Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun son defa daha bakmaya gıttım hondaya:) kararım jazz yonunde oldu cıty tamamen eledım tabı sızınde fıkırlerınızle ama gel gelelım en zor olaya bana jazz elite otomatık olanının fıyatına 31.000 dedıler herhalde normal fıyat dımı? yenı kasa 32-33 dıyorsunuz tahmınen ama 5-6 ay daha beklemek de cok fazla ıstemıyorum ama lakınde yenı kasaları gorunce uzulurmuyum dıyorum beklemedıgıme cokkkk kararsız kaldım jazz mı yenı kasa jazz mı :(:(:(:(
  • Benim arkadaşa ankdan sordu 31den aşağı inmediler, o da adanadan aldı 30,5'a. Ankarada 31 aşağı söleyen olmadı, talep çok diyorlar. Teslimat için de 1-2 aya gün veriyorlar. Yenisi çıkınca ellerindeki eski kasalar düşer. Ama yeni kasa çıkınca da insan eski kasa almaya gönlü elverirmi bilmiyorum :)

• Anlaşıldı taktın bu kolçak işine...
    Bence hiçbiri orjinali gibi olmaz.Ayrıca paketin içinde sadece kolçak yok kapı ve tampon koruma profilleride içinde.Tamam o parayı yapmaz haklısın ama ben aldığımda profilleri gövde rengine boyatmıştım.Yani boyada fiyata dahildi biraz da pazarlık falan yap orjinali taktır derim.Tabi yine de sen bilirsin...
  • Valla 200-300 deseler düşüncem de beni aşar orjinali.. Zaten borç harç 2. araba olarak aldık.. sıfır alsam yine hadi dicem de.. velhasıl kelam eldekilerle idare edicez
  • Elite modellerde kolçak var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonereser -- 14 Mayıs 2008; 17:06:24 >
  • Maalesef elite'te de yok ...
  • yeni kasa 32-33 değil en az 35 olur diye düşünüyorum. daha fazla bile olabilir. bir çok yeni özellik eklenecek. eski kasa fiyatı da çok fazla düşmez gibi, çünkü talep hala var. yeni kasayla yeni problemler gelebilir vs. 5-6 ayı daha rahat geçer 2009 diyorlar ama bu işler tam bir muamma, kime güvenileceği belli değil.
  • 35 olursa biraz yüksek olur emsallerine göre, tabi nedir donanımları bilmek lazım.. ayrıca honda nasıl bir fiyat politikası izler o da önemli.. izleyip görmek lazım
  • avukat kemal, 2004 jazz da teyp şifresi diye birşey yok (bizdeki de 2004), aküyla kafana göre oyna, için rahat olsun.

honda bayiileri mevcut jazzı satabilmek için her yalanı söylerler (geçen sene yaşanan cr-v faciası hala akıllarda olsa gerek), dolayısı ile onlardan duyduğunuz hiçbir tarihe-bilgiye inanmayın.

yeni jazz'ın gelmesi tamamen hondanın tedarik planlarına göre gerçekleşecek birşey, yani yeni jazz ne zaman ki avrupa piyasasına girer, eş zamanlı olarak türkiyeye de girecektir.

Çünkü Honda avrupa da jazz üretimi yapmıyor, mevcut araçlar makyajlı modele kadar olanları japonyadan makyaj sonrası modeller ise çinden geliyor, dolayısı ile avrupa ya mevcut jazz'ın sevkiyatı durduğu anda türkiye de satış sonlanacaktır.

Son olarak eğer ki jazz da şu an gerçekten 2 ay sıra var ise bu jazz'a olan talebi değil, hondanın jazz üretimini azalttığını gösterir.

Yeni jazz'ı sadece motoru (100hp-4.8 litrelik ortalama tüketim değeri) için bile beklemeye değer ama full otomatik için fiyatı da 33 bin ytl (boş civic fiyatının biraz altı) gibi bir şey olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 15 Mayıs 2008; 12:08:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=260649&productid=otm763005

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=260649&productid=otm301130

Arkadaşlar linkteki kolçaklar hakkındaki görüşünüz nedir, uyarlarmı sizce?

bi arkadaşım borasına almış gayet güzel olmuş ama bizim orta konsola olmayacak gibi geldi bana gidip bi yerde görüp çeşitleri denemek lazım sanırım, kolçak konusunda bende son derece istekliyim uyun bi çözüm bulabilirsek çok güzel olacak

• Uzun yol kolçaksız çok sıkıntı oluyor..
  • 19can84 senın bu dedıgıne gore almamak mı lazım bana suanda temmuz ıcın gun verdıler daha once gelmıyormus ama yenı jazz larda ne zaman gelır gelırse eskı kasada bu kadar beklıyordam yenı kasada ne zamaana gun verırler dımı .... butun arkadaslardan onerı beklıyorum beklıyım mı yenı kasayı yoksa temmuzda eskı kasayı alıyım mı ? bıde yenı kasa gelınce eskı kasanın 2 el fıyatları cok duser mı?
  • ister istemez eski kasanın ikinci el fiyatları düşer. eğer sabırlıysan yeni kasayı bekle ama ne fiyatı ne de ne zaman geleceği kesin değil. ilk kasa da gayet güzel.
  • quote:

Benim arkadaşa ankdan sordu 31den aşağı inmediler, o da adanadan aldı 30,5'a. Ankarada 31 aşağı söleyen olmadı, talep çok diyorlar. Teslimat için de 1-2 aya gün veriyorlar. Yenisi çıkınca ellerindeki eski kasalar düşer. Ama yeni kasa çıkınca da insan eski kasa almaya gönlü elverirmi bilmiyorum :)

500 YTL kar etmis oldu mu arkadasin? adanaya gidis, donus masrafi ne kadar oldu? bir de baska sehirden 0 km arac alininca plaka islemleri nasil oluyor merak ettim. hayirli olsun bu arada
  • Arkadaş adanalı zaten memleketine gitmiş görmüş oldu.. Ayrıca burda burundan kıl aldırmıyor satıcılar, 2 ay sonra teslim diyorlar..1 haftaya teslim aldı.. plaka işlerini bayi halletti, ankara plaka oldu.. ekstra ücret yok.. gidiş geliş 150 lira olsa aradaki fark da karı..
  • iyiymis valla cok
  • quote:

Uzun yol kolçaksız çok sıkıntı oluyor..

Uzun yol arabası olmadığı için kolçak koymamış olmasınlar?
  • suanda satilan cogunda da yok, onlarla da mi uzun yola cikamayacagiz yani
  • Tavsiyem arkadaşlar, eğer uzun yol yapıyorsanız mutlaka kolçak taktırın, sonra da bana dua edin.. hayır duası tabi
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.