siz alıp memnun kalırsanız ben de sipariş veririm hemen. Çünkü ebay de satılan modelin montaj sistemi beni de düşündürüyor.
aslına bakarsanız bende siz alıp deneyip memnun kalırsanız sipariş vermeyi düşünyordum :)
herkese selam hondacılar: 1.içinizde lpg li jazz kullananlar varmı?hangi marka kit? 2.varsa tüketimlerini ş.içi ve ş.dışı olarak alabilirmiyiz?
arkadaşlar,
Servisden honda ipod bağlantı soketi taktıran var mı aranızda ?
iphonumla jazzımı beraber kullanmayı denemek istiyorum, belki benden önce deneyen vardır :)
Jazz'ın ağustosta kasası değişiyormuş arkadaşlar.eğer bu aralar Jazz almayı düşünen varsa bunu da gözönüne alabilirler...Bilgi : Honda Marmara...
Kasanın değişeceği epeydir biliniyor.. Ama nedense eski için daha iyi deniyor..
Açıkçası uzun yolda şart kolçak.. O yüzden uzun yola çıkmam onu almadan.. Sziler bir alın ben de ona göre alayım
quote:
Orjinalden alıntı: sofokles2000
gözümü karartıp alırım belki kim bilir :)
quote:
Orjinalden alıntı: 67m6144
quote:
Orjinalden alıntı: sofokles2000
siz alıp memnun kalırsanız ben de sipariş veririm hemen. Çünkü ebay de satılan modelin montaj sistemi beni de düşündürüyor.
aslına bakarsanız bende siz alıp deneyip memnun kalırsanız sipariş vermeyi düşünyordum :)
Ben de merak ediyorum aslında.. Yakıt konusunda fgereklimi çok ölçüm yapmadım ama gerekirse bilmekte fayda avr
quote:
Orjinalden alıntı: asbengu
herkese selam hondacılar: 1.içinizde lpg li jazz kullananlar varmı?hangi marka kit? 2.varsa tüketimlerini ş.içi ve ş.dışı olarak alabilirmiyiz?
Bugün Ayışığına gittim hala eski kasaya sıra yazıyorlar. Yeni kasa için de kasım diyorlar.
ikinci el fiyatlari uygundu zaten, yeni kasa cikinca sanirim biraz daha duser fiyatlar?
Bence ikinci elde fiyatlar yüksek. Yeni kasa çıksa da en fazla 1 milyar civarı düşer ikinci eller. Kullananların memnuniyeti sonucu talep artıyor. Honda tr ise çok fazla araba getirmiyor talep oranında. 2 aylık sıra varmış bayide.
quote:
Orjinalden alıntı: ^Biotech^
ikinci el fiyatlari uygundu zaten, yeni kasa cikinca sanirim biraz daha duser fiyatlar?
internet fiyatlari hic gercekci degil, gercekci olanlar hemen satiliyor zaten. digerleri aylarca bekliyor.
mesela simdi siraya giren bir kisi, sınırlı sayida arac geldigi icin yeni kasaya da denk gelebilir mi?
internet fiyatlarının yüksek olduğunua katılıyorum. Bu fiyatlardan 1 milyar civarında düşebiliyorlar. bazıları ise düşmemekte direniyor ve satamıyorlar.
2 ay sıra olduğunu söylediler. Şimdi yazılan biri 2 ay sonra arabasını teslim alabiliyor. Ama yeni kasanın geleceği ay olan Kasım yaklaştıkça bekleme süresi uzar mı onu bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: ^Biotech^
internet fiyatlari hic gercekci degil, gercekci olanlar hemen satiliyor zaten. digerleri aylarca bekliyor.
mesela simdi siraya giren bir kisi, sınırlı sayida arac geldigi icin yeni kasaya da denk gelebilir mi?
Benim arkadaş 30.5'a aldı..1 haftaya teslim demişler..herhalde büyük yerlerde yığılma var, diğer illerde sıra az veya yok..
Ben ikinci el aldım, evet bazıları hakkaten uçuyor.. Dalga geçer gibi fiyat istiyorlar.. ama ikinci eli biraz yuksek jazzın..
quote:
Orjinalden alıntı: meningiamedia
O kadar yanlış yönlendirilmişsin ki!!!
En büyük hatan bu foruma bir tarafta honda ya da toyota varken diğer tarafa başka bir model getirmek olmuş, herkes sana honda-toyota der ama diğer arabanın özelliğini bilmezler bile... Bu forumu çok okudum.
Bu Topiğide de okudum...
Şimdi sana jazz diyenlerin HATALARI:::
1. Güvenlik: jazz ve corsa aynı güvenlikte::: Yanlış:::: corsa 5 yıldız, jazz 4 yıldız
2. Jazz daha az yakar::: YANLIŞ:::: Fabrika verileri:Yeni corsa::: ş.dışı: 4.8 L/100 km ortalama: 5.9 L /100 km ş.içi: 7.8
JAZZ: ş.dışı: 5.1 ort: 5.8 ş.içi: 7.1
Görüldüğü çok fark yok: ortalama değerleri aynı neredeyse.Zaten forumdakileirn hiçi biri yeni corsayı ne kullanmışlardır, nede bir yakınları yeni corsa sahibidir.
3... İÇ mEKAN::: Yeni corsa nın içine bile bilmeyenlerin iç hacmi hakkıda yorumlarını okudun::: Rakamlar konuşsun, yeni corsa eskileri gibi değil, çok geniş iç hacimi var:::: RAKAMLAR:: JAZZ::: uzunluk:::3.845mm aks mesafasi:2.450mm Corsa::: :3.999 :2.511mm
4::
6 yıl garanti iyi birşey. fakat honda garanti bakım aralığını 1 yıl ya da 15 bin km yapsaydı daha iyi olurdu. Hangisi önce dolarsa 6 yıl boyunca servis... 6 ayda 5 bin km kullndın doğru servise::: 6 yıl da 12 kez servis yolu:::
Garanti yi çok istersen opelde + GARANTİ VAR::: ŞÖYLE Kİ 2. YILIN SONUNDA GARANTİ BİTMEYE YAKIN 2 YIL DAHA EK GARANTİ, FİYATINI TAM BİLMİYORUM AMA 500-600 YTL OLABİLİR...
CORSA DA BAKIM ARALIĞI 1 YIL:::
5: Yep yeni araba corsa, kesinlikle jazzadan çok daha iyi bir yol tutuş , fren ve direksiyon hakimiyetine sahip::
6 . Arabandan inip arkaya doğru bakınca güzel olan bu, jazz değil kusura bakma!!!
arkadaşım honda da 2 yıldır bakım aralığı 1yıl veya 10 000 km.15 000 km ye çekmek için çalışmalar sürüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
Kasanın değişeceği epeydir biliniyor.. Ama nedense eski için daha iyi deniyor..
ortada yenisi yok ki neye göre kıyaslama yapılıyor.yenide 1.3 100 bg ve 1.5 109 bg v tec motorlar kullanılacak
Benim bildiğim japonyada yeni kasa var..
Arkadaşlar 2004 jazzda teyp şifre istiyormu aküden sökülüp tekrar bağlanınca?
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
Benim bildiğim japonyada yeni kasa var..
bende yeni kasanin fotograflarini gordum nette
selam jazzcı arkadaşlar. sayfayı birinci sayfadan itibaren okuyorum. yeni kasayı falan beklemeden 2008 model jazz elit almaya karar verdim. inşallah doğru karar vermişimdir. burada ve diğer forumlarda yazılanlar beni honda jazz almaya itti. benim birader bir otomobil fabrikasında çalışıyor. ordaki mühendisler bile jazz almışlar. mühendislerin çalıştığı fabrika honda değil.
Şu anki jazz'ımdan çok memnunum ama ben olsam yeni kasayı beklerdim..Eğer çok acilen ihtiyacınız yoksa yeni kasayı görmeden almayın..Her yönü ile daha üstün olacak..Daha az yakacak, daha performanslı olacak, daha iyi yol tutuş-yalıtım-görüş, daha büyük bagaj, daha hoş bir dizayn...vs...