Şimdi Ara

JAVA SEN NE İŞ YAPARSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JAVA EN SON NE YAZDIĞINI YAYINLADA ANLASIN MİLLET NE OLDUĞUNU

evet arkadaşlar ben burda naçizane koyduğum o.c. deneemelrini java gereksiz buldu onun için sildi

ama burda birileri fuarada hangi standın kızlaraı güzelmiş yok bubnu ayakkabılarından tanımış onları yazıyo birilerine hayırlı olsun deniyo al bunuda sil java yada kim isterse o.c. forumunda

ALIN FORUMUNUZU BAŞINIZA ÇALIN

"
    bu ne şimdi aba altından sopa göstermek diye buna deniyor sanırım ben o.c. yapıp buraya koyarım başkaları gibi yok şuraya gittim yok fuar macerası yok şuna hayırlı olsun, şu firmala ne olmuş v.s. demiyoruz ama olurmu sizden kimseye laf yok dimi ben istediğim kadar makinaya o.c. yapıp buraya koyarım buna sen karışacaksan bu forumun bi anlamı yok ayrıca bilgi edinmek isteyen soruyo kafanı yorma zaten hedef kitlem siz ve sizin gibiler değil herkes bu işi anasının karnında öğrenmez "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 15 Eylül 2005, 0:39:38 >

• quote:

Şu forumda attığınız Overclock (http://forum.donanimhaber.com/tt.asp?forumid=256),
    şu başlıklı: " STOK FANLA İNTEL ( EXTREME DEĞİL)" mesaj sildindi has been deleted.
    Neden:

Öncelikle sizi tanımıyoruz... diğer pek çok üyeyi de... Yani yönetim olarak siz yada diğerleri arasında forum için de fark yoktur... Benzer durumlarda hep benzer davranılır... Fuar topiği demiştiniz hatırlarsanız başta o/c çu arkadaşlar gittiği için topiğe izin verildi ama konu dışına taşmaya başlayınca konu dışına taşındı ve geyiğin devamında topic silindi araştırabilirsiniz...

Neyse kısacası her zaman eşit davranılmaktadır...

Topiğinizde yazdıklarınızı/mı biliyorsunuz zaten... Adminlerede bilgi verilerek topiclerinizde haksız olduğu kararına varılmış ve topiğiniz silinmiştir...

Benzer durumun devamında üzülerek ceza alacağınızı bildiririm...

İyi forumlar...

Siz kendiniz bana PM atın yeterli demiştiniz ve bende üstteki PM yi attım... Siz fuar topiğinden bahsedip duruyorsunuz ve açıklaması da zaten yukarıda var... Bu topiği açmak yerine PM ile yanıtlasaydınız ya kendi söylediğiniz gibi...

Gereksiz uzatmaya gerek yok konuyu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 15 Eylül 2005, 0:43:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Programcı gerek kalmadı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.