Şimdi Ara

JasJar mi JasJam mi Yoksa ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hala bir PDA li Cep telefonu arayışı içindeyim (Smartphone yani)

I-Mate JasJar ı almayı düşündüydüm (VGA ekrani 640x480 ve full QWERTY klavyesi var diye) ama sonra baktim biraz eski daha güncel bir telefon olan

I-Mate JasJam mevcut ama JasJam in internetteki yorumlarına baktığımda bir Screen Alignment problemi oldugunu gördüm ve klavyesi JasJar a göre daha kücük kullanışı zor diyorlar.

JasJar'a şu anda WM6 kurulabiliyor sorunsuz şekilde çalışıyor
    JasJam a kurulmuş olan WM6 görmedim belki kuruluyordur.

Siz alacak olsanız hangisini alırdınız.

karşılaştırma linki burdahttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1589&idPhone1=1262

Asıl PDA alma nedenlerimi sıralamak istiyorum belki ona göre daha farklı bir çözümde bulunabilirsiniz.
    1) Remote Desktop ile (Terminal Services Client) Remote olarak Ev/Ofis ve Datacenterimdeki Windows 2003 sunuculara bağlanmak.
    2) Putty veya Farklı bir Terminal Emülatörü ile Ev/Ofis/Datacenter'daki Linux makinalara bağlanmak.
    3) 7/24 Skype ve MSN'den ulaşılabilir olmak.
    4) Handwriting (El yazısı tanıma ile veya qwerty klavye ile) ders notları almak. (Laptop taşıma derdine son vermek için)
    5) Boş zamanlarımda Divx izlemek ve AAC müzik dinlemek.

Aklıma gelen bunlar.

HTC ürünlerini seçmemdeki sebeplerden bir başkası da Rom'unun aslında ROM degil de Flash olması ve istediğimiz şekilde Patchleme, Güncelleme, Upgrade, Downgrade yapabiliyor olmamız. (Benim gibi developerların büyük ihtiyaclarından biri)

Saygilar Sevgiler.

• Jasjam i alan herkez verilen paranın hakkını verdiğini söylüyor. Ayrıca Jasjar Türkiye'de olmadığından faturalı kayıtlı jasjam almak daha mantıklı. Jasjam'e alternatif olabilecek bir tek ETEN M700 var. Ancak onun Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnuweb -- 18 Şubat 2007; 18:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnuweb

Jasjam i alan herkez verilen paranın hakkını verdiğini söylüyor. Ayrıca Jasjar Türkiye'de olmadığından faturalı kayıtlı jasjam almak daha mantıklı. Jasjam'e alternatif olabilecek bir tek ETEN M700 var. Ancak onun Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değil.
    jasjar ın ekran çözünürlüğü ve işlemci hızı nedeniyle daha üstün olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas71

jasjar ın ekran çözünürlüğü ve işlemci hızı nedeniyle daha üstün olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Jasjam'in samsungu intelin 520 liği ile aynı performansı gösteriyormuş diye duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnuweb

Jasjam'in samsungu intelin 520 liği ile aynı performansı gösteriyormuş diye duymuştum.

Alıntıları Göster
    jasjam daha iyi ama suanda herhangi bi ppc almanın ii fikir oldugunu dusunmuyorum cunku samsung ve nokia da piyasaya girmeye basladı oartalık karısacaga benziyor solew bi 2-3 ay beklemek iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmad

jasjam daha iyi ama suanda herhangi bi ppc almanın ii fikir oldugunu dusunmuyorum cunku samsung ve nokia da piyasaya girmeye basladı oartalık karısacaga benziyor solew bi 2-3 ay beklemek iyi olur.

Alıntıları Göster
    Jasjar performans gerekse ekran çüzünürlüğü işlemci hızı ek olarak vga kamerasıyla jasjamdan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubidikkk

Jasjar performans gerekse ekran çüzünürlüğü işlemci hızı ek olarak vga kamerasıyla jasjamdan daha iyi

Alıntıları Göster
    tahmini 1 senedir JASJAR kullanıyorum...mukayese bile etme derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    T610 mu ? yoksa CX65 mi?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahoyaho

Alıntıları Göster
    JASJARın üstüne alet gelmez diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahoyaho

Alıntıları Göster
    Valla helal olsun :)
    4. günümdeyim, şimdiden taşıma problemleri yaşamaya başladım :)

Şaka bi yana, Jasjar hakkında olumlu şeyler duymak güzel ben biraz araştırmadan aldım. O yüzden tereddütteydim. Ama sanırım sıkıntı yaşamayacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: yahoyaho

• quote:

Orijinalden alıntı: dbilen

Valla helal olsun :)
    4. günümdeyim, şimdiden taşıma problemleri yaşamaya başladım :)

Şaka bi yana, Jasjar hakkında olumlu şeyler duymak güzel ben biraz araştırmadan aldım. O yüzden tereddütteydim. Ama sanırım sıkıntı yaşamayacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: yahoyaho

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar güzel de JasJAR ın Edge desteği bile yokmuş o dikkatimi cekti.

Birde ben Türkiyede JasJar bulamadım dolayısıyla JasJam almayı planlıyorum ama türkiyedede şu anda nerde satiliyor bilmiyorum..

Istanbulda bulabileceğim bir yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim.

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axeslocked -- 23 Şubat 2007; 15:09:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Axeslocked

Birde ben Türkiyede JasJar bulamadım dolayısıyla JasJam almayı planlıyorum ama türkiyedede şu anda nerde satiliyor bilmiyorum..

Saygilar

Alıntıları Göster
    kafama su takildi suan londrada yasiyorum turkiyede edge destegi gelip gelmedigini bilemiyorum ancak edge bildigim kadariyla gelse bile cok pahali olur bunun icin jasjari yargilamak bence son derece yanlis sonucta burda bile insanlar edge kullanmiyorlar wireless varken

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantosun

kafama su takildi suan londrada yasiyorum turkiyede edge destegi gelip gelmedigini bilemiyorum ancak edge bildigim kadariyla gelse bile cok pahali olur bunun icin jasjari yargilamak bence son derece yanlis sonucta burda bile insanlar edge kullanmiyorlar wireless varken

Alıntıları Göster
    gokhantosun, kardeşim Londrada her yerde Free of charge Wi-Fi access pointler bulabiliyorsun.

ORada internet bağlantilari en az 8 mbit den basliyor

Burada ise 2 Mbit ve daha yayilmis birsey degil evin disinda kullanamiyorsun..

Turkcellin aylik 1 GB sınırsız edge kullanımı 60 ytl

Bildiğim kadarıyla Avea ve Telsim daha desteklemiyor. ama telsimdede Sınırsız GPRS kullanımı 50 ytl aylik

• quote:

Saygilar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Axeslocked

Saygilar

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=10248

http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?manufacturers_id=427

http://www.eksa.com.tr/index.cfm?ba=u.search&sel1=TUK&sel2=TUK01

http://www.argebilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=PC_IMATE

http://hipernex.com/Pro.aspx?CID=1128&IID=71243

buralara bak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Axeslocked

Saygilar

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=10248

http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?manufacturers_id=427

http://www.eksa.com.tr/index.cfm?ba=u.search&sel1=TUK&sel2=TUK01

http://www.argebilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=PC_IMATE

http://hipernex.com/Pro.aspx?CID=1128&IID=71243

buralara bak

Alıntıları Göster
    gubidikkk abi saol hepsine baktim daha once daha birsürü yer var baktığım hiçbirinde stoklarda mevcut degil

• quote:

gubidikkk abi saol hepsine baktim daha once daha birsürü yer var baktığım hiçbirinde stoklarda mevcut degil

Alıntıları Göster
    nedenwww.gittigidiyor.com a bakmıyosun. arada hem kullanılmış hemde yurtdışından kayıtlı getirilmiş sıfır cihazlar var. ben alışverişlerimde bugüne kadar sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

nedenwww.gittigidiyor.com a bakmıyosun. arada hem kullanılmış hemde yurtdışından kayıtlı getirilmiş sıfır cihazlar var. ben alışverişlerimde bugüne kadar sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster
    jasjam daha iyi klansmana sahip daha kullanışlı bir cihaz bence jasjar daha kaba kalıyor notebooka geçmek daha mantıklı jasjar almaktansa, jasjam

• quote:

Orijinalden alıntı: mcanozsisman

jasjam daha iyi klansmana sahip daha kullanışlı bir cihaz bence jasjar daha kaba kalıyor notebooka geçmek daha mantıklı jasjar almaktansa, jasjam

Alıntıları Göster
    Gittigidiyor dan hiçbir ürün almayacağıma dair yeminliyim :(
  • quote:

Gittigidiyor dan hiçbir ürün almayacağıma dair yeminliyim :(

Alıntıları Göster
    GG bir sorun çıktığında büyük ustalıkla işin içinden sıyrılıyor en iyisi birebir alışveriş ya da ürünün arkasında durabilen sorun çıktığında garanti kapsamında problemini çözmede yardımcı olabilecek bir siteden almak en son benim de başıma geldi canımı sıktılar o yüzden katılıyorum kendi çabamla hallettim işimi
  • quote:

GG bir sorun çıktığında büyük ustalıkla işin içinden sıyrılıyor en iyisi birebir alışveriş ya da ürünün arkasında durabilen sorun çıktığında garanti kapsamında problemini çözmede yardımcı olabilecek bir siteden almak en son benim de başıma geldi canımı sıktılar o yüzden katılıyorum kendi çabamla hallettim işimi

Alıntıları Göster
    en son ben ürün sattığımda olay cıkarmışlardı.

Microsoft tarafındna ücretsiz olarak gönderilen FULL surum orjinal Visual Studio 2005 BETA ve SQL SERver 2005 Express edition cdlerini elimde yer kapliyor diye 5 liraya birakiyordum ihtiyaci kullansin diye bende orjinali var diye son sürümü var diye. adamlar fatura istediler :)

Dedim arayin microsoftu sorun yok dediler. olmaz.

Testmobil dün stoklara girecek dedi ama bir gelişme yok. Turkiyede I-Mate yetkili saticisi da yokmuş e-posta attım öle bir cevap gonderdiler :S

• quote:

en son ben ürün sattığımda olay cıkarmışlardı.

Microsoft tarafındna ücretsiz olarak gönderilen FULL surum orjinal Visual Studio 2005 BETA ve SQL SERver 2005 Express edition cdlerini elimde yer kapliyor diye 5 liraya birakiyordum ihtiyaci kullansin diye bende orjinali var diye son sürümü var diye. adamlar fatura istediler :)

Dedim arayin microsoftu sorun yok dediler. olmaz.

Testmobil dün stoklara girecek dedi ama bir gelişme yok. Turkiyede I-Mate yetkili saticisi da yokmuş e-posta attım öle bir cevap gonderdiler :S

Alıntıları Göster
    Kadıköy yazıcıoğlu'nda çoğu mağazada jasjam var (1. el, kayıtlı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnuweb -- 24 Şubat 2007; 18:51:53 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.