Şimdi Ara

Jason Denayer Galatasaray'da (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
6.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danayer'e gelince 1 kg dana verelim yesin gariban.
  • Opsiyon olmazsa boş transfer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolardan izledim biraz.ilk izlenim sogukkanli ergun pembe tarzinda bi adam.Teknik kapasitesi yuksek.hava toplarinda etkili.Gencecik gelecegi guzel bir oyuncu gibi geldi bana..bu adam is yapar..hatta gitmesini istemeyecegimizi dusunuyorum.insallah yanilmam

• bu adama opsiyon olursa en az 15milyon olması lazım. 2 sene sonra varane bu adam. şuan en potansiyelli defans oyuncularından kendisi. geleceğine hiç inanmıyordum, opsiyonlu geleceğine hiç ama hiç inanmıyorum. eğer olurda opsiyonlu gelirse hakikaten şaşırırım. umarım opsiyonludur elimizde tutabilirsek 15 sene stoper aratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniVarya

Opsiyon olmazsa boş transfer

3 m opsiyon var
  • gösterdiği performans ile iskoçya ligi’nde yılın genç futbolcusu seçilmiştir. celtic, o sezon ligde 38 maçta 17 gol yiyerek gerçekten önemli bir başarı göstermiştir. belki de ligin en iyi stoperidir. belçika menşeli olması ayrı bir pozitif yönü , şuan için bir çok haber sitelerinde 3 milyon gibi komik bir rakama opsiyon olacakmış diye haberler dolaşıyor,arkadaşlar adamda büyük potansiyel var ileride büyük ihtimal,jose de olduğu gibi tutarsa geri almak için opsiyon koyacaklardır. bu arada bizim bu niteliksiz scout ekipleri ne işe yaramaktadır ? emre utkucanın yok bizim dünyalar çapında database sahibiyiz açıklamalarınında doğruluk payını gördük,yabancı sınırı kalkmışken klüp mali fair play ile uğraşırken bu niteliksiz elemanlarda hiç bir işe yaramayarak tonlarca para götürsün. scout olsak ya bizde yav yokmu böyle amcası scout olan gençler ?

• Opsiyonsuz, genc bi stoperi 3m ile kiralamak ne alaka anlamadim.

• Hırslı ve atik bir oyuncuya benziyor. Bulunduğu bölgeyi iyi koruyor, istekli görünüyor oynarken. İnşallah bizde üstüne bir şeyler daha katar.
  • Denayer geri gidiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Denayer geri gidiyormuş.

Maçı terketmiş diyorlar
  • Maçı izledikten sonra vazgeçmiş olabilir. Ben olsam gelmem böyle bir takıma. Stad boş, oynanan futbol kötü, taraftar kendi oyuncusunı yuhluyor...

• Koşarak uzaklaşmış Arena'dan.
  • Artik gelmes
    hamzagamza oglu istifa lan umut nedir umut nedir abi

• Transfer alırım bir dal

• quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Koşarak uzaklaşmış Arena'dan.

Ben olsam arkama bile bakmam. Rezalet.
  • Şu an uçaktadır büyük ihtimal..
  • al birader man city opsiyon koymaya yanaşmıyormuş ve adam da sizi izledikten sonra kaçtı gitti ülkeden,bi daha kendi oyuncunuz olmayan biriyle hava atmaya,bilip bilmeden 3 milyon euro opsiyon koyacaklar yeaaa diye konuşmazsın umarım

• turkopol kullanıcısına yanıt
    Galatasarayin omurgası ve yıldız ? 1 muslera ve formda olduğu zaman 1 sneijder ben başka yıldız goremiyorum.

Fenerbahçede ilk11 de forma giyen ve yedeklerin bir çoğu kendi milli takımında banko oynayan oyuncular. Yıldızdan ayni şeyleri anladığımizi dusunmuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON DAKİKA |Galatasarayın transfer listesinde olan Jason Denayer transferi gerçekleşmedi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.