Şimdi Ara

java kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
12.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. az çok programlama bilgim var. ve ben artık birçok kişiye göre programlamanın zirvesi olan java ya başlangıç yapmam istiyorum. bana java hakkında herşeyi içeren bir kitap önerebilir misiniz? teşekkürler

• hangi dili bilyorsun
  • c ve c++ biliyorum.
  • Herbert Schildt'in kitabı iyidir.
  • o zaman bana kalirsa sen en iyi kitabi secebilecek yetenektesin.Ve bana kalirsa java yi ogrenmeyi dusunerek mantikli bir karar vermissin,gelecegin en buyuk dili olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Herbert Schildt'in kitabı iyidir.

saolun hocam

@justify teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this-is-it -- 8 Ocak 2013; 17:24:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: justify

En iyi kaynak Java SE 7
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=599833&sa=129025639

+1

tavsiye eden arkadaşlar genelde bunu önermişler saolun. dediğim gibi finaller biter bitmez javaya başlayacağım. bi hoca kadar olmasa da bana en çok şeyi öğretecek bi kitap arıyorum

• Java programming : from problem analysis to program design / D.S. Malik. 2006

Faydalı olacağını düşünüyorum.
  • deitel deitel de java how to program türkçe çeviri olan kitabını her yerde aradım ama bulmadım. pdf formatlısını da bulamadım.
    nerede bulabilirim ?
    Ya da bunun yerine önereceğiniz kitap nedir (türkçe)
  • deitel'in java ktiabının türkçe çevirisi yok. Java se 1.7 herbert kitabı bende var. Temiz kullandım istersen uygun fiyata sana bırakabilirim.
  • kim korkar javadan adlı kitap iyi anlatıyor tavsiye ederim
  • musa çavuş kendinize güvenerek java diyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

musa çavuş kendinize güvenerek java diyorum bende

+1
    Anlatım dili sade, ve örnekler birbirinden bağımsız. Örneğin başı nerde diyip sayfalarda kod aramıyorsunuz.

İngilizce biliyorsanız. Introduction to Java Programming, 8th Edition kitabını tavsiye ederim. Net ortamında çok rahat bulunuyor ve konu sonundaki programlama örnekleri çözerseniz gayet iyi oturmuş olur konular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: this-is-it

quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: justify

En iyi kaynak Java SE 7
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=599833&sa=129025639

+1

tavsiye eden arkadaşlar genelde bunu önermişler saolun. dediğim gibi finaller biter bitmez javaya başlayacağım. bi hoca kadar olmasa da bana en çok şeyi öğretecek bi kitap arıyorum

al bunu ye iç bitir 1300 sf sonra sen ne yapman gerektiğini bilirsin. hoca olayınada takılma

• en kötülerin iyisi olarak altuğ bilgin altuntaş ın java programlama dili ve yazılım tasarımı kitabını öneririm. Aslında yazar gerçekten bilgili ve iyi anlatıyor ama her kitapta olduğu gibi gene karşımıza editör olarak Rıfat Çölkesen çıktığı için kitabın içinde saçma sapan şeyler buluyorsunuz
  • Buyrun arkadaşlar size çok güzel bir kaynak E-Book yani..Programlamanın 0 dan orta düzeye temelini veriyor size eger tam calısıp öğrenirseniz..

Yani bunları kavradıktan sonra hangi dil oldugu onemli değil mantığını bildiginiz sürece bütün dillere adepte olabilrisiniz..

Not = Türkce bir kitap değil çünkü zaten yazılımın dili türkçe değil..

Şuan Yaşar üniversitesinde kullanılıyormuş.kitabın E-Book Free ( Bedava ) hali. çünkü kitabı normalde sanırım 100$ falandı..

E-Book oldugu için sadece bilgisayar değil, tablet ve telefonlarda da çalışmakta.. ( Pc için Acrobat Reader'i kurun )

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!... ( link yenilendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 18 Temmuz 2014; 7:27:16 >

• Kitaba hiç gerek yok internet yeterli tamamen kaynak olarakta oracle yeterlidir.
  • arkadaşa katılıyorum internet dilin atasıdır illa kağıt olsun diyosan deiteli öneririm c ve c++ baya yararlıydı ...
  • ben herbelt schildit in kitabını aldım çok memnun oldum javanın temellerinden anlatıyor.
    sanada öneririm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.