Şimdi Ara

Java ve .net Bitiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yerli ve yabancı forumlarda çoğu firmanın .net ve javadan vazgeçip python ve rubye yöneldikleri söyleniyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    genel manada .net ve javanın zamanı doldu mu.

• Java ve .net bitti diyenin aklı bitmiştir açık ve net

Acaba hangi zihniyet bunu uyduruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Java ve .Net bitti zaten yakinda butun kodlari robotlar yazicak yapay zekayla diyorlar.Bilgisayar Muhendisligi bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burayı okuyunca üşenmedim 2 saat bu iki dil hakkındaki yazılanların bir kısmını okudum.

Hollandalının yazdığı python(paytın)ın yerine ruby'yi tercih ederdim herhalde. paytının daha yaygın olma sebebi batılılar geliştirdiği için.
    python, C nin yerine geçemiyor çünki sistem yazılamıyor. Bikaç eksiğide var ama anlatması zor ben tam anlayamadım.

ruby hoşuma gitti. Japonlar geliştiriyormuş. Çok okunaklı ve basit ayrıca C gibi dillerin gücüne sahip. Tabi halen geliştiriliyor, mevcut dillere göre eksiği varmış.
    Japonlar yerine Hintliler geliştirseydi ruby'ye geçerdim. Neden derseniz, Avrupalılar 10 kere marsa uydu gönderdiler, ancak onuncuda yörüngeye sokabildiler.
    ruslar 2 uydu gönderdi, ikiside uzayda kayboldu. Hintliler ilk gönderdikleri uyduda başarı yakaladılar, uyduları marsın yörüngesinde. :)

Bi tanede Avrupalının ruby yorumunu okumaya çalıştım. tipik olarak batılı ırkçılığını yansıtmış. C .net varken niye eksik ruby kullanayım filan yazmış. microsoftta çalışıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.