Şimdi Ara

Jax için ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jax nasıl oynanmalı ? Build ve masteriesleri nasıl olmalı ? Geriye düşüldüğünde nasıl oynanmalı ve hangi itemler çıkılmalı ?

• Jax için Jax nasıl olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Jax için Jax nasıl olmalı?

tamam kardeş
  • Ofansif item olarak triforce ve bork, gerisi tank cik. 21-9-0 masteries run olarak klasik ad kullanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jax

-Masteries olarak 21 - 9 - 0
    -Rün olarak As karşında ki ve jungler ad ise armor gidip seviye başına mr tercih edebilirsin
    -Ls ad gidebilirsin yada flat ad muhtemel olan bir seçenek

Build

-İlk trinty force alman hasarını baya arttıracaktır ama karşındaki champ harras olarak çok yatkınsa botrk alabilirsin.
    -İlk itemden sonraki itemler oyun durumunla bağlantılı farmda iyi ve skor almışsan trinty force dan sonra botrk'yi tercih edebilirsin diğer itemleri karşıya göre defansif almanı öneririm

*Armor

-Randium genellikle en çok tercih edilen itemdir
    -Frozen heart cd bakımından oldukça iyi olup ciddi miktarda armor sağlar fakat hp vermemesi çok tercih edilmemesinin sebebidir.
    -Thornmail karşıda ad dps yoğunlukta champler varsa alınabilecek bir item.

-Magic Ressist

-Spirit Visage cd bakımından oldukça iyi fakat karşıda oldukça cc varsa banshee almanı öneririm.
    -Malmortius olası bir seçenek olabilir.

-Boots

Tenacity'e ihtiyacın varsa mercury alman tercihim ancak ad dps varsa ninja tabi alman daha iyi olacaktır.

Jax'in verimliliğini tam olarak almak istiyorsan cd kasmalısın.
    %40 cdr tamamlarsan e skillin son seviyede 4.8 saniye olup baya işine yarayacağını düşünüyorum.

Örnek build:

Mercury / Ninja tabi -Trinity Force -Botrk -Spirit Visage -Frozen hearth - Randium(ad ağırlıktaysa) / Banshee(Mr ağırlıktaysa ve mr ihtiyaç duyuyorsan) / Warmog(Can miktarı konusunda nerf gelsede spirit visage ile yakalayacağın health regen oldukça iyi olacaktır.)

Buildin durumuna ve karşıya göre değişiklik gösterebilir bu yüzden internette yada herhangi bir siteden aldığın buildi yaparsan verimlilik alamazsın.
    Yapacağın build karşıya göre olmalı.

Olası itemler :

Karayel late gamede ayakkabı yerine tercih edildiğini gördüm.
    Hextech pek almam önermiyorumda genellikle koridordaki matchup için alınır yani karşındaki full armor gidiyorsa hasar verebilmek için tercih edildiğini gördüm.

Bu yazı sadece bilgi amaçlı özet geçtim.Uygun bir rehber forumda yada diğer sitelerde bulabilirsin.

• Benim tarzim YOLO oldugu icin Jaxi jungle oynarim.

Runler;
    Hybirdpen
    Armor
    CDR per lvl
    Hybirdpen

Kabiliyetler 30/0/0

Kabiliyetlerden ve runlerden %20 geliyor CD birde Ap veren jungle itemini aldimmi fulluyor direk. Sonra hybird ne varsa cekiyorum son olarak ta bir GA cakiyorum walla on numara biladerrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell.

Benim tarzim YOLO oldugu icin Jaxi jungle oynarim.

Runler;
    Hybirdpen
    Armor
    CDR per lvl
    Hybirdpen

Kabiliyetler 30/0/0

Kabiliyetlerden ve runlerden %20 geliyor CD birde Ap veren jungle itemini aldimmi fulluyor direk. Sonra hybird ne varsa cekiyorum son olarak ta bir GA cakiyorum walla on numara biladerrrr

Hll qnq sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • von Goethe kullanıcısına yanıt
    Eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.