Şimdi Ara

Jax BotRK or Hextech?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler.Jax'a ilk item botrk mı yoksa hextech mi önerirsiniz ? veya Jax için Hextech önemli mi ve alınmalı mı ?

• eğer solo oynuyorsan, en viable build ilk ayakkabı sonra hextech sonra botrk sonra trinity ve gerisi defansiftir.

http://www.lolking.net/summoner/tr/1237773#history

historyim 4-5 tane jax var bakabilirsin.
  • Ben genellikle ayakkabı - hextech - botrk - tri - warmog - ga yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

eğer solo oynuyorsan, en viable build ilk ayakkabı sonra hextech sonra botrk sonra trinity ve gerisi defansiftir.

Anladım.Peki defansif olarak ne alıyorsun ben çoğunlukla warmog ve randuin alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: when im gone

quote:

eğer solo oynuyorsan, en viable build ilk ayakkabı sonra hextech sonra botrk sonra trinity ve gerisi defansiftir.

Anladım.Peki defansif olarak ne alıyorsun ben çoğunlukla warmog ve randuin alıyorum.

karşıya göre, üzerinde çok fazla damage ve focus varsa warmog ve randui daha rahatsam frozen.

•  Jax BotRK or Hextech?
  • Benimde şu tarz bir fantezi buildim var, durduramamıştı karşı takım özet geçersem direk. İlk hangisi diye sorarsan, botrk tabiki. Ama bu yazdığım buildi mutlaka dene cidden imba oluyor, hatta ayakkabıyı satıp yerine trinity de alabilirsin zephyr+trinity verdiği ms çok fazla oluyor zaten.

Mobility - Hextech - Botrk - Nashor - Zephyr - Warmog/GA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 3 Ağustos 2013; 9:43:48 >
  • İlk Trinity alınmalı.
  • Atladıktan sonra jaxın yakalaması için phage le başlarım trinity tamamlamadan hextect çıkarım. Botuda karşıya göre

• botrk , TF , Tank lazımsa Warmog değilse Ghunsihoo regeblade. bu itemim gerek aktifi , gerek pasifi jax için yaratılmış bence . 1vs3 adc ölmeden alabiliyorsunuz devamınıda karşıya göre.

damage itemi için sadece botrk , tf bile alabişlirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

botrk , TF , Tank lazımsa Warmog değilse Ghunsihoo regeblade. bu itemim gerek aktifi , gerek pasifi jax için yaratılmış bence . 1vs3 adc ölmeden alabiliyorsunuz devamınıda karşıya göre.

Peki hybrid itemler yerine 1 rabaddon 1 kanasusamis alsam geri kalanını defansif yapsam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

botrk , TF , Tank lazımsa Warmog değilse Ghunsihoo regeblade. bu itemim gerek aktifi , gerek pasifi jax için yaratılmış bence . 1vs3 adc ölmeden alabiliyorsunuz devamınıda karşıya göre.

Peki hybrid itemler yerine 1 rabaddon 1 kanasusamis alsam geri kalanını defansif yapsam ?

rabadon ne mis gibi hybrid eşyalar varken gerek yok
  • quote:

Güzel win streak yapmışın
  • Rabadonun pasifi olan %30 yetenek gücü ilavesi çok fazla ap sahibi olmayacağın için useless kalır gerek yok

• Ben ilk Mahvolmuş-ayakkabı (ninja tabii,merkür gibi)-üçlü kuvvet-Hex silahkılıç-Guinsonun Hiddeti-Randuim,warm gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.