Şimdi Ara

java kitap önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
12.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    Hocam rica etsem linki yeniler misiniz?
  • Thinking in Java'yı öneririm.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/java-8-se-oku-izle-dinle-ogren/productDetails.aspx?productId=kkodlab05622&categoryId=211651

Bu kitap hakkında nediyorsunuz?

İnternetten video ve tutorial , ayrıcı introduction to java programming eight edition'dan çalışıyorum şuan ama birde türkçe kaynak kitap alıyım dedim.

İndirim 22tl e geliyor.

Birde arkadaşlar istanbul bilişim kitapları ve dergileri satan sahaf nerden bulabilirim ? Özellikle Deitel, İnt to java programmig eight edition , Java SE7 herbert schildt İngilizce veya Türkçe bulabileceğim yerler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremsen1 -- 2 Ağustos 2014; 18:04:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4kalan

en kötülerin iyisi olarak altuğ bilgin altuntaş ın java programlama dili ve yazılım tasarımı kitabını öneririm. Aslında yazar gerçekten bilgili ve iyi anlatıyor ama her kitapta olduğu gibi gene karşımıza editör olarak Rıfat Çölkesen çıktığı için kitabın içinde saçma sapan şeyler buluyorsunuz

kötü bir kitap. editörün giriş yazısı dahil akıl bulandırıyor. güncel yazılmış uygulama içerikli java kitaplarına yönelmenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba çok yeniyim burada merhaba tekrarr, ben size bir şey sormak istiyorum ben programlama öğrenmek istiyorum ve bunun için ne gerekirse yaparım gerçekten çok istiyorum hatta biraz araştırdıktan sonra Android studio project indirdim andoridde program yazmak istiyorum hatta internette araştırırken bir video izledim bu ünlü coderlar facebook kurucusu mark ve bir kaç daha önemli kişiler videonun sonunda da bi link verildi meğersem site tanıtımını yapıyormuşhttps://code.org/ burdan biraz başlangıç yaptım ama bilmiyorum yeterli mi biraz uzun ama merağıma verin arkadaşlar tekrar merhaba :)
  • birde arkadaşlar ben hiç bir şey bilmiyorum yazılımcılıkla ilgili ama aşırı derecede bir isteğim var..Yazılımcı olabilmek için hangi dilden başlamam gerek gerçekten internette inanılmaz bir bilgi karmaşası var kimi dilden başla kimi alogoritmadan başla diyor inanılmaz kafam karıştı özellikle yazılımcı arkadaşlar hemen cevap verirse çok iyi olur gerçekten kafam karıştı ve bu işe başlamayı çok istiyorum
  • OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrardan rica etsek link atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef hatırlamıyorum :(
  • 3 yıl sonradan yani gelecekten geliyorum hala popüler dil olmadı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangret -- 4 Temmuz 2017; 22:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangret

3 yıl sonradan yani gelecekten geliyorum hala popüler dil olmadı !

Ahhaha hocam guldurdunuz eski gunlerimi hatirladim

Bu gecen surede yazilimla ilgili aklimda sadece yuzeysel bilgiler kaldi

Ama su an benim bildigim hala en populer olan ve en cok kullanilan dil java . Neden boyle yorum yaptiniz ki?

• Ne biliyim yazasım geldi :) geçmişi görmek güzel olmadımı hem:)

• kangret K kullanıcısına yanıt
    Oldu hocam duygulandim o zamanlar cok ilgimi cekerdi :D

Sagolasiniz

• Rica ederim. Sorunun cevabını da vereyim madem. Şuan yabancı ülkelerde Go ve Python, Türkiyede genellikle C# çok moda diyebilirim. Ama yavaş yavasda python popülerleşmeye başladı.

• kangret K kullanıcısına yanıt
    Go için bir şey demeyeyim ama aslında yabancı ülkelerde popüler olan python değil de veri bilimi, big data, istatistik, veri işleme, machine learning falan. Programcılar hariç kişiler kod yazmak isteyince python veya R yazıyorlar. Moleküler biyologu da kod yazmak istiyor, tıpçısı da, muhasebecisi de, veri toplamalı işi olan başka herkes de. Basit ve modül desteği bol diye. Ona da dikkat çekmek gerekli. Şimdinin "excel bilmek" özelliği geleceğin "python bilmek"i olacak.

Türkiye'de çok popüler olmaması sebebi de o. Kim ne için kullansın python'ı...

düzeltme: bu işleri yapıyorsanız python öğrenin yoksa gereksiz gibi bir anlam çıkmış öyle sanılmasın. gayet her işin altından kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 6 Temmuz 2017; 8:2:0 >
  • Hocam haklısınız dediklerinizde ama yazılımla uğraşan normal insanlar yazılımcılardan daha fazla diye biliyorum dolayısıyla genele bakınca python daha çok kullanılıyor. Ayrıca java ne yapıyorsa python da aynısını yapabiliyor diyebiliri. Üstelik daha kolay bir şekilde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.