Şimdi Ara

Java Ödevim İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ödevi son güne bırakmak zorunda kaldım önemli bi ödevde şimdide işin içinden çıkamıyorum ilk kez java alıyorum bi el atabilecek varsa büyük adamlık yapmış olur..

Ödev aynen şu..

All your classes and methods have to be well commented for java doc generation. Make use of @param, @return commands to explain your classes. Assignments not properly commented will be penalized up to -10 points.
    In this assignment, you are going to implement two classes: Time and Event. Time has the data members int hour, int minute and int mode. Event has data members Time start, Time end, String name.
    Class invariants for Time: hour has to be between 1-12. minute has to be between 0-59. mode has to be either 0 (representing AM) or 1 ( representing PM).
    Class invariants for Event: start and end cannot be null. start comes before end.
    You are given a demo file (tester.java) and its correct output (output.txt). You classes should contain the appropriate methods and constructors so that tester class, when compiled and run, yields output.txt.

NOT: aynı konuyu java bölümünede açtım ama durum gerçekten çok acil..

• kardeş bu kadar tembel olmayalim bari türkçesini çevirip ole gönderseydin .
  • İyi de bu yardim falan degil ki. Yardim dedigin biyerinde takilirsin yardim ederiz. Sen metni kopyalayip yapistirmamissin.

Hani bi koli olur kaldiramazsin yardim edilir kaldirirsin. senin yaptigin sey resmen koliyi kaldir gotur ben seni izliyorum muhabbeti.

Yani ozetle burda yardim edilecek birsey yok. Bolca terbiyesizlik var. Baslik da konuya uymamis baslik "odevimi yapacak enayi araniyor" olmaliydi.

Baslik ile icerik alakasiz oldugundan konu kapatilsin silinsin. Gefeksiz bu tipte cok konu var.

Kardes sende para ile odev yapilir basliklarinin altina odevini yaz fiyat al yaptir.
    Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.