Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİ ASTRA FUL KAÇ PARA ONA BAKMAK LAZIM
  • Hayırdır, kimselerden ses çıkmıyor artık?
  • bugun jazz la uzun yola cıktım tuketim inanılmaz dusuk. gidis 4.4 100 km lik ortalamam ve geliş 3.3/100 km. Yol bilgisayarı verilerine 0,4-0,5 lt eklemek gerekir tabiki. Arac 2010 model 1.4 fun i-shift ve henuz 6000 km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 16 Nisan 2012; 19:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemanci321

quote:

Orijinalden alıntı: meti****

quote:

Orijinalden alıntı: kemanci321

quote:

Orijinalden alıntı: meti****

ARKADAŞLAR;

2004 MODEL SADECE VE SADECE 44.000km'DE OLAN JAZZ'IMI SATIYORUM.
    İLAN:http://forum.donanimhaber.com/m_59431669/tm.htm
    SAHİBİNDEN NO:77049702

Plakayı niye kapattınız acaba?

VAALLAHİ İNANIRMISINIZ HİÇ BİLMİYORUM. ARAÇ SATMA İŞLERİNDEN HİÇ ANLAMAM. ŞÖYLE YAYINDAKİ İLANLARA BAKTIM, MİLLET KAPATIP KOYMUŞTU RESİMLERİ, BENDE KAPATTIM.

genelde çok kurcalanmasını istemeyenler kapatıyor.

Aracına güvenen, tramer sorgusunu zaten bilen araç sahipleri genelde plakayı verir.

Kimisi de telefonda söylüyor mesela...

Ama vermek istemeyenden kaçacaksın bence...

sanırım haklısın, bu konuyu incelediğimde galerilerin, asıl sahibine ulaşıp ondan almaya kalkmayalım diye plakayı kapattıklarını öğrendim.
    neyse, benim araç satıldı zaten, alan arkadaşa hayırlı olsun.
    bu arada, artık bir jazz sahibi olmadığımdan bu forum başlığından ayrılıyorum.
    herkese iyi ve kazasız sürüşler.

• arkadaşlar merhaba. otomatik jazz arıyorum hayırlısı bakalım. jazzcıkardeşler e üye olamadım bir türlü. delismen571@gmail.com yetkili olan varsa bir yardım ediverin.
  • vay be bir hafta oldu yazalı cevap yok uğrayan yok. bu nasıl iş...
  • Ben ugradım da sitede admin değilim :)
  • nasip be üstad
  • En son üye alımı 14 martta yapılmış.Onay mailinin gelmesini bekliyoruz.
  • 2004 Jazz Es lastik ebatları nedir arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

2004 Jazz Es lastik ebatları nedir arkadaslar?

185/55R/15
  • Teşekkürler..
  • Honda Jazz 1.4 Sport 2007 model 80000 km de bir araç var. sahibi 21500 istiyor. etek altında birkaç çizik boyası var. kazası yok. fiyat nasıl sizce.

sport modelin elite ls ve diğerleri arasındaki fark nedir. cvt f1 şanzuman vs. deniyor. bu özellikler bu modelde mevcut mu?

araçtan hiç anlamıyan biriyim, ona göre cevap verirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba 20000-25000 tl arası jazz elite f1 aramaktayım.yardımcı olursanız sevinirim
  • Eski kasa Jazz sahiplerinden hiç ses çıkmıyor. Nasılsınız arkadaşlar, araçlarınızdan hala memnun musunuz?
  • Memnunum sıkıntı yok..90 bini devirdim 2004 model jazz ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Memnunum sıkıntı yok..90 bini devirdim 2004 model jazz ile..

Biz 2007 ile 82 bine geldik, 2004 için 90 bin hiçbirşey değil :)
  • Nisan ayında 107 binde aldığım 2006 manuel aracımla 120 bine geldim.Aldığımda lpg yoktu BRC taktırdım aracımı daha da çok sevmeye başlaım.Uzun yolda sakin kullanımla 14 kuruş civarı yakıyor.
    Burada okuduklarım haricinde 10-40 yerine yaz sıcaklarında bile 0-30 yağ kullandım en ufak bir eksilme vs. problem yaşamadım.Araba sessizdi iyice kedi gibi mırıldanır oldu.Birde son vites oranı azıcık daha uzun olsa süper ötesi olurdu.Ustasını bulursam son dişliyi uzatma işini yaptırmayı düşünüyorum.CVT şanzımanda 100 km.yi kaç devirde görüyorsunuz yazarsanız sevinirim.
  • Ben 2007 model CVT aracımı 2010 yazında 56 bin km.de satın aldım ve 2,5 yılda 26 bin km yaparak 82 bin km.ye ulaştım. Yıllık ortalama 10 bin km yaptığım için aldığımdan beri LPG dönüşümü yaptırmayı hiç düşünmedim. Ankara'da trafiği sakin olan bir muhitte yaşıyorum ve son zamlar öncesi şehiriçinde km.de 25 kuruş yakıyordum. Şu an ise benzin 4,80 TL'yi geçti ve yakıt tüketimim 30 kuruşa dayandı. Yol bilgisayarı değerim de genelde 6,0-6,2 lt/100 km arasında değişmekte. Bildiğim kadarıyla otomatik şanzumanlı ve benzinli araçlar arasında daha az yakan yoktur.

Devir konusuna gelince... Yukarıdaki tüketim değerlerinden de anlaşılacağı üzere aracımı ekonomik kulanmaya, dolayısıyla da düşük devirde gitmeye özen gösteriyorum. Dur kalk olmadığı sürece devir göstergem hep 2000 rpm'dir ve bu deviri geçmeden maksimum 90 km hıza ulaşabiliyorum. Hızı 100 km'ye çıkardığımda ise devir 2500 rpm oluyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Bugün Bosch marka LPG için üretilmiş 653 kodlu bujilerle orjinal bujileri değiştirdim.Kesinlikle alt devirler daha sarsıntısız ve daha düzgün devirlenmeye başladı.
    Beklentim ise %5 civarı yakıt ekonomisi elde etmek.Önceki aracımda bu ekonomiyi sadece bujilerden elde etmiştim.İlk izlenimlerime göre çok doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum.

Önceden 2. viteste hemzemin geçitlerden vs. geçtikten sonra silkeleyen aracım 3. viteste silkelemeden kalktı.

Şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.