Merhabalar, laptopuma yüklediğim java 6'yı kaldıramıyorum. Kullanacağım bir program yalnız java5 ile çalışıyor. Bunun için java5'i yükledim fakat java6 yüklü olduğu için açılmadı. Bunun üzerine java6'yı kaldırmaya çalıştım fakat kaldıramadım. Herhangi bir hata vermiyor. Yalnızca kaldırma sekmesi dolarken(yeşil kısım) sonuna gelirken, herhangi bir hata vermeden kendi kendine kapanıyor. Pcyi açıp kapatıp tekrar denedim,güvenli modda açıp kapatmaya çalıştım, javayı yeniden yükleyip silmeye çalıştım, hatta javara diye bir program yükleyip kaldırmaya çalıştım ama hiçbiri işe yaramadı, programı kaldıramadım. Ama java5i ise sorunsuz bir şekilde tekrar sildim. Artık benim bilgimi aştı bu konu, bunun için sizce ne yapabilirim? Nasıl kaldırabilirim? şimdiden teşekkür ederim.
şimdide java error 1723 hatası veriyor. Buna ne yapabilirim?
Neyse ki bu işi bilen birisi vasıtasıyla sorunumu çözdüm. Advanced SystemCare 5 diye bir program var, anında bu işi çözdü. Bu konuyla ilgili olarak veya başka herhangi bir problemi olanlar bunu yükleyip sorunu çözebilirler. Harika bir program.