Şimdi Ara

Jawbone Bluetooth Kulaklıklar / Telefonunuz İçin En İyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar arkadaşlar.

Elimde kutusu hiç açılmamış 2 adet Jawbone marka bluetooth kulaklıklar mevcuttur.

1. Model

Aliph Jawbone II Bluetooth Kulaklık SATILDI suatkara ( Suat Beye ) adlı kullanıcıya. Hayırlı olsun.

Özellikleri ;

Kesinlikle dışsal seslerden etkilenmez karşı tarafın sesini net duyabilir ve net şekilde kendi sesinizi iletebilirsiniz.
    Iphone, Ipad ve PS3 vb. birçok cihaz ile uyumlu olup, sorunsuz şekilde bağlantı yapabilirsiniz.
    Noise assassin teknolojisine sahiptir. Bu teknolojiye sahip tek bluetooth kulaklıktır.

Noise assassin nedir?
    Bu teknoloji tanklarda ve helikopterlerde arka plandaki sesleri elimine etmek üzere geliştirilmiş en gelişmiş ses teknolojisidir. jawbonun kelime anlamı çene kemiğidir. Buradanda anlaşıldığı gibi konuşurken hareket eden çene kemiğinin sensör (Voice Activity Sensor) yardımıyla ses dalgasına çevrilmesini sağlar. Sesinizin arka plandaki gürültü(rüzgar sesi, motor sesi vs...) ile karışmasını engeller. telefon veya video görüşmesi yaparken sesiniz net olarak karşı tarafa iletilir.

Kutu hiç açılmamış ve içerisinde tüm aparatları ile verilecektir.

Aliph Jawbone kulaklıkla ilgili bir inceleme videosu ekliyorum ki hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Video ;

http://www.youtube.com/watch?v=M5qof_lawBU

Kendi çektiğim fotoğrafları da ekliyorum. Fotoğraflar acele bir şekilde çekilmiştir. İlgilenen arkadaşlar için detaylı şekilde fotoğraflar çekip pm den iletebilirim.

Fotoğraflar ;

Önemli Not : Ürünün ne yazık ki garantisi bitmiştir. Faturası adıma ama faturayı nereye koyduğumu bulamadım. Bulduğumda faturası ile birlikte vereceğim

İstediğim Fiyat : Ürünün TR fiyatı 199tl dir. Ben 75 TL gibi bir meblaya bırakmaktayım. Bu kadar ucuz olmasının sebebi garantisinin bitmiş olmasıdır. Pazarlık payı yoktur. İstanbul için elden teslim, diğer şehirlere kargo bedeli alıcıya dahil olmak üzere ürünü iletebilirim. Üründen memnun kalmazsanız 1 hafta içerisinde şahsıma geri gönderdiğiniz takdirde ürünün elime ulaşması ile birlikte paranızı iade edeceğim.

2. Model

Jawbone The Rogue Bluetooth Kulaklık FİYATI İNDİRDİK 60 TL ( KARGO ALICIYA AİTTİR.)

Elimde bulunan diğer kulaklık. Yine 0 ve kutusu hiç açılmamış. Ancak garantisi bitmiş bir üründür. Kutusunda yine tüm içerikleri ile verilecektir. Ürün hakkında bilgiler üsteki ürün gibi birçok özelliğe sahiptir.

Ürün İnceleme Videos ;

http://www.youtube.com/watch?v=zpzu7vQKEwU

( Ne yazık ki ürün inceleme videoları yabancılara ait )

Ürünle ilgili Fotoğraflar ;

Fiyat ; Bu ürününde fiyatı TR de 190TL civarlarında. Ben yine pazarlıksız olarak 60TL gibi bir meblaya bırakıyorum ürünü. Bu kadar ucuz olmasının sebebi yukardaki ile aynı garantisinin bitmiş olması sebebiyle. İstanbul içi elden teslim, şehir dışına alıcıya ait olmak üzere kargolayabilirim. 1 hafta içerisinde memnun kalmazsanız ürünün elime ulaşması ile paranızı iade edebilirim.

İstediğiniz soruyu pmden veya buradan sorabilirsiniz.

İyi akşamlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuestMember -- 16 Ocak 2013; 11:50:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatkara

Pm.

Jawbone Aliph II bluetooth kulaklığı Suat Bey'e satmış bulunmaktayım. Hayırlı olsun kendisine. İyi günlerde kullansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: koruma17

pm

Cevaplandı.

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.