Şimdi Ara

Jason Bourne (2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten de Matt Damon ın gelecek film listesinde yer alıyor. daha ötesi Paul Greengrass da tekrar yönetmen koltuğuna oturuyor. hadi hayırlısı.

http://www.imdb.com/title/tt4196776/
  • Paul Greengrass ve Matt Demon'suz Bourne olmaz aga. Bunu 4. filmde bariz gördük. Umarım proje böyledir ve bir an önce çıkar.
  • Geliyor be geliyor sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim yeni bir senaryo ile ( tabi ilk seriyle bağlantılı ) 3 film yaparlar tekrar .
  • İddialar doğruysa Julia Stiles geri dönüyormuş Nicky rolüyle.

Jason Bourne (2016)

Viggo Mortensen'a da ana villain için rol önerilmiş . Kabul ederse renk katar filme

Jason Bourne (2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 21 Haziran 2015; 21:51:32 >

• Spin off serisi olarak jeremy renner'lada bir film çekebilirler
  • Seriyi izledim ve üçleme efsaneydi Damon dönerse müthiş hasılat yapar. Serinin soundtrack'ide çok çok iyi en iyi müziklerden.

• Viggo Mortensen da olursa çok güzel olur.

• Gelmez
  • Jeremy Renner'da Matt Damon ile birlikte oynamak istiyormuş.
  • Ekim’de vizyona girecek yeni filmi The Martian hakkında BuzzFeed ile konuşan Matt Damon Bourne 5’in hikayesi hakkında bilgiler verdi. Yeni Bourne filmi Snowden skandalın sonrası oluşan yeni düzeni işleyecek.

Matt Damon Bourne 5’in Hikayesi Hakkında Bilgi Verdi
    Yeni Bourne filmi hakkındaki bilgiler oldukça sınırlıyken Bourne 5’in hikayesi hakkında konuşan Matt Damon, en başından beri politik göndermelerde bulunan serinin bu kez Snowden skandalını ve sonrasında oluşan yeni düzeni işleyeceğini söyledi: “Biz (Greengrass ve Damon) bu filmlerin (Bourne Üçlemesi) hep George Bush yönetimi hakkında olduğunu düşünüyorduk. Bu yüzden yeni bir film çekmek için dünyada değişiklikler olmasını beklememiz gerekti. Çok fazla ayrıntı vermek istemiyorum ama Avrupa krizde ve Amerika Snowden’ı yaşadı. Bence yeterince değişiklik oldu. Ajanlık, insan hakları ve demokrasi hakkında yeterince tartışma var”.
    Amerikan gizli servisi NSA’den bilgi sızdırdıktan sonra ülkeden kaçan ve uzun süre gündemde kalan, hatta hakkında belgeseller çekilen Edward Snowden olayının işlenecek olması seri için çok isabetli bir karar gibi duruyor. Hatta öyle ki 2013’te bir konuşmasında Senatör John McCain , Snowden’in gençler arasında ‘bir çeşit Jason Bourne’ olarak görüldüğünü söylemişti.
    Matt Damon, söyleşinin devamında filmin nerede çekileceği hakkında da bilgiler verdi: “Film demokrasinin ortaya çıktığı Yunanistan’da başlıyor ve bugünkü en grotesk hali olan Las Vegas’ta bitiyor”. Serinin önceki filmlerinde de Dünya’nın birçok yerini gezen Jason Bourne bu kez Yunanistan’a da gidecek. Serinin politik yanını da ele alırsak yeni filmin yıllardır Yunanistan’da yaşanan ekonomik krizi ve politik hareketleri de konu edineceğinin oldukça muhtemel göründüğünü söyleyebiliriz.
    Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak filmin 29 Temmuz 2016‘da vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak:filmloverss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmişi olmayan adam, yada medusa darbesi. Çeviriler çok iyiydi.
  • gercekten iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni filmden ilk kare yayınlandı! Tam 8 yıl oldu adamımı Bourne olarak görmeyeli. Heyt beee!

Bu arada şu başlığın ismini kendin değiştirebiliyorsan değiştir çünkü çok eski. Konu sahibi güncellemedi diye yeni konu açmıştım yaklaşık 1 yıl önce bahaneler bulup sildin ama hala güncellenmemiş. Yoksa bırak ben açayım. @Thomas Anderson

Jason Bourne (2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 10 Eylül 2015; 0:56:03 >

• Bourne serisinin üstüne ajan filmi tanımam. Aksiyon gerilim ve gizem de son derece iyi bu seride. Tabi ki Matt Damon olunca daha bi tadından yenmez oluyor. İyi haber
  • Bourne Legacy'den sonra ilaç gibi gelecek.Efsane geri dönüyor özlemişiz be.

Şöyle de efsane bir soundtracki vardır serisinin.
  • Son filmi çok vasattı umarim bu güzel bi film olur

• İlk 3 film'den sonra zaten orjinal seri bitiyor. Diğer kitaplar sırf seri tuttuğu için başka yazar tarafından yazılmış çakma ve kötü kitaplar. 4. filmden de anlaşılacağı üzere sırf seriyi devam ettirmek ve para kazanmak için yazılmış kitaplar. Matt Damon'da bunun farkındaydı ve 3. filmden sonra serinin diğer filmlerinde oynamayacağını söyledi. 5. film çıkacaktır ama Matt Damon'un oynamamasını diliyorum.

Edit: Şimdi üstteki mesajı gördüm. Matt Damon oynuyormuş. O zaman inşallah güzel bir film olur diyorum. Ve heyecanla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 10 Eylül 2015; 7:35:32 >
  • Yapımcı Frank Marshall ilk görseli paylaştı

Jason Bourne (2016)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.