Şimdi Ara

Java nasıl öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben java öğrenmek istiyorum hiç bir kod bilgim yok web sitemin android uygulamasını yapmak için öğrenmek istiyorum internette bir kaç video baktım ama hiç bir şey anlamadım görsel anlatım seti varmı ücretli / ücretsiz

• Deniz-Aslan D kullanıcısına yanıt
    Algoritma yı geliştirin hocam daha sonra ogretiyor.com veya youtube da java ortogon var onları tavsiye ederim ama java hangi kısmınızı öğrenmek istediğinize göre değişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bilgim yok ama belki bu işine yarayabilirhttps://www.udemy.com/java-se-standard-edition/
  • Aslında bide sololearn.com var ingilizcen varsa kısa anlatım soru kısa anltım konu sonların 3 -4 soruluk quizler şeklinde güzel şekilde öğrenebilirsin birşeyler.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim algoritmayı iyice öğrendikten sonra javayı iyice kavrarım inşallah.
  • İnternetteki çoğu kaynak anlaşılmazdır. Geçenlerde bulduğum çok kaliteli anlatımı olan bir adamın videolarıyla öğrendim bende.

Buraya tıklayarak izleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmstg

İnternetteki çoğu kaynak anlaşılmazdır. Geçenlerde bulduğum çok kaliteli anlatımı olan bir adamın videolarıyla öğrendim bende.

Buraya tıklayarak izleyebilirsin

Teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Java'ya Başlamak Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.