Şimdi Ara

honda jazz neden pahalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Colt tercih et ve temiz bakmaya başla hocam o zaman fiyatlar nasıl ikiye katlanıyor görürsün. Aynı yıl aynı model araç en ucuzu ile temizi arasında fiyat farkı iki katı olarak çıkıyor ortaya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2007 model jazzı 3 yıl 70 bin km kadar kullandım , sonrasında sıfır araç alacağımız için sattık 3 yılda iki tane sıfır polo aldım ama jazz daki yakıt ekonomisini iç ferahlığı başka bir b veya C sınıf araçta göremedim , tabi eksi yönleri yok değil bir kere araç ralli aracı değil şehir dışı rampada vs biraz sabretmek gerekiyor . Şuanda ev almak için arabamızı sattık , yerine yine jazz bakıyorum , 2006 ve üstü 150 bini geçmemiş bir jazz'ı olan varsa satmak isteyen haber versin 🚗

• Geçen yıl baya bi araştırdım. Aynı civic gibi saçma sapan fiyatlarını görünce almaktan vazgeçtim. İyiki de vazgeçmişim.
  • Sağlam araba diye diye öyle bir piyasa yaptı ki çoğu c sınıfından pahalı.uygun fiyata alanlara lafım yokta şuan 2007 model 200 binde araca 50 bin tl yazanlar var.onların tercihleri aşırı derece de mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Hasar kayıtsız 60.000 KM'de 7 yaşında araç.
    Açık olayım hiç inanmazdım.
    boyasiz hasar kayitsiz 135ninde 10 yasinda arabam var. insan gibi kullaninca sorun olmuyo

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ettim zaten merak etme 2010 yilinda 0 km olarak colt amt aldim. jazz ile sifir fiyatlari arasinda uçurum vardi. jazz o parayi etmez net.

• yaklaşık 4 yıl 2009 model jazz kullanmış, yeni kasasını da test etmiş birisi olarak, bu meblağlar gerçekten çok jazz için. bir daha da almadım zaten.
  • iç hacmi c sınıfı seviyesinde, otomatiği bol ve sorunsuz.
    aynı özelliklerde o yaşlarda fazla araç yok
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Aracı aldıktan 3 ay sonra ön tampon arka tampon ve sağ tarafı sürttüm...
  • İç hacmi mükemmel bagajı c segment hatchbacklerden geniş. Bütün güvenlik önlemleri baz modelde bile standart.( 12 hava yastığı olması lazım ) motoru güzel tüketimi az. Konforu bütün B segment araçlardan iyi. Bi otomobilden başka ne istenir herseye jazzda mevcut .

• quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sen bin ozaman jazz, tigra gibi arabalara ben asla binmem. Yayan giderim o ucubelere binmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperchargerrEgeaa -- 25 Temmuz 2019; 13:46:46 >
  • Kendi segmentinde en ideal araçlardan birisidir ve markası Honda'dır (son zamanlardaki talihsiz göçük skandalı ve bazı kötü servislerini dışarda tutarak, ki malzemede ve serviste çürüme tüm markalarda en az 5-10 senedir süregelen bir illet, dünya kötüye gidiyor genel olarak), bu manada fiyatı gayet normaldir.
  • bir kaç kişi olsa neyse ama on binlerce kişi jazz hayranı , demekki bir sebebi var , şaka bir yana b sınıfı otomatik araçlarda konforu ile sorunsuzluğu ile tozuna yetişecek araç yok
  • Benim arkadaşta 2006 jazz var ls en boşu araba dökülmüş cd çalar bile çalışmıyor koltuklar yırtık 340 binde bir kaç parçasında boya var siyah renk 31 yazdı 28 verdi biri satmadı. Bana göre 20 eder max. Bu arabanın iç hacmi geniş çüünkü bagaj dar ve koltuklar kalın değil.
  • Bagaj dar dediğiniz 380 lt idi 2007 Jazz'ımın.
    Herkesin el üstinde tuttuğu Golf mevcut kasasında 380 lt bagaj hacmine sahip ..
    Jazz çok dayanıklı bir araç olduğu için çok sevdiğim, ama 83 beygiri uzun yolda zayıf kaldığı için ayrıldığım bir araç oldu.
    2007 modelinde bile 4 havayastığı ve otomatik kliması, ayna ısıtması ve katlanması vardı..
    Özellikle cvt bakımı asla atlanmamalı. Yetkili servis pahalı..
    Colt vs denmiş; 220 lt bagaj hacmi bize yetmediği için elemiştik.
    Anlatmak istediğim, kullanım şartlarına göre tercih edilebilir bir model.
    Genel olarak her araçta fiyat yükselmesine şahitlik ediyoruz, Jazz da genelin bir tık üzerindedir her zaman..
  • 8 yıldır 2012 cvt kullanıyorum. 88 binde su an.
    yol sesi alıyor, performansı vasat, plastik kalitesi kötü, özenilmemiş yerleri var, bir alman aracındaki kalite hissini vermiyor ama yağ, filtre bir de kazalar dışında servisle işim olmadı.
    trim sesi yok, sagdan soldan gelen ses yok şükür. motoru sessiz, birisi hybrid mi diye sordu mesela. içi ferah, bagajı geniş, 4 kişilik aile bavulları yükleyip her yere gidiyoruz. şanzımanı konforlu. yakıt tüketimi de düşük (akıllı kullanırsan). avantajı çok fazla olan bir araç
    özellikle başım ağrımasın diyenler için ideal. 14 sene kullandım kaputu açmadım diyenler var. alman ya da fransız araçları için bunlar pek söylenmiyor.
    fiyatı biraz şişik bence de. o fiyatlar verilmez, zaten o fiyatlardan satış olduğunu zannetmiyorum.

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle saçmalık. Sadece bu araç için değil şuan tüm 2. El fiyatlar saçmalık

Bazen giriyorum fiyatlara bakıyorum 2. El sadece sınır oluyorum 😊

• Clio 4 honda jazzdan her manada daha iyi bir araçtır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.