Şimdi Ara

Jayce kabiliyet ne olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle maini jayce olan veya jayce hakkında fazlasıyla bilgili arkadaşlar kabiliyetleri ne olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12-18-0 thunder veya stormriders giriliyor(heyulan alan da var ama alma bence)

resim atamıcam ama sırası şöyle

12 olan kısım

sol-sol-sağ-orta

18 olan kısım

sağ-sağ-sol-sağ-sol-orta veya sol(tercihine göre)
  • 8 12

Stromraiders çok iyi
  • Efeakx E kullanıcısına yanıt
    Heyulan dediğiniz şu ryzeın aldığı anahtarmı ? Bugün onunla girdim jayceyle. Hem e nin hızı hem R bide o anahtarla 10 metre öteden w atmış zedi yakaladım

Değilmiş stormridersmış. Stormraidersın bugün nimetini aldım gibi ama thunderlord denemedim kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 2 Ocak 2017; 19:53:43 >
  • Ryze alinan hareket hizi vereni de alabilirsin midde adama komvo yapip geri cikmak icin guzel oluyor
  • hepsi alınır, tercihe bağlı. Fervor bile alınır karşında tank varsa.
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Aynen kimse onu yazmamış gayet güzel gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fervor alıyorum 8 yük yaparsan çekiç modunda q çok yüksek bir hasar çıkartıyor.
  • Fervor yada deathfire . Fervoru anlatmaya gerek yok zaten. Deathfireda lanede sıkıntı biraz ama cok saglam poke gücü var.full ad gidiyorsan ve deathfire varsa eq eq eq ile dürtüyorsun buda kuşatmada bayağı bir işine yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

Fervor yada deathfire . Fervoru anlatmaya gerek yok zaten. Deathfireda lanede sıkıntı biraz ama cok saglam poke gücü var.full ad gidiyorsan ve deathfire varsa eq eq eq ile dürtüyorsun buda kuşatmada bayağı bir işine yarıyor.

Hocam q e imiş kombosu. Bu lole hastayım ya sırf iki skilin normal atılış biçimini bile değiştirip daha op bişey çıkartıyo ya bunlar hakkaten helal yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.