Şimdi Ara

java ve flaşh download problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda uzun zamandır devam eden bir problem var ki helak etti beni yaw

flaş player yüklemek istiyorum download a geciş yaptığımda %99.28 li küsür sayılarda tıkanıp kalıyor ve bunu başaramıyorum

java programları içinde aynı şey gecerli

bazı programlarıda indiremiyorum aynı hatayı veriyor örnek idm indiremiyorum

bu sorun neden kaynaklanır çözümü nedir
     java ve flaşh download problemi

• makinende virüs olabilir sality diye
  • Norman Malware Cleaner ile güvenli modda tarat, bu program portable'dır, yükleme istemez.Güvenli modda çalıştırırsanız aktif virüs dosyası olmayacağından daha rahat siliyor.

Buradan indir

Ardından resimdeki seçenekleri seç, en son Scan sekmesinden Full seçeneğini seçip Start'a tıkla.

Dikkat! Bu program manyak birşeydir, Crack dosyalarını dahi siler.Silerse tarama işlemi bitince Quarantine seçeneğinden bakın, çoğunlukta olan virüs seçeneğinden farklı birşeyse (örneğin: Hepsi Win32/Sality.AS, crack dosyası Suspicious.Patch gibi birşey) o dosyayı restore diyerek geri alın.Diğerlerini silin.Eğer crack dosyalarına da vs. bulaşmışsa o dosyaların temizlerini tekrar indirin internetten.

• eywallah dostum işe yararsa yazacağım burdan şimdi indirmeye başladım...:)
  • axy-5 A kullanıcısına yanıt
    Flash playerı hangi siteden indiriyorsunuz normalde flash player 15 MB gibi bir boyutu vardır sizin indirdiginiz dosyanin boyutu 1 MB virüslü bir dosya olabilir kullandiginiz virüs programi dosyanin inmesini engelliyordur. İndirmek istediğiniz programları resmi üretici siteletirinden yada güvenilir download sitelerinden indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 23 Kasım 2013; 19:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.