|
Bildirim
|
8 yıldır 2012 cvt kullanıyorum. 88 binde su an.
yol sesi alıyor, performansı vasat, plastik kalitesi kötü, özenilmemiş yerleri var, bir alman aracındaki kalite hissini vermiyor ama yağ, filtre bir de kazalar dışında servisle işim olmadı. trim sesi yok, sagdan soldan gelen ses yok şükür. motoru sessiz, birisi hybrid mi diye sordu mesela. içi ferah, bagajı geniş, 4 kişilik aile bavulları yükleyip her yere gidiyoruz. şanzımanı konforlu. yakıt tüketimi de düşük (akıllı kullanırsan). avantajı çok fazla olan bir araç özellikle başım ağrımasın diyenler için ideal. 14 sene kullandım kaputu açmadım diyenler var. alman ya da fransız araçları için bunlar pek söylenmiyor. fiyatı biraz şişik bence de. o fiyatlar verilmez, zaten o fiyatlardan satış olduğunu zannetmiyorum. |
Jazz'ın bu fiyatı hak ettiğini savunacak tek kişi, şu an Jazz sahibi olan kişidir.Bu denli yüksek fiyat girenler de, ülkemizdeki Honda sever(!) topluluğun, Honda aşkını bildiği için çok rahat olta atmaktadır.
|
80.000'e fırsat konusunda jazz satan vardı, aynı,fiyata bir üst segment tam otomatik(sattığı araç i-shift yani yarı otomatik) 5 yaş daha genç 308 alınıyordu.
|
Geçen yıl baya bi araştırdım. Aynı civic gibi saçma sapan fiyatlarını görünce almaktan vazgeçtim. İyiki de vazgeçmişim.
|
boyasiz hasar kayitsiz 135ninde 10 yasinda arabam var. insan gibi kullaninca sorun olmuyo
|
Ettim zaten merak etme 2010 yilinda 0 km olarak colt amt aldim. jazz ile sifir fiyatlari arasinda uçurum vardi. jazz o parayi etmez net.
|
Bence jazz sahibi ve talibi olmayanların ben de dahil bilmediğimiz bir özelliği var bu aracın. Ne bileyim kanat falan çıkıyor geceleri bir tarafından ya da konuşuyo falan.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmi dört -- 24 Temmuz 2019; 19:54:19 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|