selamlar yav bu cep telefonları için java oyunları bilgisayarda göztermeye yarayan bildiğiniz bir program varmı.Eğer böyle bir proram varsa ve yarımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
evet bir program var ama nasıl çalıştıgını bilmiyorum! ! daha dorusu çalışmadı denebilir heryerine girdim çünkü!
ama akşam linkini veririm yine de istersen bide sende bak, çalışan varsa, onu bilen arkadaslar koysun , saygılar
valla linkini verirsen sevinirim birde ben dniyeyim çünkü acil lazım bana
bilgisayarına java kurup istediğin telefonun sdk ını internetten indirip onda deneyebilirsin. Veya sdk indirmeden standart olarak gelen emülatörlerdede deneyebilirsin. Uzun iş ama sağlam :)
buyrun uplaodla urastım ,koyayım dedim.. aşağıdaki linke tıklayın Java oynatıcısı, ama ben start nerden onu bulamadım!! pek de kafa yormadım telefona yükleyip test etmeyi yeglerim..
s40 magic station muydu neydi ismi.vardı öle bişi.
Game Magic klona hocam programın adı , yukarıda direk atıp hosta , link verdim..! deneyin bakalım ,saygılar
negative kardeş yardımlarım için çok teşekkür ederim önerdiğin program işe yaradı ve oyunları çalıştırdı.teşekkürler
boşver pc de naapıcan java oyunu yaw. flash oyunu oyna daha güzel.
@derman: rica ederim bende çalıştırdım senni böle demenden sonra merak edip, hakikaten telefon ekranında çalıştırıp oynuyorsun! indiremeyenler tekrar direk link ; http://www.mobiletechtr.com/GameMagic.exe
saygılar
pc de çalışsa bile benim 6600 de çalışmıyor çoğu:)
bak o doru ne yapacaksın? 6600 a da emülatör çıkmasını bekleyeceksin klona hocam..! illa emüle olacak yani kendinden yapsa bi işide şu 6600 lar
şaka bi yana çalışmalar var, yeni 4.2 version çıkacak onda bo sorunlar düzelecekmiş,saygılar
yok yok ben değişecem telefonu sıkıldım çizilmesin düşmesin derdinden.genede saol...
o zaman işletim sistemsiz basit bi telefon mu alacaksın ? Bkz: CX65
klonajinsky telefonu satmayımı düşünüyorsun
talip misin dostum?? klona iyi bakar telefonuna... satiyosa kacirma derim..