Şimdi Ara

Jayce Hakkında Nerf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar ip biriktirdim.Sizce tamamen öldümü yoksa halen oynanabilirmi ?.Sadece cd'yemi ellendi yoksa kuveeti düşürüldümü ?Açıklarsanız sevinirim.

• o kadar kolay ölmez fakat çok büyük darbe aldı diyebiliriz, hala oynanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

o kadar kolay ölmez fakat çok büyük darbe aldı diyebiliriz, hala oynanabilir

Teşekkürler.Genede üzgünüm ama.
  • Öldü alma aldıysan iade et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sütlü Kek

quote:

Bende üzgün sayılırım daha dün debonair jayce aldım ama olsun jayce hala iyi.
  • quote:

quote:

quote:

Maçta denedinizmi hocam ?

• Sadece E skilli sabit 16 saniye olarak degistirildi. Yani 10 saniye de bir EQ combo yerine 16 saniyede bir yapacaksiniz. Meele formda etkisi dusmedi bile. Ranged iken uzaktan poke atmaniza kucuk bir mudahale yapilmis.
    Jayce olmedi hala yasiyor, her zamanki gibi Mid Game sonrasi teror estirmeye devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Draven için ticket
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Maçta denedinizmi hocam ?

yok şuan deneyecek durumda değilim muhtemelen son değişikliklerin üstüne bi oyun atarım akşam ama kesinlikle abartılıyor şuan gelen nerf, kesinlikle ve kesinlikle aşırı vurmasına yol açıyordu, düşük cooldown durmadan atıyor falan, yapılan bu değişiklik jayce'in popülaritesini düşürsede onu bitirmek için yapılmış bi değişiklik değil daha çok oyunu dengelemek adına yapılmış bi değişikliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 10 Temmuz 2013; 22:13:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Sadece E skilli sabit 16 saniye olarak degistirildi. Yani 10 saniye de bir EQ combo yerine 16 saniyede bir yapacaksiniz. Meele formda etkisi dusmedi bile. Ranged iken uzaktan poke atmaniza kucuk bir mudahale yapilmis.
    Jayce olmedi hala yasiyor, her zamanki gibi Mid Game sonrasi teror estirmeye devam.

Forumda çok abartıldı gibi geldi bana.Sizin görüşünde bunu kanıtlar nitelikde.Yorumunuz için teşekkürler.
  • hani 16 sn yaptılar tamam olurda stack yapılmıyor artık onu bari ellemeselerdi
  • aqiratli96 kullanıcısına yanıt
    Base den kosarak gelirken stack yapiliyordu, o da olmayi versin sorun degil. Zaten poke yaparken veya harasslarken 20 tane skill kullaniyorsun jayce de :) o acikligi cok rahat top veya midlane de kapatirsin hemde ilk pushda.
  • bence hala op
  • quote:

quote:

Abartıyolar hala opi bi hero
    Üstelik artık q fullemek mantıklı oldu hiç sıkıntı çekmedim
    6 saniye yerine 9 saniyede bi eq yapıyosun ki çok da dert değil biraz daha demgelenmiş oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

O kadar ip biriktirdim.Sizce tamamen öldümü yoksa halen oynanabilirmi ?.Sadece cd'yemi ellendi yoksa kuveeti düşürüldümü ?Açıklarsanız sevinirim.

ar pen yerine cdr rün al zaten son fısıltı iş görüyo
  • Earlyde adamı okadar boğamıyor o 16 saniye yüzünden hele bide tutturamadıysan yandın Jayceye fena vurdular desek yeridir
  • Jayce mainimdi şuan iade edecek kadar sogudum..
  • quote:

O kadar ip biriktirdim.Sizce tamamen öldümü yoksa halen oynanabilirmi ?.Sadece cd'yemi ellendi yoksa kuveeti düşürüldümü ?Açıklarsanız sevinirim.

Öldu denemez bence e-q kombosu 16 saniyede bir yapılabilir ama %40 cd ile 12 saniyeye indirilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • early'de bi brut aldıktan sonra poke yaparak 1v5 yapabilen bi hero hee öldü beyler siz oynamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münferit

quote:

Öldu denemez bence e-q kombosu 16 saniyede bir yapılabilir ama %40 cd ile 12 saniyeye indirilebilir

Artık e skili sabit 16 sn
  • o kadar nerflenmedi ama sen darius al qnq tek atarsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.