Şimdi Ara

Java bilenler/Nerden başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,forumdan gördüğüm kadarıyla aranızda gerçekten bu konuda çok fazla bilgisi olan birçok kişi var,size birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..çünkü bugüne kadar kime sorduysam bu soruları,adam gibi bir yanıt alamadım kesinlikle..
    Geçen sene java öğrenme amacıyla birçok araştırma yaptım ama okuldu işti vs. çok ilgilenemedim en sonunda Herbert Schildt'in herkes için java isimli kitabını aldım,ama çok yararı olmadı bir altyapım olmadığı için,daha sonra zaman buldukça internetten baktım,mimar aslan diye tecrübeli birinin videolarını ve ona benzer java eğitim setleri buldum,onlara çalışarak kendimi baya bir geliştirdiğimi söyleyebilirim ama sonuçta orda sadece küçük küçük örnekler verildiği için bilgim bundan ileriye gitmedi,kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum ama dediğim gibi tam olarak ne yapmalıyım bilmiyorum,yazılım olayının sonu yok,mobile'dan sistem lere kadar birçok dal var sonuçta,bu konuda uzman olan veya yazılım üzerine çalışan arkadaşlardan rica ediyorum beni aydınlatmalarını=) kurs vs. çok önerdiler ama bir kısım insanda para tuzağı diyor,ve gittiğimde bana o videolardakilerden başka birşey öğretemeyeceklerse ne anlamı var gitmemin..java sertifikası al dediler(universal) esas hedefim bu ama bu gidişle çok zor görünüyor:(
    çocukluğumdan beri pc kullanan,açıkçası hakim biriyim,yani kendime güveniyorum sadece bir başlangıç lazım:D üni.falan olduğu için çok ilgilenemiyorum,bölüm mühendislik ama yazılım la pek alakası yok,anca boş zamanlarımda az az ilgilenerek okul bitene kadar geliştirmek,okuldan sonrada bir yol çizmek istiyorum...

çok uzunca bir yazı oldu,vakit ayırıp okuyan ve yardım eden herkese teşekkür ederim şimdiden..

• konunun yeri burası değil sanırım,ama taşıyamadım:/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.