Şimdi Ara

honda jazz neden pahalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 modeli bile 55 bin liradan başlıyor.
    arabadan pek anlamam ama mantıksız geldi.
    o fiyata alfa romeo guiletta alırım daha iyi

• 8 yıldır 2012 cvt kullanıyorum. 88 binde su an.
    yol sesi alıyor, performansı vasat, plastik kalitesi kötü, özenilmemiş yerleri var, bir alman aracındaki kalite hissini vermiyor ama yağ, filtre bir de kazalar dışında servisle işim olmadı.
    trim sesi yok, sagdan soldan gelen ses yok şükür. motoru sessiz, birisi hybrid mi diye sordu mesela. içi ferah, bagajı geniş, 4 kişilik aile bavulları yükleyip her yere gidiyoruz. şanzımanı konforlu. yakıt tüketimi de düşük (akıllı kullanırsan). avantajı çok fazla olan bir araç
    özellikle başım ağrımasın diyenler için ideal. 14 sene kullandım kaputu açmadım diyenler var. alman ya da fransız araçları için bunlar pek söylenmiyor.
    fiyatı biraz şişik bence de. o fiyatlar verilmez, zaten o fiyatlardan satış olduğunu zannetmiyorum.
  • Dediğiniz araç hakkında piyasa bilgisine sahip değilim lakin guinin yürütme masraflarının ondan daha zor olduğunu biliyorum. İkisini aynı kefeye koyabileceğimiz araçlar olarak düşünmüyorum.
  • Bunun ben de konusunu açmayı düşündüm valla. Oğuzhanın videoyu izledim geçen. 2012 modellere falan 70 80 arası isteyen çok fazla. Motor seçeneği olmayan bi araba. Diğer b sınıfı araçlardan artıları ne ki. Videoda bi artı görmedim açıkçası. Mpv diyebilir miyiz ?
  • İc hacmi cok iyi, b segment ile alakası yok, cvt şanzıman var (ishift olanlar daha uygun fiyatli). Ote taraftan avantajlarina ragmen fiyatlar gercekten abartılı. Ben de arac ararken baktim, cok ucuk geldiginden vazgectim.
  • Alfa romeo nun o kadar ucuza satılmasının da bir sebebi var.
  • B sınıfı MPV olarak değerlendirmek lazım jazz ı. Polo, fiesta, clio dan pahalı olması normal.
  • Bence iç hacminden çok, sorunsuz otomatik imajı yüzünden bu kadar yüksek fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmi dört -- 24 Temmuz 2019; 19:54:19 >
  • Eskileri bilmiyorum ama sıfır elegance jazz da ki donanım Civic de yok.ayrica gerçek japon, Civic gibi Türkiye de üretilmiyor.
  • mpv nedir
  • hakanovic38 H kullanıcısına yanıt
    Minivan tarzı araçlar Multi Purpose Vehicle olarak sınıflandırılırlar.
  • artık ucuz araba kalmadı ki...
  • 80.000'e fırsat konusunda jazz satan vardı, aynı,fiyata bir üst segment tam otomatik(sattığı araç i-shift yani yarı otomatik) 5 yaş daha genç 308 alınıyordu.
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    belkide sorun satıcılardadır 😜
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

80.000'e fırsat konusunda jazz satan vardı, aynı,fiyata bir üst segment tam otomatik(sattığı araç i-shift yani yarı otomatik) 5 yaş daha genç 308 alınıyordu.
    Hocam 2012 model, 1.4 Joy, 64 bin km, tam otomatik, hasar kayıtsız, Honda Jazz için 70 bin isteniyor. Sizce alınır mı..?
  • Piyasa dedikleri tam olarak bu iste. Mitsubishi colt ile jazz benzer araçlar. jazz sadece iç malzeme kalitesi olarak bir tik ustun benim gördüğüm kadariyla. Geriye kalan özellikleri benzer ama fiyat olarak jazz neredeyse coltun iki kati. netice jazz yerine colt tercih ederim
  • hakanovic38 H kullanıcısına yanıt
    Bir tık var evet ama asıl sıkıntı bir tık bir tık arttırıcılarda.
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Hasar kayıtsız 60.000 KM'de 7 yaşında araç.
    Açık olayım hiç inanmazdım.
  • nedir acaba çünkü ilgimi çekti araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Hasar kayıtsız 60.000 KM'de 7 yaşında araç.
    Açık olayım hiç inanmazdım.
    Yani alınmaz mı diyorsunuz hocam anlamadım?
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam almazdım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.