Şimdi Ara

Jayce Hakkında Nerf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mainimdi uzuldum ama 16 da insaf hic acimamislat 12 falan yapsalardi bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç bir sıkıntısı yok. Jayce i aldıgımdan beri iyi oynarım. Az önce girdim 10-2 oynadım solo top teemo vardı ezdim herifi. Cd si pek hissettirmedi bile. Farma odaklandım mid game de kill almaya baktım. Zaten team fight da bir E-Q yapıyosun W sonra meelee desin. Sanki team fightlar 30-45 saniye sürüyoda bana E+Q kombosu lazım seri seri. Saçma turnuvada dikkatli oynuyorlar team fightlar uzun sürebiliyor ama pub oynarken yok öyle bi dünya. Kesinlikle süper bir hero. Mutlaka almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bence hiç bir sıkıntısı yok. Jayce i aldıgımdan beri iyi oynarım. Az önce girdim 10-2 oynadım solo top teemo vardı ezdim herifi. Cd si pek hissettirmedi bile. Farma odaklandım mid game de kill almaya baktım. Zaten team fight da bir E-Q yapıyosun W sonra meelee desin. Sanki team fightlar 30-45 saniye sürüyoda bana E+Q kombosu lazım seri seri. Saçma turnuvada dikkatli oynuyorlar team fightlar uzun sürebiliyor ama pub oynarken yok öyle bi dünya. Kesinlikle süper bir hero. Mutlaka almalısın

Aynı Sizin gibi düşünüyorum.Harfi harfine katılıyorum.Yarın alıyorum.5600 ip oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

sana nerflendi işe yaramaz diyenlere aldırma ,banada demişlerdi teq attm knk
    -darius

Her konuyu trollemekten ne zevk alıyorsunuz ? Burası lol bölümü.Soru sorarım cevap beklerim.Trolleme yeri değil burası.
  • daha demin oynadım takımı taşıdım ranked da e skili bir müddet sonra 10 sn düşüyor. (cd rune yok sadece masteries var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

daha demin oynadım takımı taşıdım ranked da e skili bir müddet sonra 10 sn düşüyor. (cd rune yok sadece masteries var)

Nick ne=Bi build bakıcamda ?
  • jayce aşırı op tu şimdi op oldu siz hala saçma sapan konuşmaya devam edin..
  • jayce iyidir sacmalamayin al kardesim jayce olmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana mı fazla geliyor bu jayce'in oyun başındaki vuruşu bile çok fazla hasar veriyor. Şu ''e'' skill ile yolladığı gürleyen darbe/hızlandırma geçisi vuruşu. Hiç sevmediğim bir şampiyon kendim oynama şansına erişemedim. Derecelide ban hakkı bende olduğu zaman kesinlikle banlıyorum bizim takımdan alacak yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sütlü Kek

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

daha demin oynadım takımı taşıdım ranked da e skili bir müddet sonra 10 sn düşüyor. (cd rune yok sadece masteries var)

Nick ne=Bi build bakıcamda ?

brazzersdaki kel

westte hesap
  • Dostum bir kere Jayce yetenek isteyen bir hero kombosunu yapmak her yiğidin harcı değildir,ayrıca solotop istiyorsan renekton,kennen gibi herolar jayceden daha iyidir bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.