Şimdi Ara

Jason Bourne (2016) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
5.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Jason Bourne (2016) Jason Bourne (2016) Jason Bourne (2016) Jason Bourne (2016) Jason Bourne (2016) Jason Bourne (2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 4 Kasım 2015; 23:37:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merakla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Reyiz baya yaşlanmış ama Bourne filmi çektiği sürece bastonla oynasa bile izleriz
  • Adamım benim. Film gelmeye yakın 3'lemeyi tekrar izleriz
  • ben de çok seviyorum bu seriyi. 4. film bana göre hiç çekilmemeliydi. Matt Damon olmadan bourne düşünülemez.
  • 2016 sinema açısından çok iyi bir yıl olacak galiba.En çok beklediğim film umarım 3'leme kadar zevk verir.

Get some rest Pam.You look tired.
  • Adamımın şu saçındaki beyazlıkları görünce moralim bozuluyor. Hiç istemiyorum yaşlanmasını.
  • taken 3 filmi için liamı baştan yarattılar makyajlar saç boyaları vs.. insan bir saçını boyar be adamın yüzü zaten baby face . Siyah boya atsan taş çatlasa 35 gösteriir ( üslüp için özür dilerim hızlı yazdım arka planda başka işim var)
  • Jukka J kullanıcısına yanıt

Yüzü çok olgun duruyor ama sinemada yedirirler bize. Bourne ulan!
  •  Jason Bourne (2016)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

ben de çok seviyorum bu seriyi. 4. film bana göre hiç çekilmemeliydi. Matt Damon olmadan bourne düşünülemez.

Aynen. Çok iyi haber. Matt daha fazla yaşlanmadan o yüzünü bol bol kullanmalı. Matt Damon kariyerinde gerçekten çok iyi gidiyor ve son zamanlarda epey atakta. 3 filmdir kendisini uzay adamı olarak görüyorduk. Arada farklı şeyler yapmak iyidir.

• Super Bowl ile beraber fragman geliyormuş.
    http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/first-bourne-5-trailer-to-premiere-during-super-bowl-a6848546.html

• Jason Bourne olmuş isim

Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• "If you were in your office right now we'd be having this conversation face to face."

Bourne reyisi merakla bekliyorum.

2016 bomba geçecek cidden.

• Elim ayağım titredi resmen! Müthiş bir teaser! Tam 9 yıl aradan sonra... Matt Damon is Jason Bourne!

• Bourne bu filmde sanki biraz Rambo'ya dönüşmüş gibi. Normalde pek silah kullanmayan Bourne bu sefer bolca ateş ediyor . Ayrıca o yarı çıplak yumruk dövüşü bana Rambo 3'ün başlangıcını hatırlattı.
  • jason bourne is back
  • Efsane geri dönüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba büyüksün Fragmandan bazı kesitler.

> Aman tanrım. Bu J.B. !!!
    > Neden geri döndü ?
    > Herşeyi hatırlıyorum !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 8 Şubat 2016; 19:09:29 >
  • Efsane dönüşler listesine eklenir bu film.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.