Şimdi Ara

honda jazz neden pahalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araç yükseleceğim için bugün hanımın 15 yaşında otomatik jazz ini malûm sarı siteye koydum, cok temiz değil tavan kaput hariç 5 parca boya var. 9küsur hasar kaydı var.
    Acelem olmadığından fiyata da 46.500 tl yazdım, 5 saatte 75 kişi favoriye ekledi. telefonlarım susmuyor sabahtir.
    en son bir tanesi ile 46 bine anlaştık. Yarin sabahta satışı veriyorum. Ceyrek altın gibi araba.

bakalım benim Civic i satınca ona rağbet nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüş keyfi hiç iyi değil, çünkğ yok.otomatik sorunsuzdu evet ama 10 yıl geçti çoğundan artık.

Ben hem 1. Nesil hem 2. Nesil ile sürüş yaptım parasını kesinlikle haketmiyor.sorunsuz falanda değil.atmosferik ve turbosuz motorlu tğm araçlar sorunsuz.hondayla çok alakası yok yani.

Tam bir balon.2006 model 200 binde cruise control dahi olmayan bir araca 50 bin tl verilmez.şanzuman sorunsuz evet ancak arızalandığı zaman adamın ocağına incir ağacı diker.

• Bence jazz sahibi ve talibi olmayanların ben de dahil bilmediğimiz bir özelliği var bu aracın. Ne bileyim kanat falan çıkıyor geceleri bir tarafından ya da konuşuyo falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazz'ın bu fiyatı hak ettiğini savunacak tek kişi, şu an Jazz sahibi olan kişidir.Bu denli yüksek fiyat girenler de, ülkemizdeki Honda sever(!) topluluğun, Honda aşkını bildiği için çok rahat olta atmaktadır.

• 2008 modeline 62 bin yazmış adam. Neden bu kadar pahalı , 2018 i20 yi 80 bine sattım deyince, o i20, bu Jazz dedi sahibi, arada kalite farkı güvenlik farkı, prestij farkı varmış.. Ben de haklısın dedim, benim araç 1250 kilo idi, seninki 900 kilo.

Piyasada gereksiz yere fiyatı şişen araçlardan bir tanesi. Artık neredeyse hurda olup preslenme yaşına gelmiş araca bile 50-60 yazılır hale gelmiş.
  • honda jazz iç hacmi c sınıfı seviyesindedir. polo , i20 ile kıyaslamak yanlıs olur. bu arac b sınıf mpv
  • Piyasasi dedikleri şey ilanlarda "istenen" fiyatlara bakarak belirlendiği için. 35e satılacak o araba.

Piyasa mala istenen paraya göre değil alıcının vermeyi kabul ettiği paraya denir.

Yoksa saticiyi parayla doyurabilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

2008 modeline 62 bin yazmış adam. Neden bu kadar pahalı , 2018 i20 yi 80 bine sattım deyince, o i20, bu Jazz dedi sahibi, arada kalite farkı güvenlik farkı, prestij farkı varmış.. Ben de haklısın dedim, benim araç 1250 kilo idi, seninki 900 kilo.

Piyasada gereksiz yere fiyatı şişen araçlardan bir tanesi. Artık neredeyse hurda olup preslenme yaşına gelmiş araca bile 50-60 yazılır hale gelmiş.
    Hocam bu arabanın şişmesini sebebi ikinci araba olarak alınıyor birde bagaj hacmi dolayısı ile fiyorinohu ikame ediyor yazlıkta falan çok işe yariyor

Tabiki bu fiyatları etmesi zor makinanin eskidi Gine kimse inanmak istemiyor efsane kasa corolla ile yenisi arasında fiyat makası giderek azaliyor

• ne bicim soru bu
    cunku o bir honda!!
  • 1. Bayanların sanayi ile ugraşmamak için aldıkları bir araç

2. Lpg uyum

3. Dolu olması

4. Geniş iç hacim

5. Otomatik vitesin tam otomatik olması.
  • deathless66 D kullanıcısına yanıt
    hahahahahaha tam içimden geçenler

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    puhahahahah

• Arkadaşlar 2017-2018 model otomatik jazz bakıyorum ama 2. eli zayıf bir araba. Örneğin auris ya da corolla gibi hızlı gideri yok. Onlarda abartılı pahalı.

• Honda Jazz bu ..Aloooo Honda diyorum Jazz diyorum..Ne yapsalardı bedavaya mı verselerdi sizin hatırınıza mis gibi B MPV yi..Egea Sedan la , 60 BG lik Clio ya benzer bir yanı mı var aracın..Boş boş konuşmaya gerek yok..Bilen, kullanan, sahibi olan anlatsın da anlayın @tasshelhoff

• sağol tartekin ben o kasaya yabancıyım; onu kendi sahibi biri anlatsın

• mitsubashi kullanıcısına yanıt

al işte tipik honda sahibi ukalalığı, neymiş 2012 jazz egea sedanla clio ile aynı olmazmış. tabi canım, honda bir yana dünya bir yana. bayılıyorum cümle japoncuların bu kafasına.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Ukala senin yedi ceddin hüsso..gaz tenekesi arabalarla Honda yı aynı kefeye koymak neyin kafası?? Birinci dünya savaşında Almanların safında çarpiştık da ne oldu..Japonların bize yamuğu yok hiç olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubashi -- 9 Ekim 2024; 21:24:36 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Tartekin abimin yerine vekaleten bakıyorum ..gece nöbeti 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.