Şimdi Ara

Jason Bourne (2016) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi dün izledim. İlk üçlemenin seviyesinde olmasa da güzeldi. Aksiyon olarak serinin en iyisi diyebilirim.

Vegas'taki kovalamaca efsaneydi, sırf o sahne 5 haftada çekilmiş ve 170 araba parçalanmış.

Senaryoda kopukluklar ve klişeler olsa da Bourne hayranı olarak izlerken keyif aldım. Muhtemelen de devamı gelecek. Sıradan bir izleyiciye göre 7 puan, Bourne hayranı birine göre 8 puan diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 4 Ağustos 2016; 11:00:00 >
  • Dün izledim ben de, devam filmi olarak çok iyiydi ancak daha iyi olabilirdi mükemmel değil yani. Özellikle senaryo olarak zayıftı, aksiyon olarak çok iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok beğendim takip sahneleri çok heyecanlıydı.

izlemediysen tıklama

Jason Bourne (2016)
  • Dün izledim bende. İlk 3 bölümün devamı niteliğindeydi. Zaten uyarlandığı kitap da yanlış bilmilmiyorsam bu şekilde gidiyor. Kapanış müziği duygulandırdı. Eğer yamulmuyorsam daha 5 kitap var eğer devam ettirirlerse nasıl bağlayacaklar konuları merak ediyorum. Aksiyonu bol senaryosu bence zayıf bir devam filmi olmuş. Konu özellikle ilk yarıda çok ağırdı ikinci yarıda baya hızlanmıştı. Cinemaximum çevirisi hoşuma gitmedi. Herşey de çevrilmezki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

Bir Bourne hayranı olarak filmi çok beğendim.Her ne kadar eski filmleri kadar olmasa da onlardan pek aşağı kalmamış.Soundtrackleri zaten yine John Powell'dan gelmiş ve muazzam olmuş.Aksiyon , tempo hiç düşmüyor filmde.Motorla kovalamaca sahnesi muhteşemdi.Bazı sahneler eski filmlerinden alınma gibi geldi bana.
    (özellikle Pam - Heather benzerliği gibi)
    Bazı klişelikleri dışında senaryosu söylendiği kadar kötü değil bence.Alicia Vikander bence de filmin eksilerinden.O rolün ağırlığı pek yok sanki daha sağlam bi karakter beklerdim o rolde.Son sahnesi de gerçekten sağlamdı tam bir Bourne işiydi diyebilirim.

Bunu da buraya bırakıp gideyim.

Moby-Extreme Ways'in bu film için yenilenen versiyonunu çok beğendim. Daha sert bir tonla efsane olmuş. Her Bourne filminin sonunda izleyiciyi gaza getirmeyi başarıyor, en sağlam film müziklerinden biri kesinlikle.

Universal Studios'un açıklamasına göre Matt Damon ve yönetmen Paul Greengrass devam ettiği sürece yeni Bourne filmleri çekmek istediklerini söylemiş. Yani iki devam filmiyle yeni bir üçleme gelecek gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 8 Ağustos 2016; 10:26:16 >

• Çerezlik bir aksiyon filmi. Herhangi özel bir şey göremedim. Seri ve Matt Damon hatrına sinemada izlenir.

Bir de dikkatimi çekti. Sanırım başroldeki oyuncunun öpüşmediği nadir filmlerden biri.
  • Kamera demek bi tek beni rahatsiz etmemis. Şu filmi Nolan cekse ne olurdu acaba dusunmeden edemiyorum.

• Sinema da izleyemeye değer mi?
  • Bugün izledim. İlk 3 filmin yanına bile yaklaşmaz bence ama yinede sıkılmadan izleniyor. Neticede Bourne.

İki yıla devam filminin geleceğini düşünüyorum.
  • Sıkı bir Jason Bourne hayranı olarak umduğumu bulduğum film. Zaten ilk 3 filmi bence çok çook zor geçerler. Orası ayrı. Ama film iyiydi. Ekşi de falan yorumlara bakıyorum herkes Nolan olmuş vay anasını ya. Yıllar sonra Matt Damon reis gelmiş sana bourne filmi çekmiş sen beğenmiyorsun. Bourne seni iple boğar be. Senaryo eksiği vardı evet ama bence babasını olaya güzel bir şekilde dahil etmişler. Devamı da gelicek büyük ihtimal oh ne güzel. İnşallah ömrümüz yeter. Son olarak son sahne de bourne yine bourne lüğünü gösterdi. ne diyim ki. Adamın dibisin bourne. Açılış ve bitiş müziği ne zaten bişey demiyorum artık kültleşti. Demem o ki izleyin izlettirin. Tarih de ki en iyi ajan casusluk serisi karşınızda....

• Şimdi bu filme oturup cımbızla hata ayıklasam bir dünya hata çıkar. Ama bir şeyi gözden kaçırmamak gerek bu film bir bourne filmi. Keşke ilk 3 film gibi filmin ismi "bourne xxx" gibi birşey olsaydı. Gerçekten bence herşeyi kaliteli. Tamam diyorsunuz bir bourne filmi seyrediyorum... Matt reis bu role çok yakışıyor. Zevkle seyrettiriyor. Ama serinin 3 filminin üzerine birşey katamıyor.

Tek bir eksiği var bence oda senaryosu. Çok basit, çok yavan. Bu seri kitaplardan alınma bir seri, 3 kitap filme uyarlandı 4 kitap daha var. Kitabın haklarını alamamışlarmı ?

Ayrıca şu CIA deki kız, bildiğin liseli kız gibi. Hiç CIA de üst düzey yetkili görünüşü yoktu. Pam Landy gibi bir karakter olmasını beklerdim. BU kadınmı bourne ü geri getirecek ?

Yinede çok güzel film olmuş. Bluray e çıksın bir kerede öyle seyredeceğim.
  • Film güzeldi, izettiriyor ama herkesin de söylediği gibi ilk 3 filmdeki o zeka kokusu yok.

Nikky çocukluk aşkımı da öldürmeseler iyiydi. Onun ölümünü görmek için mi bekledim bunca yıl :(

• arkadaslar simdi izledim filmi o sonunda calan sarkı bile yetti oyle soyliyim acayip ozlemişim bourneu baya baya duygulandım

arkadaslar en son seride pam e ne olmustu hatırlayamadım?
    bir de bu filmin devamını cekmeyi planlıyorlar mı?
  • Özellikle dövüş ve takip sahneleri oldukça başarılı. Film oldukça başarılı ama efsanelik bir durumu da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

arkadaslar simdi izledim filmi o sonunda calan sarkı bile yetti oyle soyliyim acayip ozlemişim bourneu baya baya duygulandım

arkadaslar en son seride pam e ne olmustu hatırlayamadım?
    bir de bu filmin devamını cekmeyi planlıyorlar mı?

O sonunda çalan şarkı fikstir zaten. Hepsinin sonunda çalıyor ve ancak hepsinde farklı bir cover, farklı bir yorum söz konusu. Ancak en iyisi orijinali olan 1. ve hatta 2. filmin sonunda çalan halleri. Gerçekten de çok sağlam bir parça. Onun dışında özellikle de 2. filmdeki gerilim sahnelerinde çıkan o meşhur tema müziği de 2000'li yıllardaki anahaber bültenlerinde fon müziği olarak az kullanılmamıştır. Bu müzik 4. film dışında tüm Bourne serisinde kovalama-izleme sahnelerinde sadece biraz daha farklı olarak kullanılmıştır.

Bu arada seri sözcüğünü yanlış kullanıyorsunuz. Seri zaten dizi demektir. Örneğin Bourne bir seri ancak 4. film serisinin sadece bir filmidir.

Pam Landy en son ifşa edilen belgelerin yerine ulaşamaması sebebiyle mi operasyonları ortaya çıkardığı için mi öyle birtakım sebeplerden dolayı gazeteciler önünde "avukatım ilgilenecektir" gibisinden bir açıklama getirerek arabasına bindi ve gitti. Sanırım bu açıklamayı The Bourne Legacy filminin başında ya da sonunda yapmıştı.

Filme gelirsek 1. film gibi bu da çok iyiydi. Matt gelince filme sanki renk gelmiş gibi. Önceki filmleri izlememiş ya da uzun zaman önce izlemiş olanlar varsa bence son filmi izlemeden ilk filmden başlayarak peşpeşe izlesinler. Böylece hem hikaye ve ayrıntılar daha iyi anlaşılıyor hem de filmden daha fazla haz alınıyor.

• Anca izleyebildim ama hayal kırıklığı oldu biraz.Beklentimi tam anlamıyla karşılamadı,yinede sıkılmadan izledim.Gelecek devam filmlerinin senaryosu daha kaliteli olur umarım.
  • Ben şahsen çok beğendim gayet akıcı güzel bir film olmuş

• Şu an nette aradım ama normal hd sürümü bulamadım, yts.ag-de çıkarmamış, nette olanların hepsi webrip o yüzden izlemek isteyen varsa beklesin herhalde aralıkda hd çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşuna aramayın, 6 Aralık bluray, 15 Kasım digital (itunes) çıkacak....
  • ben web-dl izledim başarılı buldum filmi ancak ilk 3 filmden geride kalmış.

5.si gelecek gibi duruyor. (Bourne Legacy'i saymıyorum)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.