Bir site kodlamaya başladım ve sitede notlarınızı yazdığınızda size ortalamasını veriyor vs. Ve bir tek bunun ile kalacak olursak sıkıcı ve normal bir site olacağından başka bir fikir düşündüm o da şu ki, notlarınızı yazdığınızda size karnede almak istediğiniz nota göre bir sonraki sınavda ne tür bir sınav notu başarmanız gerektiğini gösterecek. Ben Almanya'da oturuyorum, bizim buradaki not sistemi en yüksek 1 ve en düşük 6 oluyor. Javascript'e yeni başladım, HTML ve CSS bilgim var. Javascript'de bunu if-else ile mi yapmam gerekiyor? Eğer öyleyse teorik olarak ne şekilde başlamam gerekiyor anlatabilirseniz sevinirim. Nasıl olacağı şöyle olacak; Öğrenci üç sınav notu girecek ve iki sözlü yada üç sözlü notu girecek bunun sonucunda karnede almak istediği notu yazacak. Eğer bu not örneğin not<2 düşük ise 2'yi karnede alabilecek ama değilse yani not>2 o not için bir öneri notu yani bir sayı çıkacak ki, yani ne ile hesaplarsanız not iki'den düşük çıkar anlamında. Umarım anlatabilmişimdir, yardımcı olursanız sevinirim.