değiştirmeyi unuttum
    satıcı da paypal adresine göndermiş ürünü ben 23üne kadar eskişehirdeyim daha sonra adanada olcam o yüzden 23üne kadar elime ulaşması gerekiyor yoksa durum sakat
  • banada hong kongdan 4 gb hafıza kartı gelmişti.satın aldıktan sonra yaklaşık 7 gün sonra gelmişti Eskişehire
  • Ben japonya'dan metronom getirtmiştim. 10 gün içinde elimde oldu ama yolladığı şirket tüm dünyaya 10 gün içinde ulaşım garantisi veriyordu.
  • Ben Hong Kong dan innov8 telefonuma ekran koruyucu almıştım 23 günde geldi. Ben sıradan bir kişiden aldım sanmıştım ilk başta sonra anladımki şirketmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Ben japonya'dan metronom getirtmiştim. 10 gün içinde elimde oldu ama yolladığı şirket tüm dünyaya 10 gün içinde ulaşım garantisi veriyordu.

Her ne kadar şirket garanti verse de paketler alıcı ve satıcının ülkelerinde gümrükten geçiyor burdaki işlerler uzayabilir. Ayrıca Türkiye gümrüğünden sonra kargoyu ptt üstleniyor ve teslimat süresi bu yüzden uzayabilir
    bü yüzden 10 gün ile ilgili sorun çıkabilir
  • quote:

Çok teşekkür ederim içim rahatladı kargonun şuanki durumu

Az önce kontrol ettim durum hala bu şekilde heralde 23üne kadar gelmicek
  • quote:

quote:

Çok teşekkür ederim içim rahatladı kargonun şuanki durumu

Az önce kontrol ettim durum hala bu şekilde heralde 23üne kadar gelmicek

Şimdi tekrar kontrol ettim durumda hala değişiklik yok acaba gümrüğe takılmış olabilir mi?

• eline ulaşmadı mı paranı geri alabiliyormusun şayet gümrüğe takılmışsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: webisweb

eline ulaşmadı mı paranı geri alabiliyormusun şayet gümrüğe takılmışsa

Satıcıdan kaynaklanan bir sorun olmadığı için pek mümkün olduğunu sanmıyorum

Gümrüğe takılırsa ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor bilen birisi var mı acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.