Şimdi Ara

Jason Denayer Galatasaray'da (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim beni fail etti valla, helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç oyuncu, güzel transfer. Avrupa'da oyuncu için "Young Kompany" diyorlar. Parlatır satarız umarım.
  • Kumaşının iyi olduğu tartışmaya gerek yok her halde, tek sıkıntısı bizim tam ihtiyacımız olan tipte değil bence. Biraz daha uzun ve yıldırıcı bir stoperi tercih ederdim ben, umarım iyi oynar.
  • Akşam yeni takımının macini izleyecekmis deyolaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: RealLord

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Genç oyuncu, güzel transfer. Avrupa'da oyuncu için "Young Kompany" diyorlar. Parlatır satarız umarım.

kiralık geliyor,city için yetiştireceksiniz

Bonservis bedeli var gitsene kendi forumuna 3m bonservis bedeli siz gene ba ya kaldiniz

yav he he ne bonservisi birader,adam kiralık gelecek 1 sezon burda oynayıp city'e gidecek işte,böyle potansiyelli bi adamı size bırakırlar mı sanıyorsunuz?bi de ba yı araya katmış dalga geçmek için,sabri senin sağ bekin birader dalga geçmeden önce 2 kere düşünün,ayrıca istediğim yere yazarım sana mı sorucam?

Evran goz dedi 3milyona bonservisli gidin ba yi alin siz hadi yuru kiskanma

ba kiralık bi kere,3 milyon euro olsa olsa kiralanma bedeli olur,opsiyon koymazlar kendinizi kandırmayın transfer gerçekleşirse detayları görürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Genç oyuncu, güzel transfer. Avrupa'da oyuncu için "Young Kompany" diyorlar. Parlatır satarız umarım.

Bonservis bedeli var gitsene kendi forumuna 3m bonservis bedeli siz gene ba ya kaldiniz

yav he he ne bonservisi birader,adam kiralık gelecek 1 sezon burda oynayıp city'e gidecek işte,böyle potansiyelli bi adamı size bırakırlar mı sanıyorsunuz?bi de ba yı araya katmış dalga geçmek için,sabri senin sağ bekin birader dalga geçmeden önce 2 kere düşünün,ayrıca istediğim yere yazarım sana mı sorucam?

ba kiralık bi kere,3 milyon euro olsa olsa kiralanma bedeli olur,opsiyon koymazlar kendinizi kandırmayın transfer gerçekleşirse detayları görürsün

Ba dan sonra Denayer in opsiyonlu gelmesine inanamadı

• ah be fenerli kardeşim, anlamıyorsun. bu takım şampiyonlar ligi takımı, o yüzden böyle gençlere albenisi var takımın.
  • Zaten o kadar çok açık veriyoruz, defansa ve kaleciye o kadar çok iş düşüyor ki bence hemen parlatırız Çocuk yetenekli parlamaması imkansız bu özellikleriyle

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    gençlere albenisi olmadığını aldığımız yaşlı oyuncuları göstererek mi kanıtlıyorsun? haklısın ama, gençlere albenisi varsa sadece genç alabilir bir takım.
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Adam çatlamış resmen.

• Adam 44 maçta 5 gol atmış. Demekki forvete koysan umuttan çok atıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Adam çatlamış resmen.

ne çatlaması arkadaşım?ben kiralık gelecek opsiyon yok diyorum,gs li arkadaşlar opsiyonu var 3 milyon euro diyip kendini kandırıyor,ne alakası var çatlamakla?city opsiyon koyacak kadar aptal bir kulüp değil

• Evet evet çatlamış. Böyle bir oyuncuyu alıyoruz diye kuduruyorsun ve hala inkar ediyor. Cık cık cık...

• yine yanlış transfer yaptık gibi
    bizim şuan da genç defans oyuncusuna değil defansı toparlayacak lider özellikli tecrübeli birisine ihtiyacımız vardı sonuçta şampiyonlar liginde oynayacaksın
    umarım beni yanıltır.

• Fbliler 2 tane yildiz aldilar hava atiyorlar ama gala nin omurgasini olusturan adamlar zaten yildiz😄😄 isleri gucleri galatasaray biraz avrupaya onem verselerdi simdi cl de olurlardi

• Kimse resim atmamış ben koyuyum bari

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ba kiralıkmı?.... yetiştirip vereceksiniz yani huzurevine...

• quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Kumaşının iyi olduğu tartışmaya gerek yok her halde, tek sıkıntısı bizim tam ihtiyacımız olan tipte değil bence. Biraz daha uzun ve yıldırıcı bir stoperi tercih ederdim ben, umarım iyi oynar.

celticte yanında oynayan diğer stoperi bir görsen... adamı yakında kasten yaralamaktan tutuklarlar... e bizimkide onu dengeliyor işte azıcık yumuşak...

• Hayırlı olsun hiç izlemedim ama sağlam birine benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.