Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

3 yıldır kullandığım 2005 CVT Jazz LS (sunroof olmayan model) satmayı ve 2012+ Jazz CVT almayı düşünüyorum.
    Aracım 72.000 km'de (km orijinal). Boya-değişen yok. Ancak sağ arka kapı ve çamurlukta kendi nazarımız olan bir çizik var, 400-500 TL civarı boyanacak. Küçük çaplı çizikler de mevcut. Antalya'dayım.
    Bu araç minumum-maksimum kaç lira eder?
    Saygılar.

ES/Elite modeller herşeyiyle tam donanımlı iken LS/Sport modeller tam tersi tamamen boş/baz donanımlı olduğu için diğer birçok marka/modele nazaran Honda Jazz'larda bu iki donanım seviyesi arasındaki fiyat farkı oldukça fazla. Örnek vermek gerekirse aracınız LS değil de ES donanımlı olsaydı 23-24 bin TL edecekken, LS olduğu için 20-21 bin TL edecektir. Almak istediğiniz 2012-2013 Jazz Fun CVT modelleri ben de çok istemekle birlikte şu ana kadar 40 bin TL'nin altında fiyat veren duymadım.

Bahsettiğiniz fiyat epey düşük olmuş. Antalya piyasası biraz yüksek sanırım. Buralarda otomatik Jazz bulmak biraz zor oluyor. Daha herhangi bir yere ilan vs. vermedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 26 Ekim 2013; 13:28:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

2006 otomatik elit jazz için 26500 fazla mıdır? araç 70binde kazasız boyasız değişensiz temiz.

Kilometresi oldukça iyi ve değişen/boya yok olsa dahi eğer bu fiyat pazarlıksız son fiyat ise piyasanın biraz üzerinde görünüyor. Düşürebiliyorsanız 25.000-25.500 TL bandına çekmeye çalışın. Ancak şunu da bilin ki aynı yaşta, km.de ve temizlikte bir arabayı 25 binin altına almanız çok zor, o yüzden kısa vadede elden çıkarmayı düşünüyorsanız gerekirse piyasanın 1.000 TL üzerine çıkıp içinize sinen aracı almanızı tavsiye ederim.

teşekkürler 27500tl istiyordu aslında. 27 oradanda 26500 e düştü. Temiz araç bulmakta zor oldu. 25500 e düşeceğini sanmıyorum ancak 26 için zorlamak lazım sanırım. dediğiniz gibi 1000tl fazla olacak belki ama içime sinerse çok dert etmem. henüz aracı görmeye gitmedim. tramer ve araç sahibinden aldığım bilgiler bu yönde. bugun aracı görmeye gitmeyi planlıyorum. bakalım hayırlısı...

kafamı bi yandan da ford focus hb otomatik karıştırıyor. ancak tercihimi jazzdan yana kullanacağım sanırım.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    LS ise km biraz düşük aracınınzı maksimum 23 e satarsınız cunku bende alacağım araştırma içerisindeyim 2006 elite mdeli km 96 bin 25 e pazarlığını yapıyoruz otomatik LPG li
    saygılar @ysuleymany
  • arkadaşlar yarın cvt yağını değiştirmek için radar hondaya gideceğim. gitmeden önce yetkili servisten cvt yağını alayım mı? yoksa radar honda da var mıdır? Bugun aradım orjinal cvt yağı var dediler ancak yinede emin olmak istedim.
  • 2007 Jazz için hangi aküyü önerirsiniz bir de 42 amper mi Jazz'ın aküsü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 olması lazım
  • arkadaşlar 2004-2008 arası km si az kazası değişeni olmayan honda jazz es elite modelini ciddi ciddi almayı düşünüyorum. 24000 nakit verebilirim. satmayı düşünen arkadaşlarla görüşmek isterim. bu araç benim ilk aracım olacak inşallah honda ile bu yola girmek istedim. saygılar, sevgiler.

bursada ikamet ediyorum anlaşabilirsek her ile gidebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetguner74

arkadaşlar 2004-2008 arası km si az kazası değişeni olmayan honda jazz es elite modelini ciddi ciddi almayı düşünüyorum. 24000 nakit verebilirim. satmayı düşünen arkadaşlarla görüşmek isterim. bu araç benim ilk aracım olacak inşallah honda ile bu yola girmek istedim. saygılar, sevgiler.

İlk araç için iyi seçim umarım istediğiniz şekilde bir araç bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

quote:

arkadaşlar 2004-2008 arası km si az kazası değişeni olmayan honda jazz es elite modelini ciddi ciddi almayı düşünüyorum. 24000 nakit verebilirim. satmayı düşünen arkadaşlarla görüşmek isterim. bu araç benim ilk aracım olacak inşallah honda ile bu yola girmek istedim. saygılar, sevgiler.

İlk araç için iyi seçim umarım istediğiniz şekilde bir araç bulabilirsiniz.

teşekkürler hocam inşallah bulabilirim ama çok zor gibi. bugün bursadaki çalı araba pazarını gezdim 1 tane otm jazz var sadece. oda komple boyalı 18000 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce yine mecburen İzmir Terakki de 2007 Jazz'ıma akü taktırdım.Geçen seferden tecrübeliydim ama maalesef aküsü kolay bulunan bir akü değil.
    İki güne kadar getiririz dedi Delphi. Bekleme şansım olmayınca, servis yolu göründü. Yuasa 38B19L-MF 245,68.-TL.Sonra niye servise gelmiyorsun diye de soruyorlar
    Orjinal aküsünü 4 yıl kullandım.2. Aküyü 01/03/2011 de taktırmışım Çamkıran'da o da Yuasa,190,00.-TL. İşte dolu dolu 3 yıl dayanmış.
  • quote:

bende aynı durumdayım. var mı olan ben Sivasta ikamet etmekteyim.
  • 2006 ve sonrası otomatik Jazz aracı olup satmak isteyen arkadaşlar var mıdır?
    Ciddi alıcıyım.
  • Konuyu hortlatalım

Honda Jazz'dan sonra hangi araç alınır?Hangi araç jazz kadar zevk verir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy84

Konuyu hortlatalım

Honda Jazz'dan sonra hangi araç alınır?Hangi araç jazz kadar zevk verir?

Daha yeni bir Jazz
  • Biraz ekonomik yakıt biraz da performans olursa işte olur
  • civic
  • jazz'a devam
  • merhaba arkadaşlar, jazz cvt'si olanlar istanbul şehiriçi yakıt tüketimini paylaşabilir mi?

ayrıca yol bilgisayarındaki tüketim miktarına güvenebiliriz değil mi, eğer öyleyse benim jazz 8.8 lt yakıyor. sizce nasıl.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.