Şimdi Ara

ASTRA G mp3 dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar FM transmitter kullanıyorum aracımda Ordu ilinde yaşadığım için sorunsuz kullanıyorum ama dipgürültü olduğunu bilmek beni rahatsız ediyor.. Aracımın teybi car400 ve kasette gerçekten mükemmel ses veriyor. Kaset adaptörü kullansam (minton mp4 ile ) hangisini tavsiye edersiniz? Ses yapmayacak ve ses kalitesi tatminkar olacak şekilde? Bir de bu kaset adaptörünü nerelerde bulabilirim ?

Teşekkürler iyi akşamlar..

• hocam bende de 2000 model astra var

teyp aynı car 400

ben kaset adabtörü kullanyrm ucunu mp3e bağladın mı cok orj ses veriyr, tek sorunu kablolu olması
  • sağolun hocam bende aldım bi adaptör cd ile aynı kalitede fakat cd den daha fazla bass vuruyor..Kabloyuda konsolun altındaki dar göze koyuyorum şarkıyı da mp4 den değiştiriyorum kablosu var ama en azından fm transmitter gibi rezalet değil aksine mükemmel ses çıkışı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

sağolun hocam bende aldım bi adaptör cd ile aynı kalitede fakat cd den daha fazla bass vuruyor..Kabloyuda konsolun altındaki dar göze koyuyorum şarkıyı da mp4 den değiştiriyorum kablosu var ama en azından fm transmitter gibi rezalet değil aksine mükemmel ses çıkışı var..

mp4 ün sesini sonuna kadar açın.Bass ı 0 a getirin Treble ı 1 bu sizi memnun edecektir fazla bass vuruyorsa.
  • İyi gene sen kaset adaptörü kullanabiliyorsun, bende direk cd çalar var ama mp3 çalmıyor. FM trasmitter haricinde mp3 çalabilmem mümkün değil, onu da oturduğum ilden dolayı verimli kullanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emRe15422

quote:

sağolun hocam bende aldım bi adaptör cd ile aynı kalitede fakat cd den daha fazla bass vuruyor..Kabloyuda konsolun altındaki dar göze koyuyorum şarkıyı da mp4 den değiştiriyorum kablosu var ama en azından fm transmitter gibi rezalet değil aksine mükemmel ses çıkışı var..

mp4 ün sesini sonuna kadar açın.Bass ı 0 a getirin Treble ı 1 bu sizi memnun edecektir fazla bass vuruyorsa.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.. MP4 ün sesini sonuna kadar açınca teybin ses kademesini bir diş artırsam bile yıkıyor etrafı resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanboz

İyi gene sen kaset adaptörü kullanabiliyorsun, bende direk cd çalar var ama mp3 çalmıyor. FM trasmitter haricinde mp3 çalabilmem mümkün değil, onu da oturduğum ilden dolayı verimli kullanamıyorum.

Hocam sende teybinde aux varsa o girişi kullan.. Yoksa da çok basit bir işlemle teyp ustaları aux girişi yapabiliyorlar teyp çok eski değilse.. Ben şuan arabama aux girişi yaptırsam bile kalitesinin kaset adaptöründen artış göstereceğine inanmıyorum şansıma mı artık bilemiyorumda teknosadan aldım PRİGE marka kaset adaptörü çok çok orjinal ses veriyor ki bassı fullemeye korkuyorum patlatcaz hoparlörleri diye..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emRe15422

quote:

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.. MP4 ün sesini sonuna kadar açınca teybin ses kademesini bir diş artırsam bile yıkıyor etrafı resmen..

Evet.Bende Aux kullanıyorum.Mayısta hepsi burada dan 15 tl ye almıştım .ama uçları altın olması iyi bir iletken oldugu için kaliteyi etkiliyor.Bi de teyp te ayriyetten aux volume oldugu için iyi oluyor.

• Astranın (G kasanın) orjinal hoparlör markasını biliyo musunuz?
  • quote:

Astranın (G kasanın) orjinal hoparlör markasını biliyo musunuz?

philips olabilir?
  • Benim teyp siemens ama hoparlörler Blaupunkt galiba.. Bi yerde görmüştüm sanki de emin olmadığım için sordum.. Tam bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanboz

İyi gene sen kaset adaptörü kullanabiliyorsun, bende direk cd çalar var ama mp3 çalmıyor. FM trasmitter haricinde mp3 çalabilmem mümkün değil, onu da oturduğum ilden dolayı verimli kullanamıyorum.

Hocam sende teybinde aux varsa o girişi kullan.. Yoksa da çok basit bir işlemle teyp ustaları aux girişi yapabiliyorlar teyp çok eski değilse.. Ben şuan arabama aux girişi yaptırsam bile kalitesinin kaset adaptöründen artış göstereceğine inanmıyorum şansıma mı artık bilemiyorumda teknosadan aldım PRİGE marka kaset adaptörü çok çok orjinal ses veriyor ki bassı fullemeye korkuyorum patlatcaz hoparlörleri diye..

Malesef Aux girişi de yok benim cd çalarda, model olarak yeni(2009) fakat yok işte. Oto tamircileri belki bir ayar çeker ama daha garantisi bitmedi, oralara gitmek istemiyorum..

• bende 2000 model astra var

orjinal teyibi philips car400'dür
  • Hemen hemen herkes adaptorun ıyı oldugu soyluyor ben mp3 takıp dınlıyorum ama oyle cokta verım alamadım :S yanı her sarkıda tız bas ayarlamak zornda kalıyorum bazen ayarlanmıyor bıle muzık dınlenmez hala gelıyor cok cok kısık sesle dınlenıyor nıye benım oyle oluyorkı :S
  • valla ben HAMA marka kaset kullanıyorum 10 TL lik kasetin bu kadar işe yarayacağını bilmiyordum. Cep Telefonundan dinliyorum müthiş ses çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.