Şimdi Ara

Jason Bourne (2016) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
5.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • filmi izlemedim daha ama bulup indirdim, altyazı kontrolu yaptım bazı sahnelerde,

filmi izleyecek olan 30 yaş ve üstü kesime epilepsi uyarısı yapmak lazım,

filmi çeken kameraman sarhoştu galiba,

kameranın sabit çekim yaptığı bir sahne yok gibi....
  • Benim anlamadığım burada CIA eleştiriliyor yalnız CIA'nin umurunda değil. Normalde böyle bir gizli servisin buna izin vermemesi lazım ancak demek ki kimseden korkmuyorlar. Bunun nedeni ise zarar gören müslümanlar olduğu için korkmuyor CIA bu filmi yapanlardan. Eğer CIA'nin zarar verdiği kendi halkı olsaydı bu filme izin verirler miydi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Benim anlamadığım burada CIA eleştiriliyor yalnız CIA'nin umurunda değil. Normalde böyle bir gizli servisin buna izin vermemesi lazım ancak demek ki kimseden korkmuyorlar. Bunun nedeni ise zarar gören müslümanlar olduğu için korkmuyor CIA bu filmi yapanlardan. Eğer CIA'nin zarar verdiği kendi halkı olsaydı bu filme izin verirler miydi ?

Amerikan film sektörünün son yıllardaki yeni politikası bu, kendi kurumlarını kötü göstererek prim yapmaya çalışıyorlar.
  • Millet izledi bitirdi ben hala bluray bekliyorum. Daha suicide squadı bile izlemedim çünki onunda blurayi daha çıkmadı. Çıksada izlesek. Nette baya var webrip falan ama blurayin tadını vermiyor. Yts.ag-den başkası yalan.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

Zaten gercek olan bu. Simdiye kadar ruya filmlerle izleyicinin onune cikiyorlardi. Abd nin cogu filminde guya dunyayi kurtariyorlar. Hala da var boyle filmler ancak arada boyle kendi devletinin gizli servislerinin ne yaptiklarinida anlatiyorlar. Filmdeki yeni sistemi kuracak kisinin pesine dusup nasil engellemeye calistiklari hic mi abd halkina bir seyler anlatmiyor ? O genc adamdan bahsediyorum. Birde o suikast isinde de guzel bir ayrinti vardi. Sen isi yap zaten parmak izleri irakli birine ait olacak !

• Bluray sürümü bugün düştü malum yerlere. Yts.ag sürümü de çıktı. Bugüne kadar izlemeyen biri olarak full hd keyfini çıkarırım artık. Altyazi.org-da malum sürümlerin altyazısıda hazır

• Türkçesinin çıkmasının hatırına son 5 dk sını ve sonraki şarkısını oturdum yeniden seyrettim.
  • uğraşmayı sevenlere ses dosyası

http://s4.dosya.tc/server3/9zmwdc/40Kbps.23Fps.AC3.6Ch.TR.BluRay.Audio.DCRG.rar.html

http://turbobit.net/t2u95yjazocn.html

uğraşamam diyenlere

https://cloud.mail.ru/public/Aya8/mBuq2mqcK

linkler bana ait değildir,

şifre istememesi lazım, isterse mesaj atın....

• indirdim ama nedense hep bir erteleme içindeydim, sonunda 2 gün önce türkçe versiyonu izledim,

film 3,5 kamerayla çekilmiş çok hızlı çok kısa sahnelerden oluşuyor, ve sanırım yönetmende kameramanlarda sarhoştu,

çektikleri görüntüleri beyinlerinde sabit bir görüntü şeklinde yakalayabilmek için sürekli sallamışlar kamerayı,

kısaca bu Bourne devam filmi olamaz olmamalıydı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 24 Kasım 2016; 16:11:54 >
  • Çok büyük bir Bourne ve Matt Damon hayrani olmama rağmen sinemada izleyememistim. Ama sonunda geçen seyrettim.

Incelemelere baktigimda kötü herhalde dedim sonucta 8-9 yil aradan sonra tekrar çekilen film eskisi gibi olmaz. Ama yinede beklentilerimin üstündeydi.
    Sonuçta Matt Damon ve yillar sonra Bourne rolünde. Cok ozlemisim. Adamlari dövmeye basladigi zaman bir tebessüm ettim. Yumruklarini ozlemisim adamimin :D Tabiki ilk üç kadar iyi degil konu biraz basit. Mekanlar da ilgi çekici degil. Ama kesinlikle sinemada izlemeliydim. Normalde credits izlemem ama extreme ways bitene kadar bekledim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin sadece filmlerini değil, kitaplarını da okumuş biri olarak söyleyebilirim ki maalesef bu film zayıf kalmış..
  • Serinin bir hastası olarak bu filmi nasıl atladım bilmiyorum. Neyse ... izledik ya sonunda

Filme gelirsek klasik bourne işte. Ekşın forever... Fakat Atina sahnelerinde çok fazla mantık hatası olması canımı sıktı. Ayrıca canımı sıkan bir şey daha Nicky ... Çok mu yaşlanmıştı da
  • Alicia'nın kasıntı oyunculuğu hariç fena değildi sıkılmadan izleniyor. Vincent Cassel renk katmış. Filmin en karizma yeri kapanışı.

• Legacy'den iyi,ilk üçlemeden kötü bir film olmuş.Matt Damon ve Paul Greengrass'ın dönüşü sonrası oluşan beklentilerimi karşılamadı.Öncelikle dövüş sahneleri hiç doyurucu değil,üstelik çok az.Takip sahneleri ise çok başarılı.Onun dışında film biraz çekilmiş olmak için çekilmiş sanki.Çünkü konu aşırı saçma,yok gibi bir şey.En büyük hayal kırıklığım ise Bourne'un üçlemedeki zekasını neredeyse hiç görememek oldu tüm film boyunca,hani en basit ajanın yapabileceğinden daha fazlasını yapmadı Bourne 2 saat boyunca ki şahsen seriyi benim için James Bond,Görevimiz Tehlike,Zor Ölüm gibi diğer aksiyon filmlerinden ayıran en önemli özelliği ana karakterin çok zeki olması ve olayların daha gerçekçi temellere dayanmasıydı.Bu filmde saydığım 2 unsur da eksikti biraz.Yine de üçlemenin hatırına izlenir tabii

• aradan 8 yıl geçti. devam filmi bekliyoruz 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

adam dumur perişan etti cia'yı ve evine döndü. alacak intikam da kalmadı yeni filmde ne anlatacaklar? 8 senede unuttunuz sanırım filmin sonunu? bitirmek için çekmişler zaten bu filmi ondan kimse beğenmemiş ilk 3'ü gibi değil diye ama ben çok beğenmiştim. hani vura vura böyle açıksız kaçıksız biterdi başka türlü de bitmezdi bu seri. muhtemelen ilk 3 film sonrası adam zaten oynamak istemedi ondan farklı oyuncu ile benim tanımadığım film dizi vs yaptılar ve onca seneden sonra geldi bu film. belki bu sonla geldiler en sonunda o zaman okey dedi yani para değildir kesinlikle adamın derdi.

• Yanlış hatırlamıyorsam bunun kitapları vardı. Kitaptan esinlenme senaryoyla yeniden bir film yapılabilir. Matt amcam ufak bir rejimle kondisnuna dönebilir. Eskisi gibi sahne çekemez ama bir şeyler yapabilir. Tabi olmaz, tatlı bir hayal. Dizisi bile bence gayet iyiydi ama iş yapmadığı için iptal edildi.

Geçmişini hatırlamayan ajan filmleri iş yapmıştır her zaman.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.