ewet arkadaşlar kimler neler dinliyo, ben özellikle bayan vocal leri dinliyorum modern jazz daha çok hoşuma gidiyo genelde son zamanlarda dinlediğim bikaç albüm yazim çok beğendiğim albümler...
Chiara Civello - Last Quarter Moon Eliane Elias - Dreamer Jane Monheit - Taking A Chance On Love Madeleine Peyroux - Careless Love Madeleine Peyroux - Dreamland Silje Nergaard - Nightwatch Jane Monheit - Come Dream With Me Katie Melua - Call Off The Search
ve tabiki daimi olarak Diana Krall ve Norah Jones, herkes neler dinlediğini yazsın jazz dinleyenler ve dinlemek isteyenler için bi kaynak olsun...
valla ben eskilerden ray charles ı severim ve dinlerim... norah jones u da beğenirim...
Ray inde bikaç albümü var bende filmi de vizyonda hala sanırım izleyemedim henüz ama soundtrack i indirdim çok güzel, Ray Charles ın "Genius Loves Company " albümünü tavsiye ederim eğer dinlemediysen biçok sanatçıyla düet yapmış bunların arasında Norah Jones, Diana Krall, Elton John, Natalie Cole, Von Morrison, BB King gibi isimler var...