Arkadaşlar merhaba.Kendi çapında bir öğrenciyim.Kendimi geliştirmek için aklıma böyle bir fikir geldi. Java programlaması(terminal yada arayüzlü ikiside olabilir) içeren ödevlerinizi yapabilirim.Ödevi söylerseniz yapıp yapamayacağımı söyleyebilirim.Ücretsiz/Ücretsiz yapabilirim.Gönlünüzden bir şey gelirse zaten ödevi beğenirseniz söylersiniz
Ödeviniz için pm atabilirsiniz :)
selam ödevden ziyade sorum var .İki tane paketim var , birinci paketteki sınıfımdan ikinci paketteki herhangi bir sınıfa nasıl erişeceğimi bilmiyorum ,nasıl yapabilirim _
quote:
Orijinalden alıntı: cebeshasoniki
selam ödevden ziyade sorum var .İki tane paketim var , birinci paketteki sınıfımdan ikinci paketteki herhangi bir sınıfa nasıl erişeceğimi bilmiyorum ,nasıl yapabilirim _
Kütüphanenin içindeki bir sınıfı kodunuza dâhil etmek için, Java kodunuzun en tepesine import paketadı.sınıfadı; yazarak erişebilirsiniz. Yalnız bunu yapabilmeniz için paketlerin aynı dizin altında olması gerekiyor.S
quote:
Orijinalden alıntı: ederdiyok
quote:
Orijinalden alıntı: cebeshasoniki
Kütüphanenin içindeki bir sınıfı kodunuza dâhil etmek için, Java kodunuzun en tepesine import paketadı.sınıfadı; yazarak erişebilirsiniz. Yalnız bunu yapabilmeniz için paketlerin aynı dizin altında olması gerekiyor.S
çok teşekkürler, 1 hafta sonra bu dersten sınavım var ,2.defa alıyorum bu dersi.Ve gerçekten acayip sıkıldım ,inşallah geçerim