Şimdi Ara

Jason Bourne (2016) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
5.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle en iyisi mi ? Sanmam ? Diyemeyiz.Kötü mü ? Hayır.Filmden çıkınca 2 ile 3.filmlerin seviyesinde demiştim.Ama düşününce pek de değil aslında.Senaryo da aksamalar var.Çok basit ya da konusu yok sanki ? Gerçekten ama olaylar nasıl başlıyor ne ara oluyor neden oluyor ?

Sadece baba olayı var o kadar.Onun uzerınden filmin gitmesi biraz sıkıntı.Daha fazla detay sıkıştırsalarmış çok daha sağlam olacaktı.

3.filmin sonunda rahatlamıştık artık David huzur bulacak cevapları aldı diye..Ama bu filmde öğreniyoruz ki David asla rahat olamıyor olamayacak..

Yer yer önceki filmleri andıran olaylar var.Sanki tekrarlanmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 29 Temmuz 2016; 19:26:22 >
  • Güzel olur inşallah. İzleyemeyeceğim galiba filmi şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attano -- 29 Temmuz 2016; 19:48:05 >
  • Abicim film tam bir bourne filmi yani mükemmel... Buradaki beyincikler kendini film eleştirmeni sananlar kötü mötü biseyler der bakmayin direk sinemaya gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film mükemmel aksiyon hiç durmuyor
  • Film cok güzel. Ayni bourne 1 2 3 gibi. Bir an bile sıkılmadım.

• Film güzeldi. Aksiyon sahnelerini beğendim özellikle araba kovalama sahnelerini çok güzel çekmişler.

Nicky nin erken ölmesi üzdü

• Tek kelimeyle harika olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim. Swat arabasıyla kovalama sahnesi süper olmuş.
  • Jason Bourne buyuk ustat buyuk ajan dunyanın en iyi ajan filmi devam etmiş aman Allah ım bu ne ne muthiş bir aksiyondur lütfen gidin

• Klasik Bourne filmi. Eğer eski üç filmi sevdiyseniz, bunu da seversiniz. Yorumlar kötü gelince biraz endişe ettim ama endişelerim yersizmiş.

Moby - Extreme Ways'i duymak için bile izlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

arkadaslar oyle bi anlattiniz ki simdi kalkip 23:30 seansina gidesim geldi. ama 2'de bitecek ve o saatte otobus yok ve sinema 7km uzakta. ıssız yollarda baya bi yurumem gerekicek gidersem.

sizce filmden ogrenecegim profesyonel dovus teknikleriyle gece yoluma cikacak yan kesicileri alt edebilir miyim? oyleyse hemen yola koyuluyorum acil cevap lutfen

Filmden geldim bende.

Gitmeden Equalizer izle ordaki dövüş sahneleri daha detaylı bu filmdeki dövüş sahnelerinin kötü bir yanı kamera saniyede bir değişiyor bir şey göremiyorsun açıkçası bu tekniği hiç sevmiyorum, Equalizer izlersen McCall başkandan direk kaparsın tekniği özellikle Slavi'nin sahnesinde. Jason Bourne'da adam geliyor 2 pat pat kamera değişiyor nereye vurduğunu bile görmüyorsun yani. Bu serinin genel olarak bir sorunu budur bence. Bazı aksiyon sahneleri pek kaliteli değil detaylı gösterim yok.

Film fena değildi ama ilk üçlemeye göre biraz geride kalmış gibi. Senaryo zayıftı biraz. Bence sondaki Moby'nin en iyi versiyonu 2. Filmde çalıyordu sonra bozdular müziği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 30 Temmuz 2016; 23:34:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL
    bu filmdeki dövüş sahnelerinin kötü bir yanı kamera saniyede bir değişiyor bir şey göremiyorsun açıkçası bu tekniği hiç sevmiyorum,
    Jason Bourne'da adam geliyor 2 pat pat kamera değişiyor nereye vurduğunu bile görmüyorsun yani. Bu serinin genel olarak bir sorunu budur bence. Bazı aksiyon sahneleri pek kaliteli değil detaylı gösterim yok.

İşte aksiyon filmlerinin kalitesinin göstergesi budur
    Dövüs sahnesini kesintisiz çekilmişse o film gerçek mükemmeldir
    Yoksa her hareket için bir sahne olursa dövüşten cok senaryo öne cıkar.
  • Film iyi de arka sokaklar dizisindeki gibi kamerayı habire sallamalarına ve gereksiz zoom yapmalarına kıl oluyorum. O kadar para harcayıp efsane film yapıyorsun insan gibi çek şu sahneleri be adam!

• Şu zoom olayına ben de anlam verebilmiş değilim. Adamı tek vuruşta nakavt ediyor onu bile göstermeden önce adamın kıçına zoom yapıyorlar hiç bişey anlaşılmıyor

• Bourne filmlerini çok severim, bu filmi de beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL
    bu filmdeki dövüş sahnelerinin kötü bir yanı kamera saniyede bir değişiyor bir şey göremiyorsun açıkçası bu tekniği hiç sevmiyorum,
    Jason Bourne'da adam geliyor 2 pat pat kamera değişiyor nereye vurduğunu bile görmüyorsun yani. Bu serinin genel olarak bir sorunu budur bence. Bazı aksiyon sahneleri pek kaliteli değil detaylı gösterim yok.

İşte aksiyon filmlerinin kalitesinin göstergesi budur
    Dövüs sahnesini kesintisiz çekilmişse o film gerçek mükemmeldir
    Yoksa her hareket için bir sahne olursa dövüşten cok senaryo öne cıkar.

Zahmetli ve zor bir iş olduğundan dolayı olsa gerek. Bu seride kaliteyi düşüren nadir etkenlerden biri bu tip aksiyon sahneleri olması. Ama bu adam ilk üçlemeninde yönetmeni, dönüşü de iyi karşılanmıştı. Serinin aksiyon sahneleri hakkında bu tip eleştiriler oldumu veya dikkate aldılarmı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• film gayetde tadında geçiyo,devam filmi için çok bekletmeseler iyi olur
  • İyi bir aksiyon filmi ancak iyi bir Bourne filmi değil ne yazık ki.

İlk 3 filmdeki zeka ve yaratıcılık yok bu filmde, özellikle hack sahnelerinde çok saçmalamışlar ve 1-2 olay, 2.filmden birebir alınmış. Sahne geçişleri ve bir kaç mantık hatasını da saymazsak gayet iyi bir filmdi, ilk 3 film kadar olmasa bile. Tempo çok iyiydi, aksiyon sahneleri bayağı sağlamdı.

Ayrıca Alicia Vikander çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen bu role uymamış bence, hem aksan hem tip hem oyunculuk olarak.
  • Bir Bourne hayranı olarak filmi çok beğendim.Her ne kadar eski filmleri kadar olmasa da onlardan pek aşağı kalmamış.Soundtrackleri zaten yine John Powell'dan gelmiş ve muazzam olmuş.Aksiyon , tempo hiç düşmüyor filmde.Motorla kovalamaca sahnesi muhteşemdi.Bazı sahneler eski filmlerinden alınma gibi geldi bana.
    (özellikle Pam - Heather benzerliği gibi)
    Bazı klişelikleri dışında senaryosu söylendiği kadar kötü değil bence.Alicia Vikander bence de filmin eksilerinden.O rolün ağırlığı pek yok sanki daha sağlam bi karakter beklerdim o rolde.Son sahnesi de gerçekten sağlamdı tam bir Bourne işiydi diyebilirim.

Bunu da buraya bırakıp gideyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 1 Ağustos 2016; 23:21:29 >

• Ben filme bayıldım felaket olmuş diğer serilerin maneviyatı ayrı hele ilk film çok farklı ama buda fena..
  • Çok daha derin bir film yapabilirlerdi. Kamera sallama olayını da abartmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.